fbpixel

Search icon
Search
Wellinghton boots: Πιστεύετε ότι έχουν μόνο ένα «πρόσωπο»;
THE LOOK

Wellinghton boots: Πιστεύετε ότι έχουν μόνο ένα «πρόσωπο»;

Γνωρίστε τους 4 πιο ανατρεπτικούς τρόπους για να φορέσετε τις γαλότσες σας


Ο χειμώνας πλησιάζει και οι βροχερές ημέρες γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν, βρίσκονται χωρίς αμφιβολία οι Wellinghton boots. Οι γνωστές σε όλους μας γαλότσες έχουν γίνει το αγαπημένο must have item των fashion lovers, οι οποίες μας έχουν χαρίσει μία σειρά από εύκολους και διαφορετικούς τρόπους για να τις φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με το signature style. Θα σκεφτόσασταν ποτέ να εντάξετε αυτό το κατά τ' άλλα casual σχέδιο στα office looks σας ή στις βραδινές σας εξόδους; 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 4 fashionable ways για να εντάξετε τα αγαπημένα μας Wellies στα every day looks!

1. The loungewear style 

Ο τελευταίος χρόνος μας έχει αποδείξει πως το loungewear style έχει έρθει για να μείνει και... να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Ο σωστό συνδυασμός δυο διαφορετικών στιλ, πάντοτε με γνώμονα την άνεση θα είναι σίγουρη επιτυχία. «Παντρέψτε» τις γαλότσες σας μαζί με το κολάν σας, ένα πουκάμισο κι ένα quilted coat. Θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα. 


Wellinghton boots, Gia Couture, Kalogirou
Legging, Calzedonia
Oversized shirt, Oysho
MONOCHROME down jacket, Marella

2. Addicted to blazers 

Image source: @magnussonira

Τα άλλοτε formal σακάκια μπορούν να ταιριάξουν πια και στην πιο cool περίσταση. Τα σχέδια πάρα πολλά με στόχο να ικανοποιήσουν όλες τις γυναίκες, ακόμα και στις πιο απαιτητικές. Οι φετινές τάσεις; Φαρδιές γραμμές και έντονα χρώματα. Η δική μας πρόταση; Μαζί με το αντίστοιχο oversized shirt μαζί με Wellinghton boots και μία statement bag. Ιδανική πρόταση και για stylish night outs. 


Wellinghton boots, Gia Couture, Kalogirou
Blazer, H&M
Oversized tunic, Max Mara
Jodie mini Intrecciato patent leather bag, Bottega Veneta, Luisawor.com

3. Dress all day long 

Καμία γενικά δε μπορεί να αντισταθεί στα φορέματα, όποια εποχή κι αν διανύουμε. Φυσικά και μπορούμε να επιλέξουμε ένα dress και τις βροχερές ημέρες μαζί με τις γαλότσες σας. Για πιο «παιχνιδιάρικα» σύνολα, προτιμήστε τα prints. Ένα κόσμημα θα χαρίσει περισσότερη λάμψη στην εικόνα σας, όπως ένα ρολόι. 


Wellinghton boots, Gia Couture, Kalogirou
Midi dress, Marks & Spencer
Watch, Seiko, Kasparian
Woman Mini Crossbody Bag, Armani, Intervista

4. Casual chic 

Image source: @pernilleteisbaek

Cardigans & Wellinghtons= The winter must haves. Αυτό μας το έχει αποδείξει ο χώρος της μόδας αλλά και τα κορίτσια του street style. Σίγουρα, είναι πιο safe τρόπος για να φορέσετε αυτά τα δύο κομμάτια. Για την απόλυτη casual αισθητική ταιριάξτε το με το leather jacket της και μία it bag. 


Wellinghton boots, Gia Couture, Kalogirou
Cardigan, ZARA
Shoulder bag, MCM, Atticadps.gr
Crooped nappa leather jacket, MAX&Co