fbpixel

Search icon
Search
Τα μεγαλύτερα makeup trends του φθινοπώρου είναι εδώ
MAKE UP

Τα μεγαλύτερα makeup trends του φθινοπώρου είναι εδώ

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα


Όλες οι ενδείξεις οδηγούν πλέον στο φθινόπωρο του 2021. Καθώς προσαρμόζουμε τη ζωή μας πέρα ​​από τη μάσκα προσώπου, όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν πώς το να εξισορροπήσουν το μινιμαλιστικό μακιγιάζ που έχουμε συνηθίσει και την αργή επανεμφάνιση του glam μπορεί να γίνει μέσα σε ένα μόλις look. Αυτό καθώς σε όλους έχουν λείψει τα χρώματα που είναι τάσεις, από τα απαλά παστέλ έως τις  πιο έντονες και φωτεινές επιλογές. Για αυτό εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και σας τα παρουσιάζουμε σαν τον απόλυτο οδηγό μακιγιάζ για την εποχή που έχει σχεδόν φτάσει. 

Kitten Eye

kitten-eye.jpg

Το πλήρες cat eye είναι μια κλασική επιλογή που όλες οι γυναίκες λατρεύου και γυρίζουν σε αυτό κάθε φορά που έχουν ανάγκη από ένα εντυπωσιακό και γρήγορο αποτέλεσμα. Αλλά το kitten eye είναι αυτό που θα κάνει level up και που αυτή τη σεζόν θα είναι must. Έχει μια μοναδική διακριτικότητα που -σίγουρα- όλες θα λατρέψετε. 

Loaded Lashes

lashes-maskara.jpg

Οι πολύ μακριές βλεφαρίδες διατήρησαν τη δημοτικότητά τους καθώς οι μάσκες προσώπου μετατόπισαν την προσοχή στα μάτια. Αυτό το φθινόπωρο η τάση θα συνεχιστεί με ή χωρίς μάσκα προσώπου. Δώστε έμφαση σε αυτό το σημείο του προσώπου και περάστε μερικές στρώσεις παραπάνω. Το αποτέλεσμα, πέρα από εύκολο, θα είναι και απόλυτα εντυπωσιακό, με ένα μόνο προϊόν.

The Return of Lipstick

lipstick-red.jpg

Κραγιόν, lipstick, balm, αποχρώσεις, χρώματα και όποια άλλη λέξη μπορείτε να φανταστείτε και να ταιριάζει σε αυτό το αισθησιακό κομμάτι του προσώπου σας θα κάνει πλέον θραύση. Όλοι, μετά από 2 χρόνια, θα θέλουν να ανανεώσουν τα χείλη τους με πιο τολμηρό χρώμα μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ξανά σε αυτή την εποχή. Γιατί μπορεί και το καλοκαίρι σχεδόν όλα να επιτρεπόντουσαν, αλλά τα χρώματα του φθινοπώρου είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. 

Intense Black Liner

intense-black-liner-makeup.jpg

O φακός εντόπισε τη νέα σταρ του Gossip Girl, Emily Lind, με ένα απόλυτα έντονο eyeliner που κάλυπτε όλο το μάτι της. Αυτό αναμφίβολα στιγμάτισε τη νέα τάση που θα φορεθεί πολύ. Καιρός λοιπόν να τελειοποιήσετε και εσείς την εφαρμογή του. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο προϊόν που θα επιλέξετε και στο πώς θα το εφαρμόσετε.

Graphic Liner

graphic-liner.jpg

To graphic liner ήταν ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις για τις σεζόν. Δε χωράει αμφιβολία, λοιπόν, ότι είναι trend. Αντί για τα κλασικά χρώματα του μαύρου και του άσπρου, επιλέξτε ένα cobalt blue για να αναδείξετε τα μάτια σας. Σχεδιάστε γεωμετρικές γραμμές που δε χρειάζεται να είναι τέλειες. Όσο πιο ατημέλητο , τόσο πιο cool!

Glowy, Dewy Skin

glowy-dewy-skin.jpg

Καθώς οι εποχές γίνονται πιο κρύες, οι χροιές στο μακιγιάζ τείνουν να γίνονται πιο ματ. Φέτος, όμως, περιμένετε να κυκλοφορεί παντού μια πιο glowy εκδοχή κάθε μακιγιάζ. Δώστε ένταση και τόνο στο δέρμα σας με τα κατάλληλα προϊόντα αλλά μην ξεχνάτε πως πρώτα πρέπει να φροντίζετε για τις ανάγκες ενυδάτωσης που μπορεί να έχετε.