fbpixel

Search icon
Search
5+1 family resorts στην Ελλάδα για τις απόλυτες stress-free διακοπές
TRAVEL

5+1 family resorts στην Ελλάδα για τις απόλυτες stress-free διακοπές

Εκεί όπου τα μικρότερα μέλη της οικογένειας έχουν την τιμητική τους


Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές έχει ξεκινήσει. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες κι όλοι τις περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας να γεμίσουν μπαταρίες και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, μετά από μία δύσκολη χρονιά. Είτε πρόκειται για μία μεγάλη παρέα, είτε για μία οικογένεια, η Ελλάδα, εκτός από τον φυσικό πλούτο και τον ήλιο της, προσφέρει μοναδικές επιλογές για τις πιο ξέγνοιαστες και fun διακοπές ever! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο hot places to be, που προσφέρονται για family vacations και σας τα παρουσιάζουμε.

Ξεκούραση και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Sani Resort

sani-beach-thumbnail-2.jpeg

Βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Θεσσαλονίκη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής κι αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Το Sani Resort είναι ένας προορισμός που θα λατρέψετε και θα σας προσφέρει όλα όσα έχετε έχετε ονειρευτεί. Πρόκειται για ένα οικολογικό καταφύγιο, όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρµονικά, σε µια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεµµάτων µε θέα στον Όλυµπο και το Αιγαίο. Εκτός των άλλων, είναι το κατάλληλο μέρος για οικογενειακές stress-free διακοπές, όπου τα μικρότερα μέλη της οικογένειας έχουν την τιμητική τους. Οι μικροί επισκέπτες αντιμετωπίζονται ως VIP, όποια κι αν είναι η ηλικία τους, καθώς το -καλά οργανωμένο- προσωπικό του resort θα είναι σε θέση να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, την ώρα που τα παιδιά σας διασκεδάζουν, μέσα από μία σειρά από activities που ετοιμάζουν επίλεκτοι προπονητές ειδικά γι΄αυτά. Tα ειδικά παιδικά μενού που επιμελούνται καταρτισμένοι εκπαιδευτές, αυξάνουν τη δημιουργικότητα των παιδιών, ενώ για τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη της οικογένειας, υπάρχει κι η επιλογή μερικών από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο ή το τένις. Το Sani Resort έχει ξεκινήσει μία συνεργασία με το κορυφαίο, Rafa Nadal Tennis Centre κι είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν το άθλημα και να δοκιμάσουν την τύχη τους, έχοντας στο πλευρό τους σπουδαίους προπονητές. Last but not least, αν θέλετε να απολαύσετε μία μοναδική, εναέρια εμπειρία, το φανταστικό πάρκο περιπέτειας κι αναψυχής του Sani Resort υπόσχεται να σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, παρέα με τα παιδιά σας. Επισκεφθείτε το Adventure Park του resort κι απολαύστε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.

Costa Navarino

https-wwwwestincostanavarinogr-resourcefiles-hotelserviceright-aqua-park.jpeg

Η Costa Navarino αποτελεί και φέτος το καλοκαίρι must-visit προορισμό για όλους όσους θέλουν να περάσουν τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές, προσφέροντας νέες εμπειρίες κι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε επισκέπτη. Οι άπειρες δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1χλμ. κι οι 259 βίλες, σουίτες και δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο resort που βρίσκεται στην “καρδιά” της Μεσσηνίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή family friendly resorts σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς προσφέρει μία σειρά από επιλογές για τα μικρά μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Όσο οι γονείς χαλαρώνουν και ξεκουράζονται, τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και προγράμματα, που είναι ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτά. Το SandCastle απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 και 8-12 ετών και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, ενώ το εντυπωσιακό Aqua Park διαθέτει μεγάλες πισίνες και τσουλήθρες για βουτιές και πολύ κολύμπι. Εναλλακτικά, ακόμη και τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας, μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του ANAZOE spa, που συνιστά μία μοναδική εμπειρία γι' αυτά. Χαλάρωση και ξεκούραση για όλη την οικογένεια! 

Angsana Corfu

agsana-wwwstavroshabakis-30.jpg

Αν ο δικός σας προορισμός φέτος το καλοκαίρι είναι η Κέρκυρα, τότε το Angsana Corfu αποτελεί την ιδανική επιλογή! Το παραθαλάσσιο αυτό θέρετρο προσφέρει υπηρεσίες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, συνδυάζοντας άψογα την ελληνική και την ασιατική φιλοξενία. Το resort βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή, καταπράσινη τοποθεσία με θέα στα γαλαζοπράσινα νερά, περίπου 12 χλμ. νότια της πόλης της Κέρκυρας. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 159 δωμάτια, που ξεχωρίζουν για την minimal αισθητική τους, λαμπερές σουίτες και 37 πολυτελείς βίλες κι αποτελεί το απόλυτο place to be για οικογένειες. Το Ranger's Club, με την εξωτερική, παιδική πισίνα προσφέρεται για ατελλείωτες βουτιές, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του ετοιμάζει μία σειρά από προγράμματα για παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών. Τα μικρότερα μέλη της οικογένειας θα περάσουν την ημέρα τους με ασφάλεια και θα απολαύσουν δημιουργικές δραστηριότητες, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ειδικά διαμορφωμένο γι' αυτά. Το paint brush, οι χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά, η ζωγραφική, ακόμη κι η κατασκευή χρωματιστών κοσμημάτων είναι μερικά μόνο από τα classes που υπάρχουν διαθέσιμα στο club. Αν πάλι αυτό που ψάχνετε, είναι ατελείωτες βουτιές, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το Ranger's Club Kids pool, όπου γίνονται καθημερινά μαθήματα κυλύμβησης από εξειδικευμένους δασκάλους στις ειδικά διαμορφωμένες πισίνες.

