fbpixel

Search icon
Search
5 τόνοι λευκού και πώς να τους εντάξετε στην κατοικία σας
INTERIORS

5 τόνοι λευκού και πώς να τους εντάξετε στην κατοικία σας

Δώστε στους χώρους σας την ανανέωση που χρειάζονται


Είναι αλήθεια ότι το λευκό χρώμα είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό της άνοιξης αλλά και κυριαρχεί στους τοίχους και τα έπιπλα των περισσότερων σπιτιών, εφόσον αποτελεί μια απόλυτα διαχρονική λύση. Ταιριάζει με τα πάντα κι έχει τον τρόπο να δημιουργεί την τέλεια αρμονία από σε χώρο, χωρίς να προκαλεί υπερβολές και «παραφωνίες» στο design της κατοικίας σας. Από το «καθαρό» λευκό έως το off-white και το baby powder, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο hot right now αποχρώσεις ενός απόλυτα διαχρονικού χρώματος και σας δείχνουμε πώς μπορείτε να τις εντάξετε στους χώρους σας!

Let's take a look! 

Gray White

gray.jpg

Το λευκό γίνεται πιο ψυχρό χάρη στα gray touches που προστίθενται κι έτσι το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με γκρι με μια γρήγορη ματιά. Εάν διαμορφώνεται τώρα το σπίτι σας, αυτός ο τόνος φαντάζει σαν το ιδανικότερο για τους τοίχους, ακόμα και για τα έπιπλα -ιδίως για τους καναπέδες.

Ghost White

a5826797c827c28852c3094476482b56.jpg

Λίγο πιο ψυχρό, το ghost white είναι έτσι δημιουργημένο, ώστε να συνυπάρχει ιδανικά με παρεμφερείς cold τόνους, όπως το γκρι, το μπλε και το μαύρο. Πρόκειται για ένα mix από λευκό και μπλε, που δύσκολα ταιριάζει με θερμά στοιχεία στη διακόσμηση, γι' αυτό καλό είναι να αποφύγετε αυτόν τον συνδυασμό, με σκοπό να εξασφαλίσετε ένα ολόσωστο και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Σαν extra στοιχείο, μπορείτε να εντάξετε μερικές silver λεπτομέρειες για να δώσετε διάσταση στο total σκηνικό.

Baby Powder

2-Y5aEq.jpg

Το baby powder ή αλλιώς το rose white, είναι μια από τις αποχρώσεις του λευκού που έχει έρθει για να μείνει στις τάσεις στη διακόσμηση. Με λίγη δόση από ροζ μέσα, δημιουργεί μια πιο «ζεστή» απόχρωση, την οποία μπορείτε να διαλέξετε για το σπίτι σας εσείς που προτιμάτε περισσότερο τις θερμές λύσεις και θέλετε να δημιουργήσετε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό. Plus, ταιριάζει υπέροχα με χρυσές και rose gold πινελιές!

Off-White

3-AKROc.jpg

Εδώ κάνουμε λόγο για έναν timeless τόνο, που παραμένει επίκαιρος όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν διαμορφωθούν οι τάσεις στο interior design. Με μερικές σταγόνες μπεζ να το κάνουν να διαφέρει από το κλασικό λευκό, το off-white μπορεί να ταιριάξει τόσο με επιπλέον ψυχρές όσο και με θερμές αποχρώσεις, δεδομένης της ουδετερότητας που το αποτελεί.

Classic White

3-P9iBI.jpg

Πρόκειται για την απόχρωση που επιλέγουν οι περισσότεροι. Είναι τόσο ουδέτερη που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και με κάθε στιλ στη διακόσμηση. Εάν επιθυμείτε ένα αποτέλεσμα για την κατοικία σας που δεν πρόκειται ποτέ να είναι εκτός μόδας, τότε επιλέξτε το χωρίς δεύτερες σκέψεις!