fbpixel

Search icon
Search
BEAUTY

10 «ξεπερασμένα» προϊόντα ομορφιάς που επιστρέφουν επίσημα το 2024

Το τοπίο της ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς


10 «ξεπερασμένα» προϊόντα ομορφιάς που επιστρέφουν επίσημα το 2024

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας ομορφιάς είναι η διαρκής εξέλιξη του τοπίου. Μέσα σε μια δεκαετία, τα makeup looks έχουν εξελιχθεί από το απόλυτο glam του 2010, - σκεφτείτε τα έντονα ζυγωματικά, το ματ δέρμα και τα καθορισμένα φρύδια - μέχρι τη σημερινή τάση για φρέσκα και λαμπερά looks των clean girls. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, είδαμε προϊόντα με βάση τα συστατικά να καταλαμβάνουν τα ράφια της περιποίησης της επιδερμίδας μας (το 2011, κανείς δεν είχε ακούσει για τη νιασιναμίδη ή τα κεραμίδια), και γίναμε μάρτυρες της ανόδου και της πτώσης της χημικής απολέπισης - που τώρα αντικαταστάθηκε από την κατάλληλη τάση για προϊόντα που αποκαθιστούν τον φραγμό της επιδερμίδας.

Όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς που γίνονται viral εκτός ευρύτερων των τάσεων, ως beauty editor που παρακολουθεί τις εξελίξεις συνεχώς, έχω παρατηρήσει έναν ενδιαφέροντα κύκλο, σύμφωνα με τον οποίο το παλιό γίνεται και πάλι καινούργιο. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να αντιλαμβανόμαστε τις νέες τάσεις ως νεωτερισμούς που είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ορισμένα προϊόντα υπάρχουν εδώ και χρόνια και έχουν περάσει από προηγούμενες φάσεις virality και επιτυχίας.

snapinstaapp-400714771-18399925228028770-749089382585689924-n-1080.jpg
@jordanrisa

Αν, όπως εγώ, η πρώτη σας γνωριμία με την online κοινότητα ομορφιάς έγινε πριν από το TikTok και ακόμη και πριν από το Instagram - τότε που έπρεπε να διαβάσετε ένα blog post ή να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο μακιγιάζ ή μια ρουτίνα περιποίησης - τότε πιθανώς να έχετε παρατηρήσει κάποια γνωστά πρόσωπα να εμφανίζονται στο TikTok FYP σας. Τα τελευταία χρόνια, καθώς μια νέα γενιά από λάτρεις της ομορφιάς έχει αρχίσει να κάνει swatch και να μοιράζεται, εμβληματικά προϊόντα έχουν αρχίσει να επανεμφανίζονται, αποδεικνύοντας πόσο καλά αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που επέστρεψαν το 2024!

1

Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask

Hondoscenter.com BUY HERE

2

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Atticadps.gr BUY HERE

3

Clarins Lip Comfort Oil

Sephora.gr BUY HERE

4

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Atticadps.gr BUY HERE

5

Olaplex Hair Perfector No. 3

Sephora.gr BUY HERE

6

Clinique Almost Lipstick in Black Honey

Atticadps.gr BUY HERE

7

Urban Decay 24/7 Mono Moondust Eyeshadow

Cultbeauty.com BUY HERE

8

Nars Light Reflecting Foundation

Sephora.gr BUY HERE

9

Dior Addict Lip Glow

Hondoscenter.com BUY HERE

10

Drink Up Intensive - Overnight Hydrating Mask with Avocado

Origins, Sephora.gr BUY HERE