fbpixel

Search icon
Search
5 day to night τάσεις για το φετινό φθινόπωρο
TRENDS & CATWALKS

5 day to night τάσεις για το φετινό φθινόπωρο

Το fashionable brand Regalinas μας δείχνει τα πιο statement κομμάτια


Κάθε νέα σεζόν φέρνει μαζί της και καινούριες τάσεις. Έπειτα από ένα καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες, αέρινες σιλουέτες και key items που έκαναν υπέροχη αντίθεση με την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα, το φθινόπωρο έχει έρθει και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέροντα πράγματα που θα «κλέψουν» το ενδιαφέρον μας. Φυσικά, βασικό συστατικό της επιτυχίας όλων των κομματιών θα είναι για ακόμα μία φορά η άνεση. 

Η περίοδος που διανύουμε τα έχει όλα. Items που κατέχουν εδώ και καιρό μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα μας εμφανίζονται πιο ανανεωμένα από ποτέ, έντονα χρώματα έρχονται να προσθέσουν αισιοδοξία και φωτεινότητα σε κάθε μας σύνολο ενώ κλασικές επιλογές όπως το total black μας αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά πως το less is more είναι statement. 

Με γνώμονα τα παραπάνω, στο απόλυτα stylish brand Regalinas, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο trendy και classy σχέδια που κάθε fashionista οφείλει να έχει στη συλλογή της. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ξεχωρίστε την τάση που σας ταιριάζει και μαγνητίστε τα βλέμματα. 

1. Dress 

Image source: @laura_eguizabal

Χωρίς αμφιβολία τα φορέματα αποτελούν το πιο πρακτικό και ευέλικτο κομμάτι της γυναικείας συλλογής, ανεξαρτήτως εποχής και ώρας. Μας χαρίζουν απλόχερα τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άκρως stylih look μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το κατάλληλο dress design. Οι midi εκδοχές είναι αυτές που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους ενώ από την άλλη πλευρά μία mini επιλογή θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά σας. Για να μπορείτε να τα φοράτε all day long δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι chuncky sole boots που αποτελούν No1 trend για ακόμα μία φορά. 


Μίνι φόρεμα, 
BUY HERE
Μίντι εμπριμέ φόρεμα, 
BUY HERE

2. Denim pants 

Image source: @emilisindlev

Πώς γίνεται το τζιν παντελόνι να μη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των φθινοπωρινών τάσεων; Το all time classic item επιστρέφει άκρως ανανεωμένο για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τις πιο casual chic εμφανίσεις της σεζόν. Επιλέξτε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και διατηρήστε την άνεση και το στιλ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα σχέδια που κυριαρχούν είναι βασισμένα σε πιο φαρδιές και loose γραμμές αλλά και σε flared τελειώματα. ο τρόπος που θα το συνδυάσετε εξαρτάται από τον χαρακτήρα σας. Λατρεύουμε να το βλέπουμε με μαρινιέρες ενώ σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να μη διστάσετε να υλοποιήσετε το high end trend που δεν είναι άλλο από το denim on denim.


Ψηλόμεσο παντελόνι τζιν, 
BUY HERE
Ψηλόμεσο baggy τζιν, 
BUY HERE

3. Prints 

Image source: @stylemilkshake

Τα μοτίβα έχουν κερδίσει εδώ και μερικές σεζόν μία πολύ σημαντική θέση τόσο στην καρδιά όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Αποτελούν έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσουμε περισσότερους πόντους στην εικόνα μας. Οι fashionistas για τη φετινή σεζόν έχουν στρέψει την προσοχή τους στα animal prints για να χαρίσουν περισσότερη δυναμική στην εικόνα τους. Φυσικά και μπορείτε να κινηθείτε σε πιο ουδέτερες επιλογές, όπως είναι τα polka dots ή τα stripes. Τολμήστε και δοκιμάστε το απόλυτο print on print που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. 


Animal print μπλούζα,  
BUY HERE
Πουά πουκάμισο, 
BUY HERE

4. Bold colours 

Image source: @greceghanem

Τα έντονα χρώματα, όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν κι εμείς εδώ και μερικούς μήνες δε μπορούμε να τους αντισταθούμε. Το στιλ και η αισθητική που προσθέτουν είναι μοναδικά. Οι επιλογές και οι αποχρώσεις των χρωμάτων είναι πάρα πολλές για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Βασικός κανόνας; Όσο πιο έντονα τόσο πιο fashionable. Αν ανήκετε στους τολμηρούς εννοείται ότι πρέπει να επιχειρήσετε εκκεντρικούς συνδυασμούς έντονων χρωμάτων. Από την άλλη πλευρά αν σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις αλλά με πιο διακριτικό τρόπο, αρκεί ένα κομμάτι για να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 


Baggy παντελόνι δερματίνης, 
BUY HERE
Μπλούζα με διάτρητο σχέδιο, 
BUY HERE

5. Total black 

Image source: @modedamour

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας το απλό θα είναι πάντοτε πιο ωραίο και το total black θα αποτελεί την πιο chic επιλογή. Μπορείτε να το πετύχετε επιλέγοντας one piece, όπως ένα μαύρο φόρεμα μαζί με αντίστοιχα αξεσουάρ αλλά και κάνοντας layering, ταιριάζοντας κοστούμια με tops αλλά και φούστες με πουκάμισα. Προσέξτε οι τόνοι του μαύρου να είναι ίδιοι, διαφορετικά θα χάσετε πόντους. 


Μάξι φόρεμα με κουμπιά, 
BUY HERE
Τοπ με άνοιγμα στην πλάτη, 
BUY HERE

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645