fbpixel

Search icon
Search
3 καινοτόμα serums που καταργούν τον χρόνο
MAGAZINE

3 καινοτόμα serums που καταργούν τον χρόνο

Τα προϊόντα του Tzimas Cosmetics έρχονται από το μέλλον και προσφέρουν στην επιδερμίδα σας την αντιγηραντική φροντίδα που αναζητάτε


Η μακροβιότητα -ή skin longevity- αποτελεί ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα κινήματα στη βιομηχανία της ομορφιάς και επικεντρώνεται στην παράταση της νεανικότητας και την αναστροφή της γήρανσης. Η Tzimas Cosmetics ανοίγει τον δρόμο προς αυτήν με σύγχρονα και καινοτόμα συστατικά-boosters αντιγήρανσης, που… προσγειώνονται στον τομέα της ομορφιάς τον Οκτώβριο του 2024. Η πρωτοποριακή έρευνα και η αυστηρή επιλογή των ενεργών συστατικών, όπως η καθαρή βιταμίνη C, η ρετινόλη και τα βιοπεπτίδια, επιβραδύνουν τη χρονολογική γήρανση του δέρματος, επαναφέρουν την ελαστικότητα, τη λάμψη και την πυκνότητά του και εξασφαλίζουν μέγιστη καλλυντική αποδοχή και υψηλή απόδοση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

1. C+

1-atJ2J.jpg


Ενισχυμένος ορός με υψηλή περιεκτικότητα καθαρής βιταμίνης C σε συνδυασμό με φερουλικό οξύ. Δίνει μοναδική λάμψη, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και έχει αντιγηραντική δράση. Μειώνει αισθητά τις κηλίδες, παρέχει φωτοπροστασία, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

2. Ορός Ρετινόλης

3-CJZid.jpg


Serum βραδινής περιποίησης-booster αντιγήρανσης, που συνδυάζει ρετινόλη, νιασιναμίδη και βιοπεπτίδια. Προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας, βελτιώνει τις δυσχρωμίες και προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

3. Collagen Drops

33-AeL7B.jpg


Ορός πολυδραστικής σύνθεσης από εκχυλίσματα φυκιών και βιοενεργά πεπτίδια, που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου. Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, το blue light και τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η εκτοΐνη που περιέχει δρα σαν σφουγγάρι που συγκρατεί την απώλεια υγρασίας από το δέρμα.

Soon to be launched

Διαθέσιμα στα καταστήματα Tzimas Cosmetics, Τσιμισκή 83 και Εδέσσης 2, Θεσσαλονίκη και στο www.tzimas-cosmetics.gr από τον Οκτώβριο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024