fbpixel

Search icon
Search
4+1 νέες σειρές & ταινίες μυστηρίου για να δείτε τώρα στο Netflix
ARTS & CULTURE

4+1 νέες σειρές & ταινίες μυστηρίου για να δείτε τώρα στο Netflix

Πρόκειται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις των «σκοτεινών» υποθέσεων


Η πλατφόρμα του αγαπημένου Netflix έχει γίνει πιο πολυσύχναστη από ποτέ, καθώς το streaming αποτελεί την εύκολη και πιο χαλαρωτική λύση για να περάσουμε τον χρόνο μας εν μέσω lockdown. Εάν συνηθίζετε κι εσείς να κάθεστε με τις ώρες μπροστά από την τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή σας βλέπονται τις παραγωγές που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τότε σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σας στις νέες κυκλοφορίες μυστηρίου που έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα και πρόκειται να ενθουσιάσουν μεγάλο αριθμό κοινού.

Ανανεώστε την watchlist σας αφού πρώτα ανακαλύψετε ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην πλατφόρμα!

What We Wanted

what-we-wanted.jpg

Στην ταινία αυτή, ο γάμος ενός ζευγαριού που δυσκολεύεται να τεκνοποιήσει δοκιμάζεται, ενώ οι δυο τους κάνουν διακοπές σε ένα θέρετρο στη Σαρδηνία. Η ένταση μεγαλώνει με την οικογένεια που μένει δίπλα, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, το στιγμή που το μυστήριο μεταξύ τους ολοένα και αυξάνεται. Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο ομώνυμου τίτλου και χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό ως ένα ευρωπαϊκό δράμα. Πρωταγωνιστούν: Lavinia Wilson, Elyas M'Barek, Anna Unterberger κ. ά.

The Summoning

klitefsi-netflix-noemvrios-2020-768x432.jpg

Στην ταινία, μια λαμπρή φοιτήτρια από τη Νιγηρία πηγαίνει κόντρα στο ακαδημαϊκό κατεστημένο, καταγγέλλοντας ένα δημοφιλή καθηγητή που προσπάθησε να τη βιάσει Ένα νέο δράμα στο Netflix, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και φέρνει στην επιφάνεια κάθε καλά κρυμμένη πτυχή της προσωπικότητας όσων φαινομενικά είναι πρότυπα προς μίμηση. Θίγει κοινωνικά προβλήματα, όπως είναι η κάθε μορφή ρατσισμού και η ασέβεια προς το αντίθετο φύλο, ενώ δείχνει μια ακόμα πλευρά -πιο σκοτεινή- της σύγχρονης κοινωνίας. Πρωταγωνιστούν: Temi Otedola, Jimmy Jean-Louis, Joke Silva κ. ά.

Young Wallander

https-precincttvcom-files-image-exchange-2017-07-ie-55025-1.jpeg

Όντας αυτόπτης μάρτυρας σε μια παράξενη δολοφονία, ένας νεαρός αστυνομικός αναλαμβάνει την έρευνα της υπόθεσης. Σε αυτήν εδώ την καινούρια Σουηδική τηλεοπτική παραγωγή, εξετάζεται η ιστορία του πώς ξεκίνησε ο διάσημος ήρωας-ντετέκτιβ, Kurt Wallander, με τα επεισόδια της πρώτης σεζόν να έχουν ήδη ξετρελάνει του λάτρεις των μυστηριωδών υποθέσεων. Πρωταγωνιστούν: Adam Palsson, Leanne Best, Richard Dillane κ. ά.

The Haunting of Bly Manor

a-ghostly-mistake-why-netflixs-the-haunting-of-bly-manor.jpg

Ήδη έχει καταφέρει να γίνει must watch! Εμπνευσμένο από το τη νουβέλα του 1898 του Henry James, «Το στρίψιμο της βίδας», αυτή η σειρά αποτελεί μια γοτθική αισθηματική ιστορία φαντασμάτων, που βασίζεται στο μυστήριο και τη φαντασία. Όταν μια νταντά βουτά σε μια άβυσσο ανατριχιαστικών μυστικών, όλα δείχνουν να ανατρέπονται και να μεταφράζονται με διαφορετικό τρόπο... Πρωταγωνιστούν: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve κ. ά.

To the Lake

cidade-dos-mortos.jpg

Αντιμέτωπη με το τέλος του πολιτισμού μετά το ξέσπασμα μιας επιδημίας, σε αυτήν τη σειρά μια ομάδα ανθρώπων διακινδυνεύει τη ζωή, τους αγαπημένους -και την ανθρωπιά- της σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης. Εικόνες που μαρτυρούν την αγωνία και τον πόνο, ιστορίες που ανακαλύπτονται και μια στάλα ελπίδας για ένα αύριο μακριά από όλα αυτά που αναγκάστηκαν να βιώσουν. Πρωταγωνιστούν: Kirill Käro, Maryana Spivak, Aleksandr Robak κ. ά.