fbpixel

Search icon
Search
Makeup looks: 6 φθινοπωρινές προτάσεις για τη βραδινή σας έξοδο
MAKE UP

Makeup looks: 6 φθινοπωρινές προτάσεις για τη βραδινή σας έξοδο

Hit the floor με τον απόλυτο τρόπο


Πιθανότατα το καλοκαίρι -μετά από καιρό- ξεσκονίσατε τα πινέλα του blush και τα κραγιόν σας. Αλλά τώρα που ο καιρός είναι πιο κρύος και ήδη "παίζετε" με τα φθινοπωρινά μοτίβο, θέλετε να δείτε και νέες προτάσεις που σίγουρα κυριαρχούν στο beauty κόσμο. Είστε επιτέλους έτοιμες, με το άνοιγμα των μαγαζιών, να κάνετε τις εμφανίσεις που τόσο σας είχαν λείψει και ένα γρήγορο scroll down στο Instagram επιβεβαιώνει ότι δεν είμαστε οι μόνες. Έτσι, για εσάς μεταξύ των κλασικών φθινοπωρινών τάσεων μακιγιάζ, όπως το έντονο shade σκιά στα μάγουλα, υπάρχουν και νέες προτάσεις που το TikTok λατρεύει και που ακόμη και οι celebrities ορκίζονται.  

Το φθινόπωρο του 2021 έχει έντονα χρώματα στα χείλη και statement μάτια. Πρέπει να αγαπήσετε τα bold ροζ και πορτοκαλί χρώματα στα χείλη και τα μάτια μπορούν να στολιστούν με πλούσιους τόνους glitter ή με καλλιτεχνική εφαρμογή eyeliner. 

Amped-Up Blush

fall-makeup-look.webp

Διατηρήστε την καλοκαιρινή σας λάμψη βάζοντας ένταση στο ρουζ για να πετύχετε μια αβίαστη έξαψη στο πρόσωπο. Φροντίστε φυσικά να δώσετε και ένα επιπλέον "άγγιγμα" στη μύτη για μια πραγματικά ηλιοκαμένη εμφάνιση ακόμη και αυτές τις κρύες μέρες. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ξυπνήσετε το πρόσωπό σας, ακόμη και χωρίς κανένα άλλο μακιγιάζ.

Tortoiseshell Eyes

makeup-look-fall.webp

To πράσινο σε κάθε του απόχρωση, τον τελευταίο καιρό είναι ένα απόλυτο must. Μάλιστα, με τις δεκάδες διαφορετικές εκδοχές του μπορεί να ταιριάξει σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλο το εύρος χρωμάτων ματιών. Αν μάλιστα δημιουργήσετε και ένα περίτεχνο σχέδιο τότε σίγουρα θα τραβήξετε τις εντυπώσεις.  

Kitten Eyeliner

makeup-fall-eyeliner.webp

Ο eyeliner επέστρεψε και πιο λεπτό από ποτέ. Αυτό που οι καλλιτέχνες μακιγιάζ αποκαλούν kitten eye, δηλαδή μια πολύ διακριτική εκδοχή του κλασικού cat eye είναι ο πιο cool τρόπος να το τολμήσετε αυτή τη στιγμή. Οι μικρότερες γραμμές έχουν αρχίσει να είναι μια τάση επειδή είναι πιο εύκολο να εκτελεστούν ακόμη και από εσάς που δεν ξέρετε απόλυτα πως να δημιουργείτε το τέλειο αποτέλεσμα. Η κύρια διαφορά είναι να ξεκινήσετε την εφαρμογή σας στο κέντρο του ματιού αντί να αρχίσετε από την εσωτερική γωνία. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε σύντομες, λεπτές πινελιές για να το σχεδιάσετε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σας και δώστε του μια μικρή κίνηση στο τέλος σαν φτερό.

Pearl Eyes

pearl-eyes-makeup.webp

O απλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας, είναι να επιλέξτε ένα μαργαριταρένιο μείγμα ροζ και μπεζ σκιών. Αναζητήστε ουδέτερους τόνους που τραβούν το φως, και προσθέστε λίγο μολύβι στη βάση έτσι ώστε να σκιαγραφήσετε το τέλος και να δώσετε ένταση στη ματιά σας. 

Monochromatic Flush

makup-look-pink.webp

Το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φαίνεσαι αβίαστα εκλεπτυσμένο και υπερβολικά δροσερό, το αποτέλεσμα χωρίς ουσιαστικά να χρειάζεται ούτε την ελάχιστη προσπάθεια για να το πετύχετε. Το έντονο ροζ φαίνεται εκφοβιστικό, αλλά ένα διάφανο στρώμα στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη σας, σας κάνει απευθείας να φαίνεστε λαμπερές και ζωντανές. Εδώ, μια τέλεια βάση είναι απαραίτητη για να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το σποτέλεσμα.

Zoom Glow

glow-makeup.webp

Κάνετε ακόμα κλήσεις από το κρεβάτι σας; Αν ναι, τότε είναι βέβαιο πως έχετε τελειοποιήσει το makeup που σας κάνει να φαίνεστε λαμπερές. Πάρτε το, λοιπόν, και εφαρμόστε το και στις εξόδους σας. Αυτό το υπέροχο glow θα σας κάνει να φαίνεστε εντυπωσιακές και μαζί με μια ουδέτερη σκιά ματιών, έντονο ρουζ και βουρτσισμένα φρύδια, όλοι θα ανακαλύψουν το δικό σας star quality.