fbpixel

Search icon
Search
4 νέες κυκλοφορίες από την Assouline για το καλοκαιρινό coffee table
INTERIORS

4 νέες κυκλοφορίες από την Assouline για το καλοκαιρινό coffee table

Oι πιο premium επιλογές για να ανανεώσετε τη συλλογή σας


Το καλοκαίρι φέρνει αλλαγές στη διακόσμηση της κατοικίας μας και μια ωραία προσθήκη για το coffee table, δεν είναι άλλη από τα βιβλία. Η παρουσία τους στον χώρο αναβαθμίζουν το όλο design και χαρίζουν sophisticated πόντους, καθώς και την αίσθηση της πολυτέλειας. Η Assouline κυκλοφορεί τα ολοκαίνουρια coffee table books της γι' αυτήν τη σεζόν, τα οποία σίγουρα θα λατρέψει κάθε λάτρης του design.

Ανακαλύψτε τα!

The Last Heroes: 100 Moments of Olympics Legend

last-heroes-ultimate-01-removebg-preview.png

Βυθιστείτε στο απαράμιλλο μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων με το "The Last Heroes: 100 Moments of Olympics Legend". Το βιβλίο αυτό, συγγραφείς του οποίου είναι οι Γάλλοι δημοσιογράφοι Olivier Margot κι Étienne Bonamy, αποτυπώνει τις συναισθηματικές και συναρπαστικές σκηνές που κάνουν τους Αγώνες τόσο καθηλωτικούς, από τον θρίαμβο του Jesse Owens στους Αγώνες του Βερολίνου το 1936 μέχρι τον τερματισμό του Derek Redmond με τη βοήθεια του πατέρα του το 1992. Αυτός ο οπτικά εντυπωσιακός τόμος, που κάνει το ντεμπούτο του πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, γεμάτος φωτογραφίες, γιορτάζει τις 100 πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Στο εξώφυλλό του, μάλιστα, βλέπουμε την Ακρόπολη, ενώ αναγράφεται στα ελληνικά: Διεθνείς Ολυμπιακοί Αγώνες, Εν Αθήναις 1896.


Citizen: The Essence of Time

citizen-watch-01-20a74980-a2d2-45a3-9c82-d28daf357388-removebg-preview.png

To 1924, το πρώτο ρολόι που έφερε το όνομα Citizen ήταν τσέπης και δημιουργήθηκε από το Shokosha Watch Research Institute, το οποίο ιδρύθηκε για να αναπτύξει βασικές τεχνικές δεξιότητες που ήταν απαραίτητες για την κατασκευή ρολογιών για την ιαπωνική αγορά. Η ονομασία "Citizen" προτάθηκε από τον δήμαρχο του Τόκιο με την ελπίδα ότι τα ρολόγια -που εκείνη την εποχή εξακολουθούσαν να αποτελούν μια ακριβή πολυτέλεια την οποία λίγοι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά- θα μπορούσαν μια μέρα να παράγονται για όλους τους πολίτες της Ιαπωνίας και στη συνέχεια για όλο τον κόσμο. Στον αιώνα που πέρασε από τότε, η Citizen δεν έπαψε ποτέ να επιδιώκει τον στόχο της κατασκευής ρολογιών που προσφέρουν πραγματική αξία σε όσους έχουν επιλέξει να κάνουν ένα ρολόι Citizen μέρος της καθημερινότητάς τους. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο, η Citizen δημιουργεί σήμερα ίσως τη μεγαλύτερη γκάμα ρολογιών χειρός από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στη Γη όσον αφορά το σχεδιασμό, τη μηχανική και τις τεχνικές εξελίξεις. Το εύρος της παραγωγής της εταιρείας αντικατοπτρίζει με πολλούς τρόπους την εξέλιξη της ωρολογοποιίας στον εικοστό και στον 21ο αιώνα. Όλη η ιστορία της μάρκας ξετυλίγεται στο βιβλίο "Citizen: The Essence of Time".


Yacht Club De Monaco

yachtclubdemonaco001-17db6cf6-1308-4cbf-932f-195e2981ff62-removebg-preview.png

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ορόσημα του Πριγκιπάτου, η Λέσχη αποτελεί μια πραγματική πλατφόρμα επικοινωνίας, που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των μελών της, του κλάδου του yachting στο σύνολό του και του ίδιου του Μονακό, κάτι που αποκαλύπτεται στο βιβλίο "Yacht Club De Monaco". Με πρόεδρό της από το 1984 τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β' του Μονακό, ο οποίος γιορτάζει το 40ό έτος της θητείας του στο τιμόνι της YCM, η Λέσχη συμβάλλει στην προώθηση του "Rocher" ως προορισμού. Η YCM ενεργεί ως διαμεσολαβητής και καταλύτης για όλες τις ναυτικές δραστηριότητες στο Πριγκιπάτο. Φέτος σηματοδοτεί επίσης τη 10η επέτειο του νέου κτιρίου που σχεδίασε ο Lord Foster, αποδεικνύοντας την ισχυρή δέσμευση του Πριγκιπάτου στο γιότινγκ και το συλλογικό όραμα «Μονακό, πρωτεύουσα του προηγμένου yachting».


The Peninsula London

the-peninsula-london-001-removebg-preview.png

Το Peninsula London, η πρώτη ξενοδοχειακή ανάπτυξη της βρετανικής πρωτεύουσας που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο λίρες σε κόστος, βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, με θέα το Hyde Park και την αψίδα Wellington. Το ξενοδοχείο άνοιξε τώρα μετά από 35 χρόνια από τον Sir Michael Kadoorie, πρόεδρο της The Hongkong and Shanghai Hotels, ιδιοκτήτη του ομίλου The Peninsula Hotels, και προσφέρει έναν μοναδικό διάλογο Ανατολής-Δύσης, έναν στόλο από χαρακτηριστικές πράσινες Rolls-Royce, τη μεγαλύτερη σουίτα του Λονδίνου κι ένα εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο με σαρωτική πανοραμική θέα που όμοιά της δεν έχει δει ποτέ η πόλη. Ο φωτογράφος Oliver Pilcher τα απαθανατίζει όλα αυτά στο ομώνυμο βιβλίο, αποκαλύπτοντας γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο αναμενόμενα ανοίγματα ξενοδοχείων στον κόσμο την τελευταία δεκαετία.