Domes Resorts 

domes-of-elounda-3bedluxuryvillas5-1-og18vonqzbktf7z5qnytulv0lad5p1vb3bpz9l6jyg.jpeg

Βρίσκεται σε μία πανέμορφη τοποθεσία περίπου 4 χλμ από το κέντρο της Ελούντας και διαθέτει 118 υπερπολυτελή δωμάτια. Το Domes Of Elounda, είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλων όσων αγαπούν τη χλιδή και θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Το παραθαλάσσιο αυτό θέρετρο, με θέα στο απέραντο γαλάζιο, είναι ιδανικό για οικογένειες ακόμη και με βρέφη, καθώς προσφέρει παροχές για τη φροντίδα του μωρού ή του μικρού σας παιδιού. Οι μικροί επισκέπτες, μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά και να απολαύσουν μία σειρά από δραστηριότητες, τις οποίες επιμελούνται ειδικοί, που χρησιμοποιούν το φημισμένο σύστημα Montessori. Πρόκειται για μια ολιστική, βιωματική κι ισορροπημένη παιδαγωγική προσέγγιση που βοηθά τη φυσική, συναισθηματική, διανοητική και ηθική εξέλιξη του παιδιού. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, υπάρχουν μία σειρά από δραστηριότητες όπως η κηπουρική. Θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν λουλούδια και να φτιάξουν το δικό τους κήπο λαχανικών, ενώ θα γνωρίσουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τον κύκλο της ζωής. Η ιππασία βρίσκεται επίσης στο πρόγραμμα, όπως και τα μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα. Τέλος, το resort σας προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε μία βάρκα και να κάνετε το δικό σας ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο, μαζί με την οικογένειά σας. Απολαύστε τα κρυφά μέρη της θάλασσας, σε μία ημερήσια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Porto Zante Villas & Spa

top-greek-villas-resort-private-beach-1400-pixelsoct2015.jpeg

Σε μία ιδιωτική, αμμώδη παραλία στην Ζάκυνθο συναντά κανείς το Porto Zante Villas & Spa, ένα boutique ξενοδοχείο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Διαθέτει μεταξύ άλλων εντυπωσιακές βίλες με ιδιωτικές πισίνες και προσφέρει μία σειρά από μοναδικές δραστηριότητες κι υπηρεσίες για οικογένειες. Στο εστιατόριο Club House σερβίρονται λαχταριστά πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, ενώ στο spa μπορεί να απολαύσει κανείς ατελλείωτες ώρες χαλάρωσης με θέα στο απέραντο γαλάζιο, που κόβει την ανάσα. Τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο γνωστά θαλάσσια sports, όπως το snorkeling, να κάνουν καταδύσεις ή ιππασία και να ξεκινήσουν μαθήματα τένις, υπό την επίβλεψη του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Παράλληλα, υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία babysitting και παρέχεται ένας πλήρης εξοπλισμός για μωρά, χωρίς extra χρέωση. Αν θέλετε να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία, μία ιδιωτική κρουαζιέρα στο Ναυάγιο, το Μαραθονήσι ή την κοντινή Κεφαλονιά είναι ιδανική για εσάς και την οικογένειά σας. Για περισσότερες περιπέτειες, μία εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία είναι επίσης αγαπημένη επιλογή. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του; 

Ikos Resorts

ikos-dassia.jpeg

Βρίσκονται σε μαγευτικές τοποθεσίες, με υπέροχα δωμάτια, πανέμορφες παραλίες, πισίνες και καταπράσινους κήπους. Τα Ikos Resorts υπόσχονται χαλαρωτικές διακοπές για όλη την οικογένεια, προσφέροντας πλούσιες δραστηριότητες για όλα τα μέλη της, ανεξαρτήτως ηλικίας. Θέλετε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε μπαταρίες, την ώρα που τα παιδιά σας θα είναι σε ασφαλή χέρια, περνώντας ποιοτικό χρονο; Οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μέσα από μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων όπως τέχνες και κατασκευές, αθλήματα, μαγειρική, water sports, κολύμβηση και παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, το resort διαθέτει ακαδημία ποδοσφαίρου, όπου μπορούν να το επισκεφθούν ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα, ενώ στο Heros Kids club υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προγράμματα για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών. Οι διακοπές είναι οικογενειακή υπόθεση και φέτος το καλοκαίρι!