fbpixel

Search icon
Search
TASTE

4 δροσιστικά wine beverages σε mini bottles που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας και χαρίστε στον εαυτό σας αξέχαστες ημέρες & νύχτες


4 δροσιστικά wine beverages σε mini bottles που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια αφορμή για να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις, να θυμηθούμε παλιές αγαπημένες και φυσικά να εξιτάρουμε τον ουρανίσκο μας με μαγικά αρώματα που μας ταξιδεύουν σε ονειρεμένες ημέρες και νύχτες. Φανταστείτε μόνο να βρίσκεστε σε μια παραδεισένια παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά και να απολαμβάνετε μοναδικούς αφρώδεις οίνους και εύγευστα cocktails που αποτυπώνουν ακριβώς την απόλυτη καλοκαιρινή αίσθηση. 

Εάν λοιπόν, επιθυμείτε να συνοδεύσετε τις στιγμές σας με αξέχαστες γεύσεις, τότε δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα mini bottles που κυκλοφορούν αναγνωρισμένα οινοποιία και μεγάλα brands ποτών, με σκοπό να τα παίρνετε πάντα και παντού μαζί σας, να τα ταιριάζετε με λαχταριστά finger food -και όχι μόνο-, και όλα αυτά... από το ρομαντικό πικ νικ σας στην παραλία, μέχρι στη βεράντα του εξοχικού σας. So cute!

Cheers!

Μια διαχρονική επιλογή θα παραμένει πάντα η αγαπημένη μας Moët & Chandon, η οποία έχει χωρέσει τις εκλεκτές φυσαλίδες της σε ένα υπέροχο mini bottle, που μπορεί να μας συνοδεύει παντού. Από ειδυλλιακά απογεύματα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, μαζί με μια δροσερή πιατέλα φρούτων και υπό τους ήχους chill μουσικής, μέχρι party βραδιές με φίλους, αναδεικνύει υπέροχα την ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, έχοντας ως επίγευση την best of the best σαμπάνια του κόσμου. 

Εξίσου αγαπητή επιλογή, το Ελληνικής καταγωγής brand Peleano μας συστήνει μια νέα άφιξη στο χώρο του wine beverage και έρχεται να δημιουργήσει τη νέα κατηγορία wine aperitifs, με το Peleano Sparkling Tale, μετατρέποντας ουσιαστικά το κρασί σ' ένα πολύ ελαφρύ day drink ποτό, που ο καθένας μας μπορεί να βάλει στην καθημερινότητα του. Αναζητήστε τις δύο ποικιλίες, καθώς το Sparkling Tale κυκλοφορεί και σε ροζέ και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Πιείτε το ως συνοδευτικό σε ένα ελαφρύ brunch, αλλά και σε party & exclusive events, όπου μπορείτε να το σερβίρεται παγωμένο μόνο του ή ακόμα καλύτερα με τη συνοδεία γλυκού. 

wines.jpg


Ξετρελαθήκαμε επίσης με τη νέα πρόταση σε cocktails, την περίφημη νεοφερθείσα South Village, που αποτελεί ουσιαστικά το «απόσταγμα» μίας μεγάλης ιδέας του Vogatsikou 3 που εκχυλίζεται με έμπνευση, μεράκι και τεχνογνωσία, ενώ φιλτράρεται από τη Μyromeni Vatos μέσα από την παράδοση και τον σεβασμό στην παρασκευή του αυθεντικού, ποιοτικού ποτού. Κάθε φιάλη του κρύβει μέσα της φρούτα, βότανα και αιθέρια έλαια από την ελληνική γη, στην πιο παρθένα τους μορφή. Το cocktail γίνεται η ιεροτελεστία που μπορείτε να απολαύσετε σπίτι, και το Vogatsikou 3 οι προσωπικοί σας sommeliers. Αναζητήστε και πιείτε τις διάφορες 100% χειροποίητες γεύσεις με δύο κινήσεις στις μοναδικές νύχτες του καλοκαιριού: Aνοίγετε απλά το καπάκι και σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο.

3-AxfRg.jpg

Φυσικά, από τη λίστα μας δεν μπορεί να λείπει το πλούσιο σε αρώματα Μοσχοφίλερο Τσάνταλη -μια διαχρονική και δοκιμασμένη πρόταση, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τις γεύσεις του καλοκαιριού και είναι ιδανικό για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Με κομψό άρωμα και ντελικάτη γεύση, μπορείτε να το απολαύσετε από τις πρώτες ώρες του μεσημεριού στη θάλασσα μέχρι τα ειδυλλιακά βράδια στα πιο αγαπημένα σας secret spots συνοδεία ενός λαχταριστού πλατό τυριών.

1

Champagne

Moët & Chandon SEE MORE

2

Wine Aperitif

Peleano, A Sparkling Tale SEE MORE

3

Cocktail

South Village SEE MORE

4

Wine

Mοσχοφίλερο, Τσάνταλη SEE MORE