fbpixel

Search icon
Search
5 beauty tips και makeup hacks που θα σας γλιτώσουν χρόνο
FACE & BODY

5 beauty tips και makeup hacks που θα σας γλιτώσουν χρόνο

Αφαιρέστε χρόνο από τη ρουτίνα σας και απολαύστε μια πιο γεμάτη καθημερινότητα


Ξεχάσατε να βάλετε το ξυπνητήρι ή πατήσατε snooze περισσότερες φορές από όσες θέλατε; Τότε θα πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν κάποια tips της τελευταίας στιγμής που μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Επειδή κάποια πρωινά φαίνεται ο χρόνος να μειώνεται επικίνδυνα, συγκεντρώσαμε όλα αυτά που θα σας βοηθήσουν να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη. 

josephine-joseph-skin-beauty-face.jpg
@josephine_joseph

Ακολουθούν πέντε γρήγορα και εύκολα hacks ομορφιάς που πρέπει να συμπεριλάβετε στην πρωινή σας ρουτίνα για να σας βοηθήσουν να φαίνεστε υπέροχες στη στιγμή.

Προετοιμάστε το δέρμα σας με toner και ενυδατική κρέμα

Εφαρμόστε ένα toner πριν την ενυδατική σας κρέμα για να απαλλαγείτε από το σμήγμα που παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένα toner θα αφαιρέσει όλη την υπολειπόμενη βρωμιά, έτσι ώστε η ενυδατική σας να μπορεί να διεισδύσει καλύτερα στο δέρμα σας. Μια λαμπερή ενυδατική κρέμα μετά από αυτό το βήμα θα δώσει στο δέρμα σας την απαραίτητη ανανέωση που χρειάζεται, τα πρωινά που βιάζεστε όσο ποτέ. Επιλέξτε ένα εξαιρετικά ελαφρύ προϊόν περιποίησης προσώπου που συνδυάζει ενεργά συστατικά για τη λάμψη του δέρματος όπως το σαλικυλικό οξύ και το Centella Asiatica, για να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα για λαμπερή, νεανική και λαμπερή όψη.

Εξοικονομήστε χρόνο με κρέμες BB

Όλοι λατρεύουμε τις κρέμες BB, αυτά τα multi-tasker προϊόντα που ενυδατώνουν, προστατεύουν και ενοποιούν τον τόνο του δέρματος. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για foundation που φράζει το δέρμα, και αφυδατώνει. Ως βάση μακιγιάζ, θα εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος και θα σας αφήσουν με μια καλά ενυδατωμένη, φυσική λάμψη.

fingermonkey-skin-face-beauty.jpg
@fingermonkey

Χρησιμοποιήστε concealer και φωτίστε την περιοχή των ματιών

Διώξτε τα σημάδια της κούρασης με ένα concealer. Θα καμουφλάρει τυχόν σακούλες κάτω από τα μάτια ή μαύρους κύκλους. Εφαρμόστε κάποιο που είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα σας και ακολουθήστε με ένα γρήγορο, απαλό μασάζ για να αποσυμφορήσετε τα πρησμένα, κουρασμένα μάτια. Το concealer είναι επίσης εξαιρετικό για να συγκαλύψετε μικρές ατέλειες, κηλίδες, σπυράκια και κηλίδες ηλικίας. Λίγα λεπτά είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε υπέροχο δέρμα και φωτεινά μάτια.

Αποσπάστε την προσοχή με τολμηρά χείλη

Εάν δεν έχετε τον χρόνο να κάνετε το πρόσωπο σας on fleek, τότε ένα μακράς διαρκείας, λαμπερό κραγιόν θα αναζωογονήσει τα χαρακτηριστικά σας. Εφιστώντας την προσοχή στα χείλη σας, οι άνθρωποι δεν θα παρατηρήσουν ότι δεν προλάβατε να κάνετε το full makeup που επιθυμούσατε. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα στο μήλο των μάγουλων σας για μια στιγμιαία ρόδινη λάμψη. 

sophiess-face-skin-beauty.jpg
@sophiess

Κάντε το dry shampoo τον καλύτερο φίλο σας

Το πλύσιμο, το στέγνωμα και το ίσιωμα των μαλλιών σας είναι μια διαδικασία που δεν γίνεται να κάνετε όταν δεν έχετε καθόλου χρόνο. Τα dry shampoo είναι ένας πολύ καλός και άμεσος τρόπος για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας και για να κρατήσετε τη λιπαρότητα μακριά. Εφαρμόστε το στις ρίζες και στη συνέχεια ανακατέψτε το για να φύγει το λευκό αποτύπωμα που αφήνει. Θα είναι απόλυτο εντυπωσιακό και θα σας κάνει να νιώσετε -σε χρόνο μηδέν- σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο, κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστο το πολυάσχολο πρωινό σας.

Κεντρική φωτογραφία: @fingermonkey