fbpixel

Search icon
Search
5 top αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον μήνα
EDITORS' CHOICE

5 top αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον μήνα

Οι πιο hot perfume επιλογές για εσάς και τους αγαπημένους σας


Τα αρώματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δικαίως, αφού χαρίζουν μια φανταστική ευωδία τόσο στις εμφανίσεις μας όσο και στους χώρους του σπιτιού μας, κάθε φορά που περνάμε από αυτούς και αφήνουμε το στίγμα μας. Κι ενώ οι τάσεις στα perfumes διαρκώς ανανεώνονται και συμβαδίζουν με το πνεύμα της κάθε εποχής, εμείς κάναμε την αναζήτησή μας και σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο hot right now αρωματικές προτάσεις, για να κάνετε το lifestyle σας πιο μυρωδάτο και σαγηνευτικό. Συνεχίστε το scroll down και μάθετε τα πάντα για τις eau de parfum αφίξεις στον χώρο της ομορφιάς!

The Liquors by KILIAN PARIS

121135919-714457536088540-3318295986071092335-n.jpg
Image Source: @kilianparis

Τα νέα αρώματα Angels’ Share και Roses on Ice της KILIAN PARIS είναι εμπνευσμένα από τα θρυλικά liquors, κονιάκ και τζιν, αντίστοιχα, σερβιρισμένα σε refillable περίτεχνο μπουκάλι, ειδικά σχεδιασμένο για να θυμίζει τα πιο μυθικά μπαρ του κόσμου. Αποτελούν τα απόλυτα after-party αρώματα, αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή εκείνη που η διάθεση φτάνει στα ύψη και η πολυτέλεια διαχέεται στον χώρο.

Με την παρουσίαση της νέας αρωματικής οικογένειας The Liquors, ο ιδρυτής του Οίκου, Kilian Hennessy, ένιωσε ότι ήταν η στιγμή να τιμήσει την κληρονομιά του -όντας γόνος της διάσημης γαλλικής οικογένειας παραγωγών κονιάκ– αλλά και τα δικά του αρωματικά οινοπνευματώδη, που διαρκούν από το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτή η δημιουργία βρίσκεται χαραγμένη στην ψυχή και το μυαλό του ιδρυτή, στην πιο μυστήρια διάστασή της: «la part des anges» – ή “angels’ share”. Προϊόν της πρώτης συνεργασίας με τον Γάλλο αρωματοποιό Benoist Lapouza, το Angels’ Share περιέχει εκχύλισμα κονιάκ που του προσδίδει το φυσικό καραμελένιο του χρώμα. Οι νότες κορυφής αφήνουν την αίσθηση του cognac oil, σε συνδυασμό με ένα ξυλώδες μείγμα βελανιδιάς, κανέλας και tonca bean. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε σανδαλόξυλο, πραλίνα και βανίλια, που οδηγούν στις σαγηνευτικές νότες της βάσης του αρώματος, μια σπάνια αρωματική πρόσμειξη που μόνο άγγελοι θα μπορούσαν να βιώσουν.

Ποιος δεν αγαπά το άρωμα του gin όταν συνδυάζεται με τριαντάφυλλο και αγγούρι; Στην πρώτη του συνεργασία με τον αρωματοποιό Franck Voelkl, ο Kilian Hennessy ήθελε να αναδημιουργήσει τη γεύση του “gin on the rocks” με μία νότα από lime -αναπολώντας το αγαπημένο ποτό της γυναίκας του. To Roses on Ice αφήνει αρχικά την αίσθηση της αναζωογονητικής φρεσκάδας του αγγουριού και των ζωηρών κεδρόμηλων, οδηγώντας σε μια πιο «ψυχρή» εμπειρία υπό την επίδραση του πολυτελούς Rose Centifolia. Αποξηραίνοντας σανδαλόξυλο και musk η μυρωδιά αυτού του σπάνιου αρώματος εκφράζει τον οξυδερκή, αλλά και βαθύ χαρακτήρα του gin και των ιδανικών που προάγει.

