fbpixel

Search icon
Search
Xmas O'Clock: Γιορτινά σύνολα ανεξαρτήτως περίστασης
STYLING TIPS

Xmas O'Clock: Γιορτινά σύνολα ανεξαρτήτως περίστασης

Τα πιο εύκολα styling tips για να εντυπωσιάσετε με τις γιορτινές σας εμφανίσεις


Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα κι εμείς είμαστε έτοιμες να εντυπωσιάσουμε με το στιλ μας. Τα parties, τα after work drinks αλλά και τα gatherings συνεχόμενα, γι' αυτό θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σύνολα που θα επιλέξουμε να μας συνοδεύσουν σ' αυτές τις festive εξόδους. Τις γιορτινές ημέρες όλα επιτρέπονται κι εσείς έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε εκκεντρικά looks και παράλληλα να ακολουθήσετε τις τάσεις, all the way. H λάμψη και τα glittery στοιχεία αποτελούν must όχι μόνο των Χριστουγέννων αλλά και ολόκληρης της σεζόν κι έτσι πρέπει να βρίσκονται πρώτα στην κατηγορία των επιλογών σας. 

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, παρακάτω θα συναντήσετε τα πιο fashionable styling tips για να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα και updated σύνολα τις festive ημέρες και να εντυπωσιάσετε!

Glam Glam Glam 

267256324-937200370262821-529113806508802383-n.jpg
Image source: @leoniehanne
Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η λάμψη αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας όχι μόνο των γιορτινών συνόλων αλλά όλης της σεζόν. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί. Εμείς σας προτείνουμε να το κάνετε head to toe γιατί εκτός από το στιλ έχει πολύ θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας. Πώς θα το πετύχετε; Μπορείτε μ' ένα glam items, όπως τα φορέματα αλλά και σαν set, συνδυάζοντας παντελόνι ή φούστα με αντίστοιχό top και αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά, κατανοούμε πως δεν ανήκετε όλες στις τολμηρές και επιθυμείτε να δημιουργείτε διακριτικές εικόνες. Ακόμα κι ένα λαμπερό item αρκεί για να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Σημασία έχει να νιώθετε όμορφα μ' αυτά που επιλέγετε να φοράτε. 

Προσθέστε κόκκινο

cc906081351063c3946e4bbe36a14812.jpg
Image source: @harpersbazaar

Το κόκκινο αποτελεί -χωρίς δεύτερη σκέψη- το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο χρώμα και γι αυτό δε γίνεται να λείπει από τις εμφανίσεις μας. Μία πινελιά στην πιο γιορτινή και φλογερή απόχρωση θα σας χαρίσει έξτρα πόντους. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε τη διαφορά, ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και επιλέξτε red leather designs. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για την classy αισθητική. Για πιο “casual” σύνολα, μπορείτε απλά να συνδυάσετε το κόκκινο πλεκτό πουλόβερ με slouchy pants ή denim trousers.

Συνδυάστε την άνεση με το στιλ

260911082-594040875158301-203573506511110559-n.jpg
Image source: @pepamack

Η άνεση αποτελεί σίγουρα βασικό στοιχείο για άκρως επιτυχημένα σύνολα. Φυσικά και συνδυάζεται άρτια με το στιλ, αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Ένα κοστούμι σε oversized γραμμές για παράδειγμα, θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές εμφανίσεις. Σας προτείνουμε την μαύρη εκδοχή του, καθώς θα σας χαρίσει ευελιξία και μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων. Τα χρώματα από τη δική του πλευρά αποτελούν hot trend και σίγουρα εντυπωσιάζουν. Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Ένα ζευγάρι chunky sole boots θα απογειώσουν την εικόνα σας. Ολοκληρώστε με αξεσουάρ που παράλληλα θα σας προσφέρουν την κατάλληλη θερμοκρασία, όπως headpieces ή ένα κασκόλ αλλά και δερμάτινα γάντια.

Details matter

264766332-444546523697727-1940069879142816942-n-1.jpg
Image source: @ninasandbech

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και τα Χριστούγεννα, με τη σειρά τους, είναι η περίοδος, που μπορούμε να κάνουμε υπερβολές στην εικόνα μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κομμάτια που δεν θα το κάνατε υπό άλλες συνθήκες. Για παράδειγμα, οι όγκοι αλλά και τα εντυπωσιακά στοιχεία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Επιλέξτε ένα top με όγκους και αφήστε το να «κλέψει» την παράσταση, συνδυάζοντας το μ' ένα απλό μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Για περισσότερους πόντους προσθέστε ένα ζευγάρι άκρως stylish slingbags.