fbpixel

Search icon
Search
Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα και μια μοναδική Πρωτομαγιά σε δύο γοητευτικά resorts στην Κέρκυρα
MAGAZINE

Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα και μια μοναδική Πρωτομαγιά σε δύο γοητευτικά resorts στην Κέρκυρα

Στα Corfu Imperial και Eva Palace του Ομίλου Grecotel


Το λαμπρό Κερκυραϊκό Πάσχα και η Πρωτομαγιά απογειώνονται, με την Grecotel να μας προσκαλεί να βιώσουμε μια αξέχαστη εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας σε ένα από τα resorts Corfu Imperial και Eva Palace. Μέσα στην εκπληκτικής ομορφιάς φύση που τα περιβάλλει, μια σειρά από αξεπέραστες απολαύσεις και μοναδικές δραστηριότητες μας ταξιδεύουν σε μια συναρπαστική πασχαλινή απόδραση.

morten-aero.jpg
Corfu Imperial

eva22-0458.jpg
Eva Palace


Το Πάσχα στην Κέρκυρα γιορτάζεται με όλες τις παραδόσεις του νησιού: χρώματα, λουλούδια, κεράσματα, κατάνυξη στην Εκκλησία, μουσικές και πατροπαράδοτες συνταγές, που συνθέτουν μια ονειρική ατμόσφαιρα. Η Grecotel, πιστή στο motto “Where traditions come alive”, ζωντανεύει τα κερκυραϊκά έθιμα και τις απολαύσεις με εξαιρετικές επιλογές διαμονής, επιμελημένα γαστρονομικά ταξίδια, ειδικά προνόμια και προτάσεις για extended stay την Πρωτομαγιά και εξαιρετικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. 

22-P5OAj.jpg


Στο Corfu Imperial και το Eva Palace, το διάσημο Πάσχα του νησιού γιορτάζεται με απόλυτη πολυτέλεια. Φέτος, στα δύο θέρετρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιες και ξέγνοιαστες δράσεις για όλη την οικογένεια, ενώ οι μετακινήσεις από και προς την πόλη γίνονται εύκολες με τη χρήση του luxury sea transfer. Κάθε μέρα φιλοξενούν και μια διαφορετική γιορτή, με συναρπαστικές και ακαταμάχητες εμπειρίες όπου η άνεση πρωτοστατεί.

Μεγάλη Παρασκευή: Επίσκεψη στα καντούνια της Παλιάς Πόλης για τον στολισμό του Επιταφίου και τη συνοδεία του με φιλαρμονικές και χορωδίες.

eva22-0029.jpg


Μεγάλο
Σάββατο: Με την πρώτη Ανάσταση, ξεκινούν τα έθιμα των Μπότηδων και των Κανατιών για όσους θέλουν να τα ζήσουν στο Λιστόν, αλλά και στο Promenade του Corfu Imperial.

Δευτέρα του Πάσχα: Ενδείκνυται για εξορμήσεις στη φύση και στην ομορφιά του νησιού, τις οποίες έχουν επιμεληθεί ειδικά τα resorts.

Αυθεντικές Εμπειρίες

1103.jpg
Δανίλια

Για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα, η επιτομή του κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται στα Δανίλια, το παραδοσιακό χωριό στο στιλ του νησιού που έχει δημιουργήσει η Grecotel, με πλατεία, ελαιοτριβείο, καφενείο και γραφικά σοκάκια. Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική Ανάσταση με κατάνυξη. Ένα ανεπανάληπτο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα θα ξεκινήσει με παρέλαση της Φιλαρμονικής, θα συνεχιστεί με το παραδοσιακό ψήσιμο, τσουγκρίσματα και μεζέδες και θα κορυφωθεί με το Τραπέζι της Λαμπρής με ζωντανή μουσική και χορούς, όπως μόνο στην Κέρκυρα συμβαίνουν.

Τοπικές Γεύσεις

a-938.jpg

Η αυθεντική κερκυραïκή κουζίνα είναι η αδιαμφισβήτητη επιλογή και στα δύο θέρετρα, όπου θα απολαύσετε νηστίσιμες επιλογές στους μπουφέδες και τα à la carte εστιατόρια, ενώ για το Πάσχα θα γευτείτε παραδοσιακές συνταγές και φιλέματα-έκπληξη. Το Αναστάσιμο Δείπνο, μετά τη λειτουργία στα Δανίλια, με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα «Τσιλίχουρδα» και τον μπουφέ της αφθονίας, θα είναι μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με ζωντανή μουσική.

Διασκέδαση Για τα Παιδιά

pl-915easter.jpg

Η καταπληκτική Grecoland επιφυλάσσει μια σειρά από υπέροχες δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ατελείωτη χαρά για τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι γευστικές εκπλήξεις στα Tasty Corners, θα είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών.

Corfu Imperial, Κομμένο, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 88400 

Eva Palace, Κομμένο, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 90003