fbpixel

Search icon
Search
4+1 eco-responsible spas στον κόσμο που πρέπει να βρίσκονται στην bucket-list σας
ESCAPE

4+1 eco-responsible spas στον κόσμο που πρέπει να βρίσκονται στην bucket-list σας

Ιδανικές επιλογές για τους λάτρεις του luxury-living


Αισθάνεστε την ανάγκη να αποφορτιστείτε και να κάνετε ένα break από τους άκρως απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας; Ένα ταξίδι σε κάποιο εντυπωσιακό spa, που θα σας χαρίσει την χαλάρωση και την αναζωογόνηση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Εμείς ξεχωρίσαμε τους κατάλληλους, wellness προορισμούς που προσφέρονται για ξεκούραση μακριά από την πολυκοσμία, και ξεχωρίζουν και για το γεγονός ότι είναι eco-friendly. Ετοιμάστε τις αποσκευές σας κι οργανώστε το απόλυτο ταξίδι, στα πιο ειδυλλιακά μέρη της γης, που θα σας μείνει αξέχαστο!

Μαγευτικοί προορισμοί, μοναδικά spa!

One&Only Spa, Mexico

37667c99-5300-4175-9439-b27946b36e4d.jpeg

Μία τοποθεσία μαγική, ένα spa διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Το One&Only Spa βρίσκεται στο Mexico κι αποτελεί ιδανική επιλογή για τους wellness-lovers, καθώς βρίσκεται σε ένα μοναδικό μέρος, μέσα στη ζούγκλα, μία ανάσα από τον Ειρηνικό ωκεανό. Οι earthy details κι η ιδιαίτερη αισθητική του, συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιας ομορφιάς, που αιχμαλωτίζει την καρδιά των guests από το πρώτο κιόλας λεπτό, της παραμονής τους σε αυτό. Μεταξύ άλλων, σε αυτό μπορεί να απολαύσει κανείς μία σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, ενώ must-try αποτελεί το detox program, που ουσιαστικά βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες και να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά και το full body exfoliation. Plus: Σε αυτό το wellness center, θα γνωρίσετε μερικά από τα κορυφαία skincare brands, που θα λατρέψετε.

Vana Wellness Retreat, India

64489dc4-9297-40ba-b612-cbf6386ebabe.jpeg

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα κι απομακρυσμένα μέρη της Ινδίας και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι όσοι το επισκέπτονται, θέλουν συνεχώς να επιστρέφουν σε αυτό. Το Vana Wellness Retreat, θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, αλλά και πολλά περισσότερα. First things first, αυτός ο private, ecological παράδεισος είναι μακριά από όλους κι από όλα και μεταξύ άλλων, προσφέρει πολλά, διαφορετικά personalized προγράμματα, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς guests. Πώς θα σας φαινόταν να ξεκινούσατε την ημέρα της με ένα πρωινό yoga session και να συνεχίσετε με ένα χαλαρωτικό massage, που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας; Αφήστε το σώμα και το πνεύμα σας να αποφορτιστούν κι απολαύστε τη γαλήνη και την ηρεμία που θα σας χαρίσει αυτό το spa, αποβάλλοντας το stress και το άγχος από τη ζωή σας.

Six Senses Ibiza, Ibiza

de458dd8-c471-4278-8515-e3fed700c21b.jpeg
Η Ιbiza αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όσους αγαπούν την έντονη ζωή, τα κοσμοπολίτικα parties και το ατελείωτο clubbing, ωστόσο, σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της βρίσκεται και το Six Senses, ένα από τα πιο εντυπωσιακά spa του κόσμου, που ξεχωρίζει για τον bohemian χαρακτήρα και τη μοναδική αισθητική του. Ο sustainable αυτός χώρος, προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, όποια εποχή κι αν επιλέξετε να τον επισκεφθείτε. Αποχαιρετήστε οριστικά τα plastic products κι αντλείστε έμπνευση από το Earth Lab concept, προκειμένου να μάθετε να φτιάχνετε το δικό σας soap, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά. Η yoga, το χαλαρωτικό massage, αλλά κι οι εξειδικευμένες θεραπείες όπως η cryotherapy, αποτελούν βασικά parts μίας ημέρας στο συγκεκριμένο spa, που θα σας κλέψει την καρδιά αμέσως!

Spa Ritz-Carlton, Maldives

dc28ada2-e204-462e-b417-c833581d4252.jpeg
Οι Maldives αποτελούν αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του luxury-living και προσφέρονται για το απόλυτο relaxing getaway. Τα γαλαζοπράσινα νερά, σε συνδυασμό με την πλούσια βλάστηση, συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς που δύσκολα θα συναντήσει κανείς αλλού. Συγκεκριμένα -όμως- το Ritz-Carlton Spa, θεωρείται must-visit και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Aποτελείται από εννιά spa treatment rooms, όπου οι guests έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν healing massages αλλά και skincare θεραπείες, για το πρόσωπο και το σώμα. Must-try αποτελεί το bamboo massage, αλλά και το Bamford post-dive ritual.

Hoa Sen spa, Vietnam

eb0ce102-4ab4-430e-bbcb-df362d26f321.jpeg
Βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Bãi San Hô του Vietnam, που μεταφράζεται ως "Κόλπος των Κοραλλιών". Το Zannier Hotels Bãi San Hô ξεχωρίζει τόσο γι' αυτά που προσφέρει στους guests, όσο και για την τοποθεσία του, που προσφέρεται για μία σειρά από δραστηριότητες, καθώς πρόκειται για μία τεράστια έκταση, περίπου 240 στρεμμάτων με καταπράσινους λόφους και μία εντυπωσιακή, ιδιωτική παραλία. Ωστόσο, θεωρείται ιδανική επιλογή και για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν. Στο Hoa Sen spa το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μία σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που είναι εμπνευσμένες από την παράδοση της χώρας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά clean products και φυσικά υλικά. Γνωρίστε την τέχνη του βελονισμού και τον διαλογισμό, απολαύστε ένα καλό, χαλαρωτικό μασάζ και χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα που του αξίζει.

*Κεντρική φωτογραφία: Spa Ritz-Carlton, Maldives