fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

5 stylish τρόποι για να φορέσετε τις χρυσές αλυσίδες στον λαιμό

Τα styling tips για να τις αναδείξετε


5 stylish τρόποι για να φορέσετε τις χρυσές αλυσίδες στον λαιμό

Τα κοσμήματα αποτελούν βασικές προσθήκες για την ολοκλήρωση ενός συνόλου. Είναι οι τελικές πινελιές που θα προσφέρουν την απαραίτητη λάμψη, κομψότητα και έξτρα πόντους στο στιλ. Τις τελευταίες σεζόν οι χρυσές αλυσίδες έχουν μετατραπεί σε staples της jewellery collection και κάθε γυναίκα τις έχει επιλέξει έστω και μία φορά. Τα κολιέ αποτελούν την πιο συχνή και επιτυχημένη εκδοχή. Μπορούν να μετατραπούν σε πρωταγωνιστή της εμφάνισης αλλά και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά σαν extra styling. Ακριβώς επειδή είναι big trend χρειάζονται μια ανανέωση στους τρόπου που τις εντάσετε στην εικόνα σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε του πιο stylish και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!

Bold colours

c77829b402ab12875da980d69344445a.jpg


Η μόδα έχει αποδείξει, με τον καλύτερο τρόπο, ότι τα έντονα χρώματα έχουν έρθει για να μείνουν. Μπορεί οι ουδέτεροι τόνοι να έχουν κάνει ένα δυναμικό come back τον φετινό χειμώνα, αλλά τα bold colours συνεχίζουν να έχουν μία σημαντική θέση στις εμφανίσεις μας. Μην ξεχνάτε ότι το ροζ του Pierpaolo Piccioli αποτελεί must προσθήκη των fashionistas. Σε περίπτωση που είστε κι εσείς λάτρεις των φωτεινών και έντονων αποχρώσεων, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από ένα κολιέ-χρυσή αλυσίδα που θα ολοκληρώσει υπέροχα την εικόνα σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

T-shirt

78faa627a7d947232a2c25a302472488.jpg
Image source: @popsugar

Το «πάντρεμα» δύο διαφορετικών στιλ, αν εκτελεσθεί με προσοχή και επιτυχία, μπορεί να προσφέρει τα πιο fashionable αποτελέσματα. Στη  συγκεκριμένη περίπτωση σας προτείνουμε να ταιριάξετε το tailored με το cool style. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέξτε ένα t-shirt κι ένα denim trouser και συνδυάστε μαζί μ' ένα oversized blazer και statement handbag. Για να απογειώσετε την εικόνα σας και να προσθέσετε κομψότητα, επιλέξτε να φορέσετε πάνω από το t-shirt σας μία χρυσή αλυσίδα, η οποία θα χαρίσει μπόνους πόντους. Δεν χρειάζεται να προτιμήσετε άλλα κοσμήματα. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα.

Roll-neck

6c79612938fc70b627a4a1b6de0f5b61.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα ζιβάγκο ανήκουν στα staples της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά, ενώ παράλληλα χαρίζουν στιλ και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και της φετινής winter season είναι τα roll neck sweater. Τα πουλόβερ αποτελούν την πιο συχνή μας επιλογή, ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και τα ζιβάγκο αποτελούν την ιδανική επιλογή ακόμα για τις ημέρες με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Η μαύρη εκδοχή χαρίζει τη μεγαλύτερη ευελιξία. Προσθέστε μία εντυπωσιακή χρυσή αλυσίδα για να δώσετε λάμψη και classy essence.

Layering

607266e694a53d9f9535217d67bab132.jpg


Το layering είναι ένα από τα αγαπημένα κεφάλαια των fashionistas και των fashion experts. Όπως στα βασικά κομμάτια μπορείτε να το κάνετε και στα κοσμήματα σας. Μην βιαστείτε να το ολοκληρώσετε και δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς μέχρι να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει και μπορείτε να αναδείξετε. Ένας ασφαλής τρόπος για να το πετύχετε είναι να επιλέξετε μία oversized χρυσή αλυσίδα και να τη συνδυάσετε με άλλες πιο μικρές και πιο λεπτές. «Παίξτε» με τα μήκη και τα μεγέθη για περισσότερο layering. Μπορείτε να κινηθείτε σε χρυσές αποχρώσεις αλλά να προσθέσετε και μερικές ασημένιες για το απόλυτο mix & match.

Bare skin 

c4eb747d9c2c696869112d35cdd90ac1-VKYk0.jpg
Style du monde

Ένα ανοιχτό ντεκολτέ φαίνεται φανταστικό αν προσθέσετε μία χρυσή αλυσίδα. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχετε. Ένα statement tops με cut-outs, off shoulders blouses αλλά κι ένα σακάκι με μόνο ένα bralette από μέσα θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους για να κάνουν matchy matchy με την χρυσή αλυσίδας σας. 


1

Hercules knot hand-woven necklace

Ilias Lalaounis BUY HERE

2

Gabrielle necklace

Pearl Martini BUY HERE

3

Chain collection gold necklace

Katerina Ioannidis BUY HERE

4

Gold chain necklace

Kosmima Doro BUY HERE

5

Necklace

Kalfidis Jewellery BUY HERE

6

Chain necklace

Kasparian Jewellery BUY HERE

7

Araki #2 handmade chain

Lito, Link Jewellery BUY HERE

8

Chain necklace

Max Mara BUY HERE