fbpixel

Search icon
Search
11 δυναμικές γυναίκες με διαφορετικό στιλ από τον χώρο της μόδας μοιράζονται το δικό τους comfy & stylish καθημερινό σύνολο
STYLE PEOPLE

11 δυναμικές γυναίκες με διαφορετικό στιλ από τον χώρο της μόδας μοιράζονται το δικό τους comfy & stylish καθημερινό σύνολο

Επιτυχημένες fashionistas γίνονται πηγή έμπνευσης


Η Ημέρα της Γυναίκας είναι εδώ, και στέκεται ως αφορμή για να εμπνευστούμε από δυναμικές γυναίκες, που μάς δίνουν μια γεύση από τα outfits που επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, μέσα στα οποία αισθάνονται άνετες, δημιουργικές, δυνατές και φυσικά stylish -έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο. 11 επιτυχημένες fashionistas από τον χώρο της μόδας και με τελείως διαφορετικό στιλ, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του GLOW και μοιράζονται μαζί μας το δικό τους look of the day για την έναρξη της ανοιξιάτικης σεζόν, δίνοντας ιδέες και ispiration για υπέροχα σύνολα! 

Take a look from our Merry Sharing Ideas! 

Δέσποινα Ισοπούλου - @youstrikemyfancy

img-1787.JPG
Φωτογραφία: Σπύρος Στεργίου

Τις τελευταίες εβδομάδες ζω αποκλειστικά για το καλοκαίρι που έρχεται. Θέλω να φαντάζονται τα μαγαζιά ανοικτά, τα νησιά γεμάτα και τον κόσμο στους δρόμους υγιή και χαρούμενο. Κι επειδή μου έχουν λείψει τα θερινά βράδια, οι έξοδοι για χορό και ξεγνοιασιά, ονειρεύομαι ένα μεγάλο πάρτι με φίλους όπου θα χορέψουμε μέχρι το πρωί κι εγώ θα φοράω αυτό το μαγικό σύνολο, το οποίο προς το παρόν περιμένει υπομονετικά στη ντουλάπα μου.

Σταυρούλα Τσιτούρα - @stavroulatsitoura

04a65876-95df-4654-995b-1b3e255ab29d.JPG

Το easy look μου για την άνοιξη: To ιδανικό outfit για εμένα για τη spring season αποτελείται από sneakers, κολάν και ένα oversized blazer.

Έλενα Κρασοπούλου - @elenakraso

elena.JPG

Η ζωή πάντα ήθελε χρώμα, πόσο μάλλον σήμερα δεδομένου της κατάστασης. Η άνοιξη μπορεί να βρεθεί μέσα μας ακόμα και στο ντύσιμό μας!

Έλλη Ρόντου-Βερέμη - @ellierv

img-8042.JPG

Elevated office look: Αφού δεν έχουμε πουθενά αλλού να πάμε, έχω αναβαθμίσει το office casual look μου! Όλο μου το styling effort πάει για το γραφείο της @sunofabeachtowels. Επιλογή μου, η αγαπημένη μου καινούρια jupe cuillote και ως graphic lover, ο,τιδήποτε με χείλη, καρδιές και αστραπές!

Tόνια Μητρούδη - @tonidodilaki

img-6042.jpg

Ένα πρωινό στα γραφεία της @nidodileda, έτοιμη να φωτογραφίσω τη still life για τη νέα κολεξιόν. Ένα look, με το οποίο νιώθω όμορφα και βολικά!

Σήλια Δραγούνη - @celia_dragouni

900c1170-e672-4258-90b5-62f1f222a18c.JPG

Αγαπημένο look: Σχεδόν πάντα φοράω ένα κομμάτι vintage κι ένα ψηλόμεσο τζιν! Vintage τσάντα Chanel, vintage fringe jacket και denim high waist σε συνδυασμό με Dr. Martens boots και Gucci γυαλιά ηλίου!

Ξένη Κουβέλη - @stylelove

image0.JPG

Η πανδημία μπορεί να έφερε αλλαγές στο ντύσιμό μας, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να νιώθεις chic ακόμα κι αν πας για περπάτημα. Total white, all time classic with a twist, φορώντας αθλητικά φόρμα και πάντα ένα necklace layering κι ένα σακάκι στους ώμους!

Βίνα Νεοφώτιστου - @vinaneofotistou

img-2447.JPG

Πάντα φοράω ό,τι με κάνει χαρούμενη τη δεδομένη στιγμή. Keep it weird, people!

Τίμη Μουφτόγλου - @timiplus | @eleganceplusgr

26257d14-0ecc-4a04-88da-38fe231e777e.JPG

Ένα αγαπημένο μου φόρεμα, lingerie dress που διάλεξα γιατί αγαπώ τα prints του, το συνδύασα με σακάκι, τούλινο κολάν και τα σταράκια μου! Άνετο cool office look για να μπορώ να νιώθω όμορφα, καθημερινά!

Ιωάννα Τσιβανίδου - @ioanna_tsiv

02.JPG

Ως λάτρης του ανδρόγυνου look, προτιμώ κλασικά και διαχρονικά κομμάτια με έμφαση στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα κοψίματα. Πάντα κάθε μου εμφάνιση έχει μια κόκκινη θηλυκή πλευρά! 

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη - @mformariza

cc4905d5-9e53-4baf-bdb6-811a6dff3fca.JPG

Μου αρέσουν πολύ οι μακριές ζακέτες, γιατί είναι άνετες και προσωπικά μπορώ να τις συνδυάζω εύκολα με κολάν ή κάποιο τζιν και μπότες ή αθλητικά! Επίσης, δε φαίνονται οι μικρές ατέλειες της καραντίνας στο σώμα μου! Η μακριά ζακέτα θα δείχνει εξίσου άψογη με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή με over the knee μπότες. Μπορείς να βρεις με ιδιαίτερα μοτίβα και χρώματα ή να προτιμήσεις μια πιο κλασική εμφάνιση, επιλέγοντας μια μονόχρωμη όπως εγώ!