fbpixel

Search icon
Search
5 εντυπωσιακά spa-hotels στον κόσμο που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης
ESCAPE

5 εντυπωσιακά spa-hotels στον κόσμο που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης

Είναι ολοκαίνουργια και σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά


Η Ελλάδα είναι μία χώρα που διαθέτει μαγευτικά μέρη κι αποτελεί αγαπημένο summer προορισμό για πολύ κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη, ωστόσο πάντα ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποτελεί αν μη τι άλλο δελεαστική επιλογή. Η επαφή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα και φιλοσοφία, μας βοηθούν να βγούμε -έστω και για μερικές ημέρες- από την comfort zone μας. Θέλετε κι εσείς να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι, αλλά δεν έχετε βρει τον κατάλληλο προορισμό; Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα μέρος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες ενός άρτια εξοπλισμένου spa, τότε οι παρακάτω επιλογές σας ενδιαφέρουν.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν έμοιαζε ποτέ τόσο δελεαστικό!

Zannier Hotels Bãi San Hô, Vietnam

zannier-hotels-bai-san-ho-beach-pool-villa-exterior-2-frederik-wissink-for-zannier-hotels.jpg

Βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Bãi San Hô του Βιετνάμ, που μεταφράζεται ως "Κόλπος των Κοραλλιών" κι έχοντας ξεκινήσει πλέον κι επίσημα τη λειτουργία του, το Zannier Hotels Bãi San Hô αποτελεί πόλο έλξης, με τις εντυπωσιακές private villas που ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους. Η τοποθεσία του προσφέρεται για μία σειρά από δραστηριότητες, καθώς πρόκειται για μία τεράστια έκταση, περίπου 240 στρεμμάτων με καταπράσινους λόφους και μία εντυπωσιακή, ιδιωτική παραλία. Ωστόσο, θεωρείται ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν, καθώς στο Hoa Sen spa το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μία σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που είναι εμπνευσμένες από την παράδοση του Βιετνάμ. Γνωρίστε την τέχνη του βελονισμού και τον διαλογισμό, απολαύστε ένα καλό, χαλαρωτικό μασάζ και χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα που του αξίζει. Το ταξίδι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο!

Aman New York, US

aman-new-york-residential-pool-office-15495.jpg

Μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμη τις πόρτες του, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο 2021, ωστόσο το Aman New York αποτελεί ήδη talk of the town στη Νέα Υόρκη. Το Manhattan, ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ολοκαίνουργιο στολίδι, που θα στεγάζεται στο Crown Building - το πρώην σπίτι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης- στην Fifth Avenue και θα φέρει την υπογραφή του Jean-Michel Gathy. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 83 hotel rooms, εντυπωσιακά restaurants, αλλά κι ένα private members club. Σήμα κατετεθέν του ωστόσο, θα είναι το Aman Spa, που μεταξύ άλλων θα διαθέτει θερμαινόμενες πισίνες και μία σειρά από θεραπείες, που υπόσχονται θαύματα. Εκτός από τις θεραπευτικές σουίτες, θα υπάρχουν επίσης δύο ξεχωριστά Spa Houses με χώρους περιποίησης, σάουνες κι ατμόλουτρα, καθώς κι ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες χαλάρωσης με πισίνες και ξαπλώστρες και δεν είναι τυχαίο, ότι ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από πολύ κόσμο για το συγκεκριμένο spa-resort κι άπαντες περιμένουν πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις για την opening date. Stay tuned!

Revivo Wellness Resort, Château de Fiac, France

c069105cec83e762d8f9d00a0946b8db.jpg

Ψάχνετε τον απόλυτο wellness παράδεισο, για να απολαύσετε ένα σύντομο getaway γεμάτο χαλάρωση και ξεκούραση; Το brand new Revivo Wellness Resort αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέλος του 2021 στη Γαλλία και θα σας προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Πρόκειται για ένα πεντάστερο luxury resort, που θα περιλαμβάνει 16 suites, που η καθεμία ξεχωρίζει για τον elegant χαρακτήρα της. Στο spa του ξενοδοχείου, θα υπάρχει μία σειρά από υπηρεσίες όπως μασάζ κι υδροθεραπείες, ενώ θα διατίθενται και μαθήματα χορού, yoga και διαλογισμού, για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με κάτι διαφορετικό. Επίσης, οι επισκέπτες του resort θα μπορούν να δοκιμάσουν μερικές DIY δραστηριότητες, όπως είναι η ζωγραφική, η γλυπτική κι η κηπουρική και να φτιάξουν τα δικά τους αιθέρια έλαια. 

One&Only Portonovi, Montenegro

oo-portonovi-drone-1996-master-1.jpg

Το Μαυροβούνιο ή Μοντενέγκρο βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ευρώπη κι αποτελεί ανεξάρτητο κράτος από το 2006, με πληθυσμό που φτάνει τις 620.739 κατοίκους. Το One&Only άνοιξε τις πόρτες του στο Portonovi κι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Διαθέτει μεταξύ άλλων εντυπωσιακές suites και villas που μπορούν να φιλοξενήσουν ολόκληρες οικογένειες, έξι μεγάλες πισίνες, μία ιδιωτική παραλία, εντυπωσιακούς κήπους που παραπέμπουν στη Βενετία και γήπεδα τένις. Το Chenot Espace Health & Wellness Spa τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, καθώς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μέσα από μία σειρά από υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα. Για όσους επιλέγουν το συγκεκριμένο resort, must-visit αποτελεί το Sabia restaurant, όπου το menu έχει την υπογραφή του γνωστού chef, Giorgio Locatelli. Ιταλική κουζίνα, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Oku Ibiza, Spain

278008069.jpg

Το νέο, πεντάστερο Oku Ibiza, που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Σεπτέμβρη, βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από την παραλία και προσφέρεται για χαλαρωτικές διακοπές, με θέα στον μαγευτικό κόλπο Cala Gracio στους πρόποδες της δυτικής Ibiza. Πρόκειται για ένα resort που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τον minimal χαρακτήρα του κι αποτελεί ιδανική επιλογή για τους wellness lovers και τους λάτρεις της γαστρονομίας. Διαθέτει εντυπωσιακές suites με πανοραμική θέα και private πισίνα, αλλά και μία villa με τέσσερα δωμάτια, για όσους θέλουν να μείνουν μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μάθημα yoga και στη συνέχεια απολαύστε το πρωινό σας, στο restaurant του resort. Συνεχίστε, κολυμπώντας σε μία από τις πισίνες του ξενοδοχείου κι ολοκληρώστε την ultimate χαλάρωσης, με μία επίσκεψη στο spa.