Τα νέα αρώματα της συλλογής The Liquors, όντας αναμφισβήτητα εθιστικά, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και σαν αντικείμενα «trompe l’œil» σε ένα art deco σκηνικό ενός κλασικού μπαρ. Σχεδιασμένο σαν αξεσουάρ που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει μέσα σε ένα speakeasy μπαρ, το εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι είναι χαραγμένο με το εμβληματικό αρχικό «Κ» αντανακλώντας το φως από όλες τις γωνίες, φινιρισμένο με μία χρυσή πλακέτα σε σχήμα διαμαντιού και λευκή χάραξη της ονομασίας του αρώματος.

Στην Ελλάδα, ο οίκος Kilian Paris είναι διαθέσιμος στα πολυκαταστήματα attica City Link, attica Golden Hall, attica Τσιμισκή, attica Cosmos στα Hondos Center Γλυφάδα, Hondos Center Σαντορίνη και online στο official site του attica.

Bitter Peach by Tom Ford Beauty

s2369338-av-02-zoom.webp

O Tom Ford παρουσιάζει το τελευταίο του Private Blend άρωμα, Bitter Peach – μια πληθωρική αύρα που μαγνητίζει με το πλούσιο σώμα από νέκταρ σε μια εκρηκτική, αισθησιακή κορύφωση όπου η γλυκιές νότες υποδηλώνουν έναν αναπόφευκτο εθισμό. Το μεθυστικό, φρουτώδες σώμα από άνθη με Pêche de Vigne και Sicilian Blood Orange Oil απελευθερώνει τη λεία κομψότητα του Bitter Peach. Τονισμένο με τις πολυτελείς, πικάντικες νότες του Cardamom Oil, ζωντανεύει την αίσθηση της ώριμης και αισθησιακής σάρκας. Η αισθησιακή καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από την πικρή αίσθηση του ηλιοτρόπιου αναμεμειγμένο με Davana Oil -και τα δυο είναι εμπλουτισμένα με Rum Absolute και Cognac Oil. To Jasmin Absolute Sambac προσφέρει μια ανεμπόδιστη εξερεύνηση της επιθυμίας. Το τελικό βάθος αναδεικνύεται από ένα πολυτελές μείγμα Sandalwood Absolute, Benzoin Resinoid και Cashmeran, που εκρήγνυνται σε μια πλούσια σύνθεση. Η εθιστική δύναμη του Bitter Peach παρατείνεται από την αρωματική έκρηξη Βανίλιας, Tonka Bean Absolute και Patchouli Oil Ινδονησίας.  

The packaging

Το Tom Ford Bitter Peach έρχεται σε ένα μπουκάλι με ένα σχεδιασμό εξαιρετικής λεπτομέρειας. Με βάση την εξερεύνηση του αρώματος σε κόσμους οι οποίοι είναι ταυτόχρονα γλυκοί και σαγηνευτικοί, η συσκευασία των 50ml έχει σχεδιαστεί με μια αδιαφανή εσωτερική γυαλιστερή επιφάνεια και ένα χρωματιστό διαφανές εξωτερικό στρώμα που προσφέρει βάθος και προοπτική. Ο χρωματικός τόνος του μπουκαλιού, ήταν εμπνευσμένος από τη σειρά των αποχρώσεων στον πυρήνα του ροδάκινου και από vintage χρωματισμένο γυαλί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρίας

Flowerbomb Dew by Victor & Rolf

2568427-prod-altimg-4.jpg

Απαλές λουλουδάτες δροσοσταλίδες πάνω σε γυμνή επιδερμίδα. Το Flowerbomb Dew γίνεται ένα με την επιδερμίδα και περιβάλλει τις αισθήσεις με μια αρωματική συμφωνία δροσερού τριαντάφυλλου, ένα αισθησιακό συμπύκνωμα ίριδας και οικείες νότες μόσχου, αποπνέοντας μια λαμπερή λουλουδάτη αίσθηση. 

