fbpixel

Search icon
Search
5 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο για να ξεκινάτε τη μέρα σας πιο κομψές
HAIR & NAILS

5 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο για να ξεκινάτε τη μέρα σας πιο κομψές

Τα πιο hot right now hairstyles που δε χρειάζονται πολύ από τον χρόνο σας


Μόλις ξυπνήσατε και ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε στα γρήγορα για το γραφείο. Βαρεθήκατε, ωστόσο, τον κλασικό κότσο ή την αλογοουρά στα μαλλιά και σκέφτεστε πως θέλετε να νιώθετε άνετα και παράλληλα στιλάτες με ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε. Χρειάζεστε λοιπόν τα τέλεια hairstyles που θα αναβαθμίσουν τα looks σας στη στιγμή. Μετά από αρκετή αναζήτηση στο διαδίκτυο κι έχοντας συμβουλευτεί όλες τις πιο hot τάσεις που υπάρχουν στον χώρο των μαλλιών αυτήν την περίοδο, σας παρουσιάζουμε τις πιο φρέσκες προτάσεις για τα χτενίσματά σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να τις ανακαλύψετε παρακάτω και να πετύχετε τις πιο μοδάτες εμφανίσεις στο γραφείο.

Natural curls

loose-glossy-waves-blonde-2.jpg

Οι μπούκλες και μάλιστα αυτές που δείχνουν απόλυτα φυσικές αποτελούν ένα χτένισμα που άλλες αγαπάμε να βλέπουμε είτε πάνω μας είτε σε άλλες γυναίκες ή που αγαπάμε να μισούμε γιατί δεν μπορούμε να τις πετύχουμε ποτέ όπως θα θέλαμε πραγματικά. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σας πούμε πως για να αποκτήσετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά αλά Emily in Paris που θα δείχνουν ταυτόχρονα και φυσικά, χρειάζεται να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Ακόμη κι αν έχετε μόλις 5 λεπτά στη διάθεσή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι ειδικό για wavy hair από τη μέση μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας και με τα δάχτυλά σας να χτενίσετε και να ανακατέψετε λίγο τις τούφες σας. Ready!

Put a ribbon

02-an-elegant-low-bun-interwoven-with-a-black-ribbon-is-a-very-chic-idea-suitable-for-many-bridal-styles.jpg

Μια άλλη έξυπνη εναλλακτική πρόταση για να κάνετε πιο στιλάτο το bun σας είναι να τοποθετήσετε ένα φιόγκο στην κάτω πλευρά του. Μπορείτε είτε να αγοράσετε έτοιμα λαστιχάκια που διαθέτουν έναν φιόγκο είτε και να πάρετε μακριά και λεπτά κομμάτια του αγαπημένου σας υφάσματος και να τα δέσετε στον κότσο σας κάνοντας έναν μεγάλο φιόγκο. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως in fashion και θα παραπέμπει ξεκάθαρα στα hairstyles των Γαλλίδων.

The elegant twists

best-hairstyles-for-2017-2018-romantic-half-up-twists-with-wavy-hair.jpg

Ένα κομψό και πολύ ρομαντικό χτένισμα είναι οι στριφογυριστές τούφες που μπορείτε να δημιουργήσετε παίρνοντας μαλλιά μόνο από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας. Κάντε λοιπόν τη χωρίστρα στο κέντρο, πιάστε δυο τούφες από μπροστά και στριφογυρίστε τες. Πιάστε τες έπειτα πίσω με μια μπαρέτα ή υπερμέγεθες hair clip και είστε έτοιμες. Τόσο απλό!

Sleek bun

topknot.jpg

Εάν αγαπάτε τους sleek κότσους, να σας πούμε πως πρόκειται για την τέλεια λύση hairstyle για τις ημέρες σας στο γραφείο. Για να τους πετύχετε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αρκετή ποσότητα λακ και τζελ για δυνατό κράτημα και διάρκεια στο χτένισμά σας. Πηγαίνετε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω με μια χτένα και στριφογυρίστε τα στερεώνοντάς τα με αρκετές φουρκέτες και τσιμπιδάκια. 

Half up half down hair

2911a5129d1420e926ef8d780e143b72.jpg
Image Source: Wireimage

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα girly χτένισμα, το οποίο όμως είναι και πάρα πολύ εύκολο ως προς τη δημιουργία του, το half up half down hairstyle είναι το ιδανικό για εσάς. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών και μπορεί να προκύψει μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Πιάστε λοιπόν τα μισά μαλλιά σας πάνω σαν να κάνατε αλογοουρά και στερεώστε τα με ένα scrunchie, με μια μπαρέτα ή και με ένα κομψό hair clip. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα elegant και όλοι θα κοιτάζουν τα μαλλιά σας.