fbpixel

Search icon
Search
Victoria Beckham is back: Η σχεδιάστρια επιστρέφει στα runways μ' ένα εντυπωσιακό show στο Παρίσι
FASHION NEWS

Victoria Beckham is back: Η σχεδιάστρια επιστρέφει στα runways μ' ένα εντυπωσιακό show στο Παρίσι

Όλα τα hot νέα από τον χώρο της μόδας που κέντρισαν την προσοχή μας


Είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι ρυθμοί «πέφτουν» αλλά στον χώρο της μόδας δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καινούριες συλλογές κάνουν την εμφάνισή τους, οι σχεδιαστές αποφασίζουν να επιστρέψουν στις Fashion Weeks των επόμενων μηνών και νέες καμπάνιες μαγνητίζουν την προσοχή μας και μας υπενθυμίζουν όλους τους λόγους που λατρεύουμε τον μαγικό fashion world. 

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Victoria Beckham - Back to runways

Πρόκειται γι ένα νέο της τελευταίας στιγμής. Το δυναμικό come back της σχεδιάστριας στις πασαρέλες μετά από περίπου δύο χρόνια ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Η ίδια είχε δηλώσει πως τα υψηλά κόστη έχουν κάνει απαγορευτικά τα live shows για το brand. Παρόλα αