fbpixel

Search icon
Search
Winter trousers: Τα παντελόνια που προτιμάμε φέτος το χειμώνα
STYLING TIPS

Winter trousers: Τα παντελόνια που προτιμάμε φέτος το χειμώνα

Και τα top styling tricks για να ακολουθήσετε...


Η εύρεση του τέλειου παντελονιού για το χειμώνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, γεγονός που μπορεί να κάνει την επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού να μοιάζει με δύσκολο έργο. Γι' αυτό αναλάβαμε να σας παρουσιάσουμε μια ανάλυση των βασικών σχεδίων παντελονιών που κάθε γυναίκα μπορεί να αγκαλιάσει το 2023 και μετά. Τα straight leg και τα pinstripe (αυτά με τις διακεκριμένες ρίγες) αποτελούν κομμάτια που ξεπερνούν όλες τις εποχές και τις τάσεις. Εν τω μεταξύ, τα feelgood flares θα δώσουν ζωή και διαχρονική γοητεία στην γκαρνταρόμπα σας. Αν και κομμένα διαφορετικά, αυτά τα στιλ συνδυάζονται άψογα με τα πάντα: ένα κασμιρένιο ζιβάγκο και ένα tailored blazer δημιουργούν μια διακριτική και ισχυρή εμφάνιση, ενώ μια μεταξωτή μπλούζα και statement κοσμήματα αναδεικνύουν μια αύρα βραδινής γοητείας.

Από shiny pants μέχρι σατέν προτάσεις, αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός μας για τα must-have παντελόνια που θα φορέσετε φέτος το χειμώνα.

Wide-leg

francescasaffari.jpg
Image source: @francescasaffari

Το παντελόνι αυτό έχει κλασικό κόψιμο, το οποίο αγκαλιάζει απαλά τα πόδια σας και είναι η επιτομή της ευελιξίας. Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας χοντρό πλεκτό πουλόβερ και ένα ζευγάρι κομψά δερμάτινα loafers για ένα δροσερό, σύγχρονο στιλ. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε minimally chic μονόχρωμα looks σε total grey με sneakers για ένα smart casual look που θα σας συνοδεύσει όλη τη μέρα. 

Pinstripe

hosk-elsa.jpeg
Image source: @hoskelsa

Ένα κλασικό ριγέ παντελόνι θα σας δώσει πάντα ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Απλά επιλέξτε μια χαλαρή γραμμή και συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα λευκό top ή πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια και ένα καπέλο. Αυτός ο συνδυασμός παντρεύει αβίαστα την κομψότητα με ένα city vibe, εδραιώνοντας την ριγέ γραμμή ως must-have στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε να το φορέσετε με οτιδήποτε από matching blazer, δερμάτινο jacket ή παλτό.

Straight-leg

claire-rose.jpeg
Image source: @clairerose

Κομμένο σε ίσιο σχήμα με sleek λεπτομέρειες, αυτό το παντελόνι θα σας κάνει να δείχνετε κομψή στο γραφείο και στις πιο smart εμφανίσεις σας. Μπορείτε να το ταιριάξετε με τα πάντα από court heels μέχρι ένα ζευγάρι διαχρονικά sneakers. 

Silky finish

deborabrosa.jpg
Image source: @deborabrosa

Ένας έξυπνος τρόπος να ξεφύγετε από τα διαδεδομένα είναι να επιλέξετε ένα silky παντελόνι. Πρόκειται για ένα hero-piece - όσο και αν δεν το πιστεύετε καθώς συνδυάζετε με τα πάντα from day to night. Ταιριάξτε το με sneakers και ένα chunky sweater το πρωί, ή με barely there sandals για τη βραδινή σας έξοδο. 

Flares

camille-charriere.jpeg
Image source: @camillecharriere

Αποκτήστε λίγη vintage γοητεία με μερικά εξαιρετικά φαρδιά flares. Με μια ρετρό αισθητική της δεκαετίας του '70, αυτό είναι ένα στιλ που ξεπερνά κάθε περίσταση από το γραφείο και το brunch του Σαββατοκύριακου. Επιλέξτε το σε ύφασμα office, leather ή vinyl τελείωμα και συνδυάστε το με τα πάντα από tank top και cardigan, πουλόβερ ή blazer. Do it like Camille και απογειώστε το look ταιριάζοντας το με 80's sneakers που είναι παντού φέτος.