fbpixel

Search icon
Search
Γιατί το bob haircut εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού;
HAIR & NAILS

Γιατί το bob haircut εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού;

Ανακαλύψτε 3 εκδοχές του πιο ανθεκτικού στον χρόνο hairstyle


Hailey Bieber, Lily Collins, Jennifer Aniston, Sydney Sweeney, Ayo Edibiri - είναι ξεκάθαρο ότι το bob είναι η τάση στα μαλλιά των διασημοτήτων που ήρθε για να μείνει για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το trendy κούρεμα είναι ότι υπάρχει μια εκδοχή για κάθε τύπο μαλλιών και υφή που κολακεύει και προσφέρει ευκολία στο styling. Αν επιλέξετε ένα bob που ταιριάζει στα μαλλιά σας, δεν θα χρειαστεί πολύ styling - κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και οι ειδικοί. Δεν πειράζει να επιλέξετε ένα που δεν είναι κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών σας, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να "δουλέψετε" πολύ για να φαίνεται περιποιημένο. Η επιλογή είναι δική σας.

Παρακάτω συλλέξαμε 3 εκδοχές του bob haircut για όλες τις ανάγκες!

1. Το "chobby" bob

snapinstaapp-449230068-18294308749162990-5196058597683426691-n-1080.jpg

Αυτό το διαχρονικό στιλ bob είναι ωραίο για το καλοκαίρι, ειδικά αν σας αρέσει να έχετε τα μαλλιά σας λίγο πιο ατημέλητα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν. Εμπνευστείτε από το νέο chopped bob της Cate Blanchett που αγκαλιάζει το πηγούνι για έμπνευση για το 2024. Είναι σχεδόν πολυεπίπεδο με choppiness, και συνδυάζεται καλά με μια μακριά φράντζα. Δείχνει εξίσου κομψό όταν είναι λίγο πιο μακρύ από το παραδοσιακό κοντό bob σας, ακριβώς στο ύψος της κλείδας. Το συγκεκριμένο bob είναι πιο εύκολο να το φτιάξετε αν έχετε φυσικά κυματιστά ή σγουρά, μέτρια έως πυκνά μαλλιά. Αν έχετε αρκετά λεπτά μαλλιά, προσέξτε το υπερβολικό layering, καθώς αυτό μπορεί να τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και άτονα. Όσον αφορά το styling, ένα απλό σπρέι υφής ή αλατόνερο είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αυτός ο τύπος bob είναι ιδιαίτερα καλός για την παραλία, επειδή προσφέρει όγκο, και είναι εύκολο να στεγνώσει φυσικά - αλλά, ταυτόχρονα, είναι επίσης αρκετά μακρύς για να δημιουργήσετε μια αλογοουρά, όσο μικρή κι αν είναι, για να αναζωογονηθείτε από την ζέστη. 

2. Το "minimalist blunt" bob

snapinstaapp-449190623-1387722525242721-6821540614788107030-n-1080.jpg

Στις αιώνιες θαυμάστριες και πρόσφατες προσχωρήτριες αυτού του αιχμηρού, μονοκόμματου στιλ εμπνευσμένου από τη δεκαετία του '90 περιλαμβάνονται η Lily Collins, η Ayo Edibiri, η Jennifer Aniston, η Christy Turlington και η Hailey Bieber. Το κλειδί δεν είναι το styling σε ίσια γραμμή, αλλά το κόψιμο - κρατήστε το ένα μήκος σε όλο το μήκος, χωρίς σχήμα στο μπροστινό μέρος και ελαφρώς πάνω από τον ώμο. Είναι ιδανικό για πιο λεπτούς τύπους μαλλιών, αλλά μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει και αν έχετε πιο πυκνά μαλλιά. Απλώς αφαιρέστε λίγο από το βάρος των μηκών, καθώς τα πυκνά μαλλιά μπορεί να φαίνονται πολύ χοντρά όταν είναι όλα ένα μήκος, αλλά αποφύγετε κάθε ψαλιδισμό. Για το styling, οι experts προτείνουν να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, ανεξάρτητα από την υφή τους. Προσθέστε μια κρέμα μαλλιών ή ένα ενυδατικό spray, και στη συνέχεια αφήστε τα να κάνουν τη δουλειά τους - είναι ένα εξαιρετικό στυλ για το καλοκαίρι, επειδή μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας στον αέρα, τα οποία στη συνέχεια φαίνονται καλύτερα από ό, τι όταν είναι στεγνά με το πιστολάκι» Αν τα μαλλιά σας στεγνώνουν πολύ ίσια, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα χαλαρό κύμα χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες ή να γυρίσετε τις άκρες προς τα έξω για να αξιοποιήσετε τη νέα τάση "kicked bob". Θα πρέπει να φαίνεται εύκολο και αβίαστο, αλλά να παραμένει "γυαλισμένο".

3. To "big & bouncy" bob

snapinstaapp-432462225-318563524562444-7183355938193657553-n-1080.jpg

Είτε το αποκαλείτε baroque bob, είτε Old Hollywood bob είτε μια ανανεωμένη εκδοχή της αισθητικής της «mob wife», το κλειδί σε αυτή την εκδοχή του πανταχού παρόντος bob είναι ο όγκος και, τις περισσότερες φορές, μια αποπνικτική χωρίστρα στο πλάι (σκεφτείτε τις Zendaya, Penélope Cruz, Sydney Sweeney και Naomi Watts). Είναι ένα υπέροχο bob αν έχετε πυκνά, σγουρά ή με υφή μαλλιά, επειδή φαίνεται καλύτερα όταν τα μαλλιά σας φαίνονται πυκνά. Το κούρεμα εξακολουθεί να είναι αρκετά αμβλύ, αλλά με λίγο σχήμα γύρω από το πρόσωπο, ώστε να μην φαίνεται πολύ στρογγυλό. Αν δεν έχετε πυκνά μαλλιά, θα πρέπει πρώτα να τους δώσετε σώμα με το πιστολάκι, κάτι που μπορεί να είναι σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση. Αν έχετε πυκνά, σγουρά ή με υφή μαλλιά, υπάρχει και εδώ λίγος χρόνος συντήρησης. Αυτό το στιλ φαίνεται καλύτερο εάν το στεγνώσετε με φυσούνα και με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμά ρολά ή σίδερο για μπούκλες για να αγκαλιάσετε πραγματικά τον όγκο. Ξεκινήστε με ένα spray όγκου ή μια λοσιόν πριν από το στέγνωμα και ολοκληρώστε με μια ενυδατική κρέμα ή λάδι στα μήκη. Το τελικό look είναι πολύ πλούσια, θρεμμένα, υγιή μαλλιά!

Επιλέξτε το bob haircut που σας ταιριάζει!