fbpixel

Search icon
Search
Glam υπνοδωμάτιο: Ιδέες για να δημιουργήσετε μια πολυτελή όαση
INTERIORS

Glam υπνοδωμάτιο: Ιδέες για να δημιουργήσετε μια πολυτελή όαση

Δημιουργήστε τους χώρους των ονείρων σας


Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε ένα υπνοδωμάτιο. Από μοντέρνο έως κλασικό και άνετο, υπάρχει ένα στιλ που ταιριάζει σε κάθε σχεδιαστική αισθητική, budget και μέγεθος. Αλλά για όσους αγαπούν το drama, ένα glam bedroom είναι το εισιτήριό σας για ένα πολυτελές «καταφύγιο». Ορίζονται από ένα στοιχείο: Αυτό της πολυπλοκότητας. Σκεφτείτε, εντυπωσιακούς καθρέφτες, βελούδινα κεφαλάρια, χνουδωτά χαλιά και μεταξένια σεντόνια να δίνουν στον χώρο σας τον χαρακτήρα ενός 5* ξενοδοχείου. 

Αν επιθυμείτε λοιπόν, να προσθέσετε λίγη αίγλη στην κρεβατοκάμαρά σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε συμβουλές από ειδικούς του interior design, για τα πιο... γλυκά όνειρα! 

Α Stunning Chandelier

1-sNBMA.webp
BREXTON COLE INTERIORS

Δώστε στην κρεβατοκάμαρά σας statement αισθητική, συμπεριλαμβάνοντας λαμπερό φωτισμό. Αναζητήστε φωτιστικά δαπέδου με λεπτές βάσεις καθώς και λαμπερούς, αστραφτερούς πολυελαίους που θα αποτελέσουν ένα statement πολυτελές κομμάτι. Σύμφωνα με τον Chris Alexakis, σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και συνιδρυτή του Cabinet Select, ένας πολυέλαιος μπορεί να κρεμαστεί κλασικά από την οροφή ή ακόμα και να στέκεται μόνος του σε ένα τραπέζι.

Layer In Tons of Texture

la-design-affair-b0c24fdbc53d4f6b9416516728200ed5.webp
LA DESIGN AFFAIR

«Από τις ταπετσαρίες με μεταλλικά στοιχεία μέχρι τα mix-printed χαλιά, είναι πολύ σημαντικό να τολμήσετε με την τοποθέτηση υφασμάτων και φινιρισμάτων», λέει ο Devin Shaffer, επικεφαλής σχεδιαστής εσωτερικών χώρων στο Decorilla, σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε ένα glam υπνοδωμάτιο. Επιχειρήστε μια μίξη από βελούδο, μαλλί ή ακόμα και πούπουλα ώστε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού οι υφές θα σας κάνουν να νιώθετε το αίσθημα της φιλοξενίας και το άγγιγμα της απαλότητας.

Choose Velvet Bedding

d-burns-interiors-3596fcad9dfd4b2888f172bbd8f6982f.webp
D BURNS INTERIORS

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ύφασμα που φωνάζει «glam», τότε αυτό είναι το βελούδο. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσετε λίγη γοητεία στο κάλυμμά σας επιλέγοντας το απαλό, λείο και διακριτικά γυαλιστερό αυτό υλικό; Για πρόσθετο drama, επιλέξτε ένα πάπλωμα σε ασορτί μοτίβο!

Mirror Mirror on the Wall

dan-rak-design-9555b517df9641e3b536f2080e1e3dd4.webp
DAN RAK DESIGN

Οι καθρέφτες μπορούν να αντανακλούν το φως και να κάνουν κάθε δωμάτιο πιο φωτεινό, επομένως είναι χρήσιμοι για τη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης ενός μεγαλύτερου χώρου. Επιπλέον, τυχαίνει να είναι εξαιρετικά glam. Είτε επιλέξετε να κρεμάσετε καθρέφτες πάνω από τα κομοδίνα σας (και να τους επιτρέψετε να λειτουργούν ως ψευδοπαράθυρα) είτε να φέρετε έναν μεγάλο, ολόσωμο καθρέφτη ακουμπώντας τον στον τοίχο, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Don't Be Afraid of Animal Print

doris-roberts-interiors-96489a766cf742aa948c34274b781779.webp
DORIS ROBERTS INTERIORS

Ναι, μπορείτε να διακοσμήσετε με γούστο το animal print και αν υπάρχει ένα μέρος για να το δοκιμάσετε, αυτό είναι σε ένα glam υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε ένα έντονο, vibrant μοτίβο ή κάτι πιο ήσυχο και διακριτικό -όπως και να έχει, το αναγνωρίσιμο σε όλους print θα προσθέσει αμέσως έξτρα ενθουσιασμό και φινέτσα στο δωμάτιο.

Paint the Ceiling

julian-designs-2-2c07dc19d715452d88fb3ad6f9e0ab39.webp
JULIAN DESIGN

Η βαμμένη οροφή είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε βάθος και διάσταση στον χώρο σας, ενώ παράλληλα τον κάνετε να φαίνεται πιο ρομαντικός και μαγευτικός. Για έξτρα glam αίσθηση, επιλέξτε ένα χρώμα που αισθάνεστε πιο «πλούσιο», όπως ένα απαλό μωβ ή ένα σμαραγδένιο πράσινο. Στη συνέχεια, κρεμάστε έναν πολυέλαιο στο κέντρο και δείτε τον να αστράφτει!

Source: Mydomaine.gr