fbpixel

Search icon
Search
Winter coating: Ποιο είναι το νέο τοξικό dating trend που λαμβάνει χώρα το χειμώνα;
PSYCHOLOGY

Winter coating: Ποιο είναι το νέο τοξικό dating trend που λαμβάνει χώρα το χειμώνα;

Αναγνωρίστε τα σημάδια του και αποφύγετέ το!


Όταν σας πιάνει η μελαγχολία του χειμώνα, μπορεί να είναι ωραίο να έχετε κάποιον να σας παρηγορήσει. Παρόλαυτά είναι καλό να αναγνωρίζετε τη μοναξιά ως έχει και να μην καταφύγετε σε παράλλογες κινήσεις - όπως το winter coating. Πρόκειται για το νέο trend που περιγράφει κάποιον που προσεγγίζει μια παλιά φλόγα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών - όπως ακριβώς όταν φτάνει στο πίσω μέρος της ντουλάπας για ένα παλιό χειμωνιάτικο παλτό που μπορεί να μη του ταιριάζει πλέον.Το winter coating είναι ουσιαστικά όταν κάποιος επιστρέφει σε εκείνον τον παλιό fling. Το πρόβλημα: Η επαναφορά κάποιου από το παρελθόν σας βάζει φρένο στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα αποκαλυπτικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε και τι να κάνετε αν καταλήξετε να είστε winter coated..

Τι είναι το Winter Coating;

Όσο νωρίτερα νυχτώνει, τόσο περισσότερο μένετε μέσα, ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο για τις cosy μέρες του χειμώνα, κάνωντας σας πιο επιρρεπή να αγνοήσετε τα red flags και να πέσετε θύμα του winter coating.

Φαίνεται να είναι καταστασιακό - και, καλά, γεωγραφικό. Για παράδειγμα, έχει διαπιστωθεί ότι η τάση αυτή δεν έχει απογειωθεί στα θερμότερα κλίματα, αλλά αντίθετα συμβαίνει κυρίως σε πόλεις όπως το Σικάγο ή η Νέα Υόρκη, όπου οι χειμώνες είναι πιο ψυχροί.

shutterstock-550487773.jpg

Σημάδια που μαρτυρούν το Winter Coating

Μερικές φορές είναι δύσκολο να δείτε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά σας - ακόμη και αν είναι προφανές για όλους τους άλλους. Οι ειδικοί μοιράζονται τρόπους για να διαπιστώσετε αν σας έχουν επικαλύψει χειμώνα.

  • Σας έχουν κάνει ghosting στο παρελθόν
Αν σας άφησαν ξεκρέμαστους στο παρελθόν, τότε αναρωτηθείτε γιατί να σας προσεγγίσουν τώρα.
  • Εμφανίζονται μόνο όταν ο καιρός κρυώνει
Αν επιστρέψουν αμέσως μόλις οι θερμοκρασίες πάρουν την κατιούσα, τότε ακούστε πολύ προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.
  • Η σχέση εξελίσσεται υπερβολικά γρήγορα

Παρόλο που έχετε ιστορία με αυτό το άτομο, αν η σχέση κινείται πολύ γρήγορα μπορεί να δείχνει ότι οι προθέσεις του δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τις δικές σας.

shutterstock-2083330309.jpg

Οι κίνδυνοι του Winter Coating

Ενώ η χειμερινή επίστρωση μπορεί να προσφέρει βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση, μπορεί να σας αφήσει να νιώσετε ότι σας χειραγωγούν και ότι σας χρησιμοποιούν.

Ο πρώην σας δεν προσπαθεί ειλικρινά να συμφιλιωθεί μαζί σας. Αντιθέτως, εκμεταλλεύεται το άνοιγμα και τη δεκτικότητά σας. Αν υποψιάζεστε ότι ο πρώην σας μπορεί να σας ντύνει με χειμωνιάτικο επίχρισμα -και ενδιαφέρεστε πραγματικά για επανασύνδεση- μην συμφωνήσετε να μετακομίσετε μαζί του, να μοιραστείτε τα έξοδα ή να περάσετε τις διακοπές μαζί.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν μέσο προς το τέλος, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόλις ζεστάνει ο καιρός, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν ακόμη χωρισμό. Επιπλέον, το winter coating μπορεί να σας εμποδίσει να συναντήσετε το άτομο που μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τι πρέπει να κάνετε αν γίνεται Winter-Coated το χειμώνα

  • Θυμηθείτε γιατί τελειώσατε τη σχέση εξαρχής
  • Ακούστε το ένστικτό σας
  • Μείνετε σε εγρήγορση και εξασκηθείτε στην αυτογνωσία
  • Κατανοήστε τις προθέσεις τους