fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

4 big trends στα κοσμήματα που θα έχετε στη συλλογή σας μια ζωή

Το Kosmima Doro προσφέρει τις καλύτερες επιλογές


4 big trends στα κοσμήματα που θα έχετε στη συλλογή σας μια ζωή

Η «δύναμη» των διαχρονικών κοσμημάτων είναι απαράμιλλη. Τις τελευταίες σεζόν ο μαξιμαλισμός κυριαρχεί στον χώρο της μόδας, κάτι, το οποίο έχει περάσει και στις τάσεις των κοσμημάτων. Έντονες χρυσές αλυσίδες, πολλά δαχτυλίδια σε διάφορα σχήματα και στιλ, ακόμα και μοντέρνες εκδοχές, συνδυασμένα με τα κειμήλια της γιαγιάς σας, εντυπωσιακοί κρίκοι τόσο σε χρυσά όσο και σε ασημένια σχέδια, αλλά και statement βραχιόλια που έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώσουν και το πιο απλό σύνολό σας. Plus, οι πολύχρωμες επιλογές σ' όλα τα designs περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη για εξωστρέφεια. 

Για να δημιουργήσετε την απόλυτη συλλογή κοσμημάτων, η οποία θα σας κρατήσει συντροφιά για δεκαετίες και θα μπορεί να ταιριάζει με κάθε look σας, όποια κι αν είναι η περίσταση, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον πλήρως ενημερωμένο jewellery προορισμό Kosmima Doro. Οι επιλογές είναι πολλές, για κάθε γυναίκα που λατρεύει το στιλ, ανεξαρτήτως προσωπικότητας. Το μόνο που μένει είναι να γνωρίσετε τα 4 big timeless trends για πιο updated collections. 

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις 4 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα του Kosmima Doro! 
Και ανακαλύψτε πώς θα τις φορέσετε! 

1. Gold chains

284148091-519963016532194-784444947345399638-n.jpg
Image source: @carodaur

Λαμπερές, πρακτικές και εντυπωσιακές, εδώ και μερικές σεζόν, οι χρυσές αλυσίδες έχουν μετατραπεί στο απόλυτο must-have κάθε συλλογής. Τις έχουμε γνωρίσει σε όλες τις εκδοχές τους, από τις πιο λεπτές μέχρι τις πιο υπερμεγέθεις, για κάθε στιλ. Φέτος το καλοκαίρι, στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των fahsion gurus βρίσκονται τα oversized σχέδια, τα οποία αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η maximal αισθητική ήρθε για να μείνει. Αν δεν έχετε μία χρυσή αλυσίδα στην κατοχή σας, η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσετε. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε all the way, συνδυάστε περισσότερες από μία και μαγνητίστε τα βλέμματα. 

2. Timeless rings 

287624796-387782183414318-7089494414089445783-n.jpg
Image source: @stylegator

Τα δαχτυλίδια ανήκουν στην κατηγορία των κοσμημάτων που μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις και να κάνουν τα δάχτυλά σας να φαίνονται πιο καλλίγραμμα -πάντα πρέπει να επιλέγετε με ιδιαίτερη προσοχή το σχέδιο και το μέγεθός τους. Η extra γοητεία που μπορεί να προσθέσουν στην εμφάνισή σας μ' έναν διακριτικό τρόπο είναι μοναδική. Εδώ και μερικές σεζόν, παρατηρούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν φαινομενικά αταίριαστους συνδυασμούς στα δαχτυλίδια τους, δημιουργώντας όμως ένα υπέροχο και αρμονικό αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να «παντρέψετε» διαφορετικά design και στιλ, από πιο μοντέρνες και πιο vintage εκδοχές. Plus, οι πολύχρωμες πέτρες θεωρούνται top choices για το καλοκαίρι.

3. Hoop earrings 

9f8a5bf5a9b5b15875392e114824ab91-1.jpg

Οι κρίκοι είναι ένα από τα all time classic designs στον κόσμο των κοσμημάτων. Είτε χρυσοί είτε ασημένιοι μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε outfit, ανεξαρτήτως περίστασης. Θα απογειώσουν ακόμα και τα beach looks σας, διότι έχουν την ικανότητα να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να τους δώσετε. Για όλες εσάς που λατρεύετε τους πειραματισμούς και τις ανατρεπτικές εμφανίσεις, «παντρέψτε» και τις δύο αποχρώσεις μαζί και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από το τελικό αποτέλεσμα. 

4. Statement bracelets 

shutterstock-762179335.jpg

Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στα κλασικά σας κομμάτια, όπως είναι το λευκό πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt; Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα βραχιόλια σας. Μάλιστα, τα statement pieces, όπως οι χοντρές αλυσίδες ή οι χειροπέδες αλλά και χρωματιστά designs θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε με μεγάλη επιτυχία αυτό που ψάχνετε. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

2

Chain Necklace BUY HERE

3

Gold hoop earrings BUY HERE

5

Chevalier Ring BUY HERE

6

Ring with details BUY HERE

7

Gold Bracelet BUY HERE

8

Gold brascelet with colorful stone BUY HERE

Info: 

Official Site: kosmimadoro.gr

Facebook: @KosmimaDoro

Instagram: @kosmimadoro

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 36, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 526695, 2310 233430