fbpixel

Search icon
Search
5 black&white υπνοδωμάτια που θα σας κάνουν να ανανεώσετε το decor σας τώρα
INTERIORS

5 black&white υπνοδωμάτια που θα σας κάνουν να ανανεώσετε το decor σας τώρα

Ανανεώστε τους χώρους σας για το φθινόπωρο


Το χρώμα παίζει τεράστιο ρόλο στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, οπότε όταν διακοσμείτε με μια πιο κλασική παλέτα χρωμάτων, μπορεί να αισθάνεστε αρκετά ανέμπνευστοι. Ενώ ο ασπρόμαυρος συνδυασμός μπορεί να φαίνεται διαχρονικός σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη, μια ισορροπημένη κρεβατοκάμαρα σε αυτούς τόνους απαιτεί να έχετε όραμα. Είτε επιθυμείτε κάτι πιο μοντέρνο και minimal είτε αγαπάτε το μποέμικο look, παρακάτω παρουσιάζουμε 5 στιλ black&white υπνοδωματίων που θα σας εμπνεύσουν για την επόμενη ανανέωση στο decor σας! 

1. Δώστε προσοχή στις υφές 

1.jpg

Όταν δουλεύετε με βασικές αποχρώσεις, κάντε τις να ξεχωρίζουν με την προσθήκη ιδιαίτερων υφών. Τόσο τα μαξιλάρια με τρισδιάστατο κέντημα όσο και τα υφάσματα με φούντες και πομ-πομ δίνουν στην -σχετικά- απλή χρωματική σας παλέτα την έξτρα statement αισθητική που χρειάζεται για να ξεχωρίσει.

2. Δώστε το κατάλληλο φως

3.jpg

Ένας όμορφος τρόπος για να αναδείξετε τόσο τα σκοτεινά όσο και τα φωτεινά χαρακτηριστικά ενός ασπρόμαυρου υπνοδωματίου είναι να εξασφαλίσετε εξαιρετικό φωτισμό. Αυτό το γυάλινο κρεμαστό φωτιστικό συμπληρώνει τέλεια και τα δύο χρώματα - ενώ παράλληλα εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στο κομοδίνο.

3. Παίξτε με τα μοτίβα 

3-cSbgs.jpg

Ποιος είπε ότι μια ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα είναι καταδικασμένη να φαίνεται βαρετή; Αυτή η ιδιαίτερη black&white κρεβατοκάμαρα διαθέτει επτά διαφορετικά prints από τους τοίχους μέχρι τις ταπετσαρίες. Δημιουργήστε την ίδια cool εμφάνιση με υφάσματα, κουρτίνες και tailor made wallpapers!

4. Προσθέστε ξύλινo δάπεδo

6-tepyw.jpg

Το μαύρο σε ψυχρούς τόνους σε μια κρεβατοκάμαρα μπορεί να φαίνεται έντονο για ορισμένα περιβάλλοντα. Εξισορροπήστε το με ένα ξύλινο πάτωμα σε θερμό τόνο, όπως η απόχρωση σφενδάμου σε αυτό το cozy υπνοδωμάτιο. «Ζεσταίνει» το δωμάτιο, κάνοντάς το να μοιάζει φιλόξενο, παρά τον σκούρο τόνο που αναδεικνύεται από παντού.

5. Go Bold  

22.jpg

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να αποφεύγουμε τα σκούρα χρώματα στους τοίχους με το φόβο ότι θα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο. Αυτή η εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα είναι η απόδειξη ότι οι μαύροι τοίχοι απογειώνουν την εμφάνιση του χώρου και δεν τον συρρικνώνουν στο παραμικρό.