fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

5 λόγοι για να εντάξετε τα face mists στη ρουτίνα περιποίησής σας

Τα σπρέι προσώπου αποτελούν το must-have του γυναικείου νεσεσέρ


5 λόγοι για να εντάξετε τα face mists στη ρουτίνα περιποίησής σας

Ακούτε συνέχεια για τα face mists, αλλά δε γνωρίζετε όλες τις χρήσεις τους παρά μόνο εκείνη, που όλες οι γυναίκες υιοθετούμε κάθε καλοκαίρι; Δηλαδή να μας δροσίζει; Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλλυντικό-βάλσαμο για την επιδερμίδα, όπως πολλοί διάσημοι makeup artists αποκαλούν -άλλωστε πολλές από εμάς δεν ξεχνάμε τυχαία να το βάζουμε καθημερινά στο νεσεσέρ και την τσάντα μας- έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο skincare κομμάτι, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συνεχίστε το scroll down, για να μάθετε τα πάντα για τις 5 απίστευτες χρήσεις αυτού του θαυματουργού spray και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο δικό σας beauty item!
face-mist-cover.jpg

1. Time to wake up

Σε όποια στιγμή της ημέρας κι αν βρίσκεστε, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε κουρασμένες, άτονες κι έτοιμες να κλείσετε τα μάτια σας για να κοιμηθείτε. Ειδικά εάν το προηγούμενο βράδυ ξενυχτήσατε με την παρέα σας στο σπίτι ή δουλεύατε μέχρι αργά, για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας, τότε χρειάζεστε βοήθεια! Πριν ετοιμαστείτε να ακυρώσετε τα πάντα και να πάτε σπίτι σας αναζητώντας τη θαλπωρή του κρεβατιού σας, σκεφτείτε να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Ψεκάστε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας face mist, για να λάβετε την απαραίτητη ανάσα δροσιάς. Έτσι, θα αναζωογονηθείτε αμέσως και θα είστε πανέτοιμες να συνεχίσετε την πιεστική καθημερινότητά σας.

2. Χρησιμοποιήστε το πριν την ενυδατική σας κρέμα

Εάν κι εσείς είστε από εκείνες που πριν το μακιγιάζ τους έβαζαν απλώς την ενυδατική τους κρέμα κι έπειτα συνέχιζαν το υπόλοιπο makeup look τους, σηκώστε το χέρι ψηλά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να βάλετε ακόμα ένα βήμα πριν τα υπόλοιπα καλλυντικά. Εφαρμόζοντάς το face mist, καταφέρνετε να ενισχύσετε στο μέγιστο τη δράση της ενυδατικής σας και κατ' επέκταση να αποφύγετε την ανεπιθύμητη αφυδάτωση. Πρόκειται για ένα έξυπνο και ιδιαίτερα χρηστικό beauty tip, που μπορείτε να υιοθετήσετε ακόμη και μετά το ντους σας, όταν οι πόροι της επιδερμίδας είναι ανοιχτοί και μπορούν να εισχωρήσουν τα προϊόντα πιο εύκολα.

3. Διορθώστε τις ατέλειες στο makeup

Συνειδητοποιήσατε ότι το παρακάνατε με το μακιγιάζ σας; Πριν, λοιπόν, ετοιμαστείτε να το αφαιρέσετε και να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή, ψεκάστε το σημείο του προσώπου που σας ενοχλεί πιο πολύ και θεωρείτε πως δείχνει too much με το face mist. Στη συνέχεια, ταμπονάρετέ το με τα δάχτυλά σας, ώστε να πετύχετε ένα natural αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε βάζοντας ακόμη ένα στρώμα του facial προϊόντος σας και είστε πανέτοιμες! Γενικά, το προϊόν αυτό λειτουργεί σαν ένα ήπιο demakeup product, που θα διορθώσει κάθε ενοχλητική ατέλεια του προσώπου σας.

face-mist.jpg


4. Ανανεώστε το μακιγιάζ σας

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πηγαίνετε στο γραφείο γνωρίζοντας ότι σας περιμένει μια μέρα με πολλά εξωτερικά ραντεβού, έχοντας ένα μακιγιάζ, που είναι έτοιμο να «λιώσει» και να εκθέσει κάθε ατέλεια του προσώπου σας. Κι όμως υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα face mist! Αυτό που καταφέρνει να κάνει είναι να βοηθήσει το μακιγιάζ σας να σταθεροποιηθεί και να μείνει ανέπαφο όλη μέρα. Χωρίς να χρειαστεί να το ενισχύσετε με περισσότερο foundation και πούδρα, καταλήγοντας έτσι με ένα υπερβολικό και φορτωμένο look.

5. Ενυδατωθείτε

Κρατήστε αυτό το μαγικό προϊόν του προσώπου στο υπνοδωμάτιο δίπλα στο κομοδίνο σας, στην τσάντα σας και στο γραφείο. Το νερό του face mist είναι σαν το πόσιμο. Δηλαδή απαραίτητο για την ενυδάτωση του δέρματός σας. Εάν αισθάνεστε πραγματικά διψασμένες, τότε αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι είστε ήδη αφυδατωμένες. Μάλιστα, εάν έχετε επιδερμίδα ξηρή, τότε μία ιδανική λύση για να την κάνετε πιο smooth είναι να χρησιμοποιήσετε το face mist σας. Και να θυμάστε: Σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής σας, μην ξεχνάτε την ενυδάτωσή σας για να έχετε πάντα εύπλαστο, φουλ ενυδατωμένο δέρμα. Plus, είναι ένας από τους ιδανικότερους τρόπους, για να καταπολεμήσετε τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης.

1

Must-try

Νερό Προσώπου από Ελληνικό Τσάι του Βουνού, APIVITA Buy me

2

Anti-Pollution Mist, Anti Pollution Shield Complex, Phyto-Peptide-1, Tri-Hyalouronan Complex, Grown Alchemist Buy me

3

Αντι-ερεθιστικό

Σπρέι Ιαματικού Νερού, Avène Buy me

4

Από τις Γαλλικές Άλπεις

Facial Spray, Evian Buy me

5

Με καφεΐνη & βιταμίνες

Hyaluronic Energizing Mist, Tom Ford Beauty Buy me