fbpixel

Search icon
Search
5+1 τρόποι να φορέσετε το παρεό σας φέτος το καλοκαίρι
STYLING TIPS

5+1 τρόποι να φορέσετε το παρεό σας φέτος το καλοκαίρι

Ενσωματώστε ένα από τα πιο ευέλικτα καλοκαιρινά κομμάτια στα beach look σας


Προτεραιότητα φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά, έχει η άνεση και η ευελιξία των summer key items - αφού σκοπεύουμε να τα φοράμε αλλεπάλληλα, σε διάφορους συνδυασμούς. Ως γνωστόν, τα beach cover-ups και συγκεκριμένα τα παρεό, συνοδεύουν άψογα τις εμφανίσεις σας στην παραλία, αφού μπορούν να μεταμορφωθούν κυριολεκτικά, σε ο,τι θέλετε.

Ένα παρεό, ή sarong, μπορεί να φορεθέι πάνω από το αγαπημένο σας bikini ή ολόσωμο μαγιό, ως maxi ή mini φούστα ή ως φόρεμα και μπορέιτε να επιλέξετε μεταξύ μονόχρωμων, bright ή ουδέτερων κομματιών, ή και τα αγαπημένα, και άκρως καλοκαιρινά εμπριμέ σχέδια.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο δημιουργικούς και fashionably chic τρόπους να δέσετε το παρεό σας φέτος το καλοκαίρι - καθώς και τα αγαπημένα μας κομμάτια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά..

Ως maxi φούστα

public-figure.jpeg
Image source: Public Figure

Ένα παρεό είναι η ιδανική επιλογή για να ντυθείτε από την παραλία για το γυρισμό προς σπίτι ή ένα γρήγορο, casual φαγητό. Δέστε τις δύο κοντύτερες γωνίες σε έναν κόμπο στο γοφό σας για επιπλέον κάλυψη πριν βγείτε έξω. Διαφορετικά, για μια πιο safe επιλογή, μεταμορφώστε το παρεό σας σε μια maxi skirt και φορέστε τη παντού, από την παραλία μέχρι τη βόλτα αλλά και το ποτό. Απλά αντι να δέσετε τις δύο γωνίες απευθείας μεταξύ τους, wrap it γύρω σας άλλη μια φορά. Με αυτόν τον τρόπο η «φούστα» δε θα διαφανίζει και δε θα έχει έντονα σκισίματα.


Ως φόρεμα

293572929-735396291019933-1458997977441879888-n.jpeg
Image source: @lucywilliams02

Με τον ίδιο τρόπο που μετατρέψατε το παρεό σας σε midi φούστα, δέστε έναν κόμπο πάνω από τον ώμο σας για να το μετατρέψετε σε ένα αέρινο φόρεμα. Αξεσουάρ όπως ζώνες και αλυσίδες θα σας βοηθήσουν να το απογειώσετε αλλά και να το σταθεροποιήσετε . Αν θέλετε ένα γρηγορότερο και πιο απλό σχέδιο δημιουργήστε ένα strapless φόρεμα δένοντας το παρεό πάνω από το στήθος σας. Όταν πρόκειται για αυτή την εμφάνιση, όσο μεγαλύτερο είναι τόσο το καλύτερο.

Διαφορετικά, δημιουργήστε ένα halter dress ακολουθώντας την ίδια τακτική, όμως περνάτε τις δύο γωνίες γύρω από το λαιμό σας με έναν κόμπο. Ο τρόπος αυτός θα δείχνει πιο περίτεχνος, με minimum προσπάθεια.

Ως σετ

fb79646d1ffefdde23355c3ddf653e0d.jpeg
Image source: @lucywilliams02

Ψάχνετε τον ευκολότερο τρόπο να δείχνετε κομψή και προσεγμένη στην παραλία; Επιλέξτε ένα σετ μαγιό, και παρεό. Πρόκειται για τον go-to τρόπο να μην ξανασκεφτείτε τι να φορέσετε στις διακοπές σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μινιμαλ, μονόχρωμο σετ για να αποκτήσετε αυτό το quiet luxury look ή αν νιώθετε τολμηρή μη διστάσσετε να φορέσετε και ένα εμπριμέ που θα κάνει το απόλυτο statement. Μην ξεχνάτε πως φέτος τα animal prints έχουν καθιερωθεί και στο beachwear!

Ως mini φούστα

image1.jpeg
Image source: @giorgiatordini

Φορέστε το παρεό σας ως mini, περιστρέφοντας το γύρω από τη μέση σας. Feel free να το δέσετε μπροστά, πίσω ή στο πλάι ανάλογα με την προτίμηση σας. 

Extra tip: Το συγκεκριμένο styling θα χρειαστεί ένα παρεό μικρού μεγέθους. Όμως μπορείτε να μετατρέψετε ένα μακρύ μαντήλι σε mini skirt, διπλώνοντας το πριν το δέσετε. 

Ως top

1623167620-ways-to-tie-silk-scarf-top.webp
Image source: @carolinafreixa

Ένα mini παρεό, μπορεί να φορεθεί άψογα και ως top! Φορέστε το από το πρωί ως το βράδυ με τα πάντα από denim παντελόνια, bermuda shorts ή maxi φούστες. Επιλέξτε εμπριμέ κομμάτια σε silk υφάσματα που θα σας κρατήσουν άνετη και δροσερή μέσα στη μέρα.

Extra tip: Ως πασμίνα

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε πάντα να φορέσετε το παρεό σας ως πασμίμα αν χρειάζεστε μια παραπάνω κάλυψη. Τυλίξτε το στους ώμους σας στην παραλία για extra προστασία από τον ήλιο όταν νιώσετε πως τη χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε και στην καλοκαιρινή βραδινή σας έξοδο. Θα δώσει μια πιο ρομαντική πινελιά και ταυτόχρονα θα σας προστατέψει και από τη νησιώτικη δροσιά

Εσείς πώς θα φορέσετε το παρεό σας φέτος το καλοκαίρι; Get creative!

Feature image source: @giorgiatordini