fbpixel

Search icon
Search
5 editors του GLOW.GR μοιράζονται το "one & only" beauty product που δεν αποχωρίζονται στις διακοπές τους
EDITORS' CHOICE

5 editors του GLOW.GR μοιράζονται το "one & only" beauty product που δεν αποχωρίζονται στις διακοπές τους

Αυτά είναι τα essentials που επιλέγουμε για το καλοκαίρι


Οι διακοπές του Αυγούστου πλησιάζουν και η παραλία μας καλεί, όμως η περιποίηση δεν σταματάει ποτέ. Ως beauty editor δέχομαι συχνά ερωτήσεις για το ποια είναι τελικά τα πιο σημαντικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα των διακοπών μας. Ενώ έχω απαντήσει αρκετές φορές στο ερώτημα αυτό, αυτήν τη φορά θέλησα να εξερευνήσω - και στη συνέχεια να μοιραστώ μαζί σας - τα summer beauty essentials και άλλων συντακτών του GLOW.GR. 

Ανακαλύψτε το προϊόν που δεν πρόκειται να λείπει από την summer bag του κάθε editor!

Βασιλική Δουκουμοπούλου, Editor in Chief του GLOW.GR

For her

"Κατά τη γνώμη μου, το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το αντηλιακό. Θεωρώ την προστασία μου από τις επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο μείζονος σημασίας και για αυτό φροντίζω πάντοτε να εφαρμόζω το SPF μου και να το ανανεώνω τακτικά. Ωστόσο, ως λάτρης του sunkissed look προτιμώ φόρμουλες οι οποίες εκτός από μια ολοκληρωμένη προστασία, προωθούν και ένα χρυσαφένιο μαύρισμα".

Favorite beauty product

3701436917531-p-1-1.jpg

"Για να καλύψω τις ανάγκες μου αλλά και τις προτιμήσεις μου, επιλέγω το Μεταξένιο Αντηλιακό Λάδι Σώματος της Lierac "Sunissime Huile" με SPF 30. Το αντηλιακό αυτό έλαιο προσφέρει υψηλή προστασία χάρη στο σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος, το οποίο συνδυάζει οργανικά φίλτρα (UVB + UVA) με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που καταπολεμούν το μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Προλαμβάνει επίσης τις βλάβες του δέρματος και τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης. Καθώς για εμένα ο ήλιος είναι και πηγή απόλαυσης, αυτό το εξαιρετικά απολαυστικό λάδι μου χαρίζει ένα χρυσαφένιο μαύρισμα, ενώ αφήνει στο δέρμα μου ένα κολακευτικό σατινέ φινίρισμα".

BUY HERE: LIERAC Sunissime Huile SPF30, Μεταξένιο Αντηλιακό Λάδι Σώματος, Hondoscenter.com


Χρύσα Σιμώνη, Fashion Editor του GLOW.GR

For her

"Όταν πρόκειται για διακοπές, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα ελαφρύ και λαμπερό μακιγιάζ για τις εξόδους μου. Από τις αρχές του καλοκαιριού, φροντίζω να αλλάζω τις υφές των makeup products μου και σιγά-σιγά να στρέφομαι προς τις υγρές φόρμουλες που "λιώνουν" ομοιόμορφα στο δέρμα χωρίς να προσθέτουν λιπαρότητα στην επιδερμίδα μου". 

Favorite beauty product

stighmiotipo-othonis-244.png

"Αν θα έπρεπε να μιλήσω για ένα μόνο προϊόν το οποίο μου προσφέρει την εμφάνιση που επιζητώ, τότε αυτό θα ήταν το Glow Screen της Supergoop! Αυτό το tinted αντηλιακό εφαρμόζεται στο δέρμα υπέροχα, καλύπτοντας διακριτικά κάθε ατέλεια, ενώ ταυτόχρονα μου προσφέρει μια εκθαμβωτική λάμψη. Είναι αυτό το beauty product που κάνει τους πάντες να σε ρωτούν "τι φοράς στο πρόσωπό σου;". Χάρη στo SPF που περιλαμβάνει το επιλέγω και για τις πρωινές εμφανίσεις μου, ενώ το βράδυ μου προσφέρει ακριβώς την απαραίτητη ενυδάτωση που έχω ανάγκη μετά από μια ημέρα στην παραλία, χάρη στη σύνθεσή του με υαλουρονικό οξύ. Φυσικά για όσους προτιμούν επιπλέον κάλυψη, αυτό το προιόν λειτουργεί υπέροχα και ως βάση primer".