Με το Flowerbomb Dew, οι Viktor&Rolf ανανεώνουν τον κόσμο των αρωμάτων τους και παρουσιάζουν μια καινούρια ημέρα και μια νέα ανατολή για το Flowerbomb. Αυτό το νέο κεφάλαιο κλείνει μέσα του ένα ελαφρύ, αισθησιακό και, ταυτόχρονα, ισχυρό δροσερό σύννεφο που απλώνεται σαν απαλή και φυσική δεύτερη επιδερμίδα, αναδεικνύοντας και συμπληρώνοντας το φυσικό αρωματικό αποτύπωμα κάθε γυναίκας. Σαν λεπτεπίλεπτη πρωινή δροσοσταλίδα πάνω σε ένα ροδοπέταλο, το Flowerbomb Dew απλώνεται στη δροσερή, νοτισμένη επιδερμίδα, προαναγγέλλοντας μια νέα ημέρα, μια καινούρια ευκαιρία, μια εξερεύνηση των αισθήσεων, μια μεταμόρφωση και μια επιστροφή σε ό,τι έχει πραγματικά ουσία. 

Ανακαλύψτε το υπέροχο άρωμα στο eshop του Hondos Center

Fig & Lotus Flower by Jo Malone London

p461942-av-10-zoom.webp

Το Fig & Lotus Flower της Jo Malone London «παντρεύει» τον ανάλαφρο λουλουδένιο χαρακτήρα του λωτού με την εθιστική μυρωδιά του σύκου -πρόκειται για ένα υδάτινο σύκο που χαρίζει μια αγνή ανοιξιάτικη φρεσκάδα στην έκρηξη του ώριμου φρούτου. How to: Εφαρμόζετε το άρωμά σας στα σημεία των σφυγμών (καρποί, αγκώνες, λαιμός, πίσω από τα γόνατα). Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί μειώνετε τη διάρκειά του και αλλοιώνετε το άρωμα. 

Ανακαλύψτε το είτε στο επίσημο site της εταιρίας είτε στο site των καταστημάτων Sephora

    Armani Prive Perfumes

    o67930.jpg


    Ο οίκος Armani δημιούργησε 4 μοναδικές συλλογές αρωμάτων, τις Les Eaux, La Collection, La Collection Des Mille et Une Nuits, La Collection Des Terres Précieuses, με μυρωδιές που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις. Η La Collection αιχμαλωτίζει την αίσθηση της φύσης, τον ρομαντισμό της πρώτης αγάπης, και τις διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο. Η Les Eaux αποτελεί μια unisex συλλογή αρωμάτων που θα λατρέψει και γυναικεία και ανδρική παρουσία, ενώ η La Collection Des Mille et Une Nuits αντλεί έμπνευση από τις αραβικές νύχτες, με floral, oriental και musk ευωδίες. Τέλος, η La Collection Des Terres Précieuses, που είναι επίσης unisex, εμπνέεται από τη ρωσική κουλτούρα και τη μεταφέρει στα υπέροχα σμαραγδί και κατακόκκινα μπουκάλια των αρωμάτων της. 

    Το νέο Gardenia Antigua, που ανήκει στη συλλογή Les Eaux, είναι πλημμυρισμένο από ένα καθαρό, έντονο κι εκλεπτυσμένο φως που παραπέμπει στο καταφύγιο χαλάρωσης του Giorgio Armani, το νησί Αντίγκουα. Το εμβληματικό άνθος, που ανανεώθηκε από την αρωματοποιό Dora Baghriche, αποκαλύπτει τις ηλιόλουστες και πουδρέ πτυχές του μέσα από τους ομορφότερους λουλουδάτους τόνους. Δοκιμάστε το!

    Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές τόσο στο Hondos Center, όσο και στο επίσημο site

    Κεντρική φωτογραφία: The Liquors by Kilian Paris