fbpixel

Search icon
Search
5 cute τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια στη διακόσμησή σας
INTERIORS

5 cute τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια στη διακόσμησή σας

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, κάποιοι προτείνουν να φτιάξεις λεμονάδα. Εμείς συνιστούμε να διακοσμήσετε με αυτά!


Είναι αλήθεια ότι τα λεμόνια μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που οραματίζεται κανείς όταν σκέφτεται το interior design του. Όμως, αυτό το εσπεριδοειδές έχει εμπνεύσει πολλές φορές διάφορους δημιουργούς. Αποτελεί θέμα για μοντέρνες ταπετσαρίες, τραβάει την προσοχή σε όμορφα μπολ διακόσμησης και μετατρέπεται στο απόλυτο last-minute detail για την κουζίνα σας. Ένα pot από κίτρινα φρούτα μπορεί να φωτίσει το χρωματικό σας σκηνικό και να προσθέσει απροσδόκητη γοητεία σε ένα δωμάτιο. Μπορεί επίσης να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε το δει.

Τι πιο ωραίο; Η διακόσμηση με λεμόνια έχει γίνει τόσο fun που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την πετύχετε. Και επειδή τα λεμόνια είναι εύκολο να τα βρείτε, δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε υπέροχα settings με αυτά. Δείτε παρακάτω αυτά που σας προτείνουμε! 

Μετατρέψτε τα λεμόνια σας σε centerpiece 

lemon-decor-ideas-3-studio-peake-chelsea-6d28f3cd78264b18ad02441b03d72a9b.webp
STUDIO PEAKE

Ένας εύκολος τρόπος διακόσμησης με λεμόνια; Γεμίστε ένα μπολ με αυτά και τοποθετήστε το στο κέντρο του dining table σας. Το (centerpiece) κεντρικό αυτό κομμάτι μπορεί να φαίνεται απλό, ωστόσο χάρη στα «ζωντανά»λεμόνια, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δώσει νέο αέρα στον χώρο της κουζίνας σας.

Γεμίστε ένα βάζο με κλαδιά λεμονιάς 

lemon-decor-ideas-4-vintageandvoguesa-7e0658bfa5394c87a5a2e8ee7aa3aa2c.webp
VINTAGE AND VOGUE

Τα βάζα με κλαδιά αποτελούν μια κλασική και εντυπωσιακή προσθήκη σε οποιοδήποτε ράφι ή επιφάνεια. Και αν ανταλλάξετε τα ρουστίκ, γυμνά κλαδιά με εκείνα που διαθέτουν φύλλα και λεμόνια, τότε θα δημιουργήσετε μια τέλεια διακόσμηση που θα δείχνει πλούσια και πολύχρωμη. Τι καλύτερο για το καλοκαίρι στο σπίτι;

Τοποθετήστε στους τοίχους σας lemon wallpaper 

lemon-decor-ideas-5-lisagilmoredesign-dabf766cec744eda848ac529c11f1e00.webp
LISA GILMORE DESIGN

Επενδύοντας σε μια ταπετσαρία με λεμόνια, μπορείτε να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Και η lemon wallpaper μπορεί να κάνει αυτό το εγχείρημα διασκεδαστικό και stylish. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές ταπετσαρίας με λεμόνια, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοτίβο που μπορεί να είναι όσο μίνιμαλ, μάξιμαλ ή εκλεκτικό επιθυμείτε.

Αναπτύξτε τη δική σας λεμονιά

lemon-decor-ideas-12-simplejoyathome-6ef033b455594b7d94ad58eebd3f5089.webp
SIMPLE JOY AT HOME

Χαρίστε στον εαυτό σας μερικά φρέσκα φρούτα, καλλιεργώντας τη δική σας λεμονιά. Το δέντρο μπορεί να μην αναπτυχθεί σε κάθε δωμάτιο - θα χρειαστεί πολύ άμεσο ηλιακό φως. Από την άλλη πλευρά, προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να φτιάξετε έναν πολύχρωμο χώρο και να διακοσμήσετε όμορφα κι εμπνευσμένα ένα παράθυρό σας.

Προσθέστε λεμόνια σε απροσδόκητα μέρη

lemon-decor-ideas-13-house-of-chais-ig-4-850a5c56fb414806b2e4f8f0b11260f1.webp
HOUSE OF CHAIS

Τα λεμόνια είναι σχεδόν πάντα μια απροσδόκητη διακοσμητική πινελιά. Πολλές φορές φαίνονται καλύτερα σε σημεία που δεν τα περιμένετε. Ενώ τα λεμόνια στην κουζίνα σας μπορεί να δείχνουν μια προφανή λύση, τα λεμόνια στο μπάνιο σας θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Επομένως, βάλτε τα σε μέρη όπου είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσουν ένα απροσδόκητο χαμόγελο στα χείλη, όταν εκεί που δεν το περιμένετε θα πέσετε πάνω τους!

Πηγή: mydomaine.com