BUY HERE: Supergoop! Glowscreen - Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide, Sephora.gr


2bf348bee339d0538da889e1e65dda28.jpg

Μάρα Γρηγοριάδου, Beauty Editor του GLOW.GR

For her

"Σε πολλά μου άρθρα έχουμε μιλήσει τόσο για την σωστή αντηλιακή προστασία όσο και για την αντιμετώπιση των ηλιακών εγκαυμάτων. Επιπλέον, έχω αναφερθεί στις αλλαγές που κάνω στα προϊόντα μακιγιάζ μου. Ωστόσο, ως άτομο που διαθέτει μαλλιά τα οποία υπόκεινται σε χημική επεξεργασία (balayage) τα τελευταία 6 χρόνια, κάτι στο οποίο δίνω μεγάλη βάση για τις διακοπές μου είναι η θρέψη και η ενυδάτωση των μαλλιών μου, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα δεν επηρεάζουν μόνο την επιδερμίδα μας".

Favorite beauty product

stighmiotipo-othonis-590.png

"Αυτό το καλοκαίρι η μάσκα Sweet Repair της Coco & Eve έχει σώσει τα μαλλιά μου. Ιδανική για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, όπως τα δικά μου, η μάσκα αυτή ενδυναμώνει και ενισχύει την αντοχή της τρίχας κατά 85%, με μία σύνθεση που περιλαμβάνει Βιομιμητικά Κεραμίδια, Υαλουρονικό Οξύ και Vegan Κερατίνη, καθώς και εκχυλίσματα από πλούσιους σε βιταμίνες τροπικούς καρπούς που περιορίζουν τη φθορά, ενυδατώνουν και ενισχύουν τη λάμψη. Είναι -με λίγα λόγια- ακριβώς αυτό που χρειάζομαι!".

BUY HERE: Coco & Eve Sweet Repair - Hair mask, Sephora.gr


Αγάπη Γαβριηλίδου, Editor του GLOW.GR

For her

"Τόσο στις αρχές του καλοκαιριού, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών μου φροντίζω να έχω περιποιημένα, λεία και σμιλευμένα άκρα. Οι τακτικές μου προπονήσεις με βοηθούν σε μεγάλο βαθμό, όμως με τα κατάλληλα προϊόντα βλέπω πραγματικά τα αποτελέσματα που επιθυμώ. Φυσικά, η απολέπιση αποτελεί επίσης ένα μεγάλο κομμάτι της περιποίησης του σώματός μου, ώστε κάθε προϊόν που επιλέγω να απορροφάται αποτελεσματικά από το δέρμα μου".

Favorite beauty product

stighmiotipo-othonis-589.png

"Λατρεύω το Gel Φυκιών της Tzimas Cosmetics, με σύνθεση από θαλάσσια φύκια και καφεΐνη, συστατικά γνωστά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Προσωπικά, θεωρώ την πρόληψη ακόμη πιο σημαντική από την αντιμετώπιση, και με το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να πετύχετε και τα δύο. Αυτό το κρεμώδες gel βοηθάει στην αποτοξίνωση, διεγείρει τη λιποδιάλυση, χαρίζει απαλή υφή και λάμψη στο δέρμα. Το εφαρμόζω πάντοτε μετά το μπάνιο μου με ανοδικές κινήσεις. Επιπλέον, λειτουργεί υπέροχα όταν το εφαρμόζω πριν τη γυμναστική μου!"

BUY HERE: Tzimas Cosmetics Gel Φυκιών 270gr, Tzimas-cosmetics.gr


Κωνσταντίνος Τανιάς, Feature Editor του GLOW.GR

For him

"Αναγνωρίζοντας τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, αλλά και την αφυδάτωση που προκαλείται το καλοκαίρι, δίνω εξαιρετική σημασία στο after-care μου. Εκτός του πολύ βασικού after sun που φροντίζω να εφαρμόζω πάντοτε μετά την παραλία, στρέφομαι σε προϊόντα ενυδάτωσης που καταπολεμούν τις φθορές - στις οποίες το ανδρικό δέρμα είναι επιρρεπές".  

Favorite beauty product

01-31.webp

"Το must-have προιόν μου για τις διακοπές είναι το Ultimune Power - Infusing Concentrate της Shiseido. Αυτός ο ορός λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μου, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος για την αντιμετώπιση 3 κύριων αδυναμιών της ανδρικής επιδερμίδας: τη χαμηλή άμυνα, τη χαμηλή αντιοξειδωτική ισχύ και την χαμηλή ανθεκτικότητα στις φθορές. Η εξαιρετική τεχνολογία του ορού "Triple TSUBAKI Technology™" βοηθά στην μείωση των σημαδιών γήρανσης και κόπωσης, όπως λεπτές γραμμές, ξηρότητα και τραχιά υφή, χαρακτηριστικά του δέρματος που εντείνονται ιδιαίτερα μετά την έκθεση στον ήλιο".

BUY HERE: Shiseido Ultimune Power - Infusing Concentrate 75ml, Atticadps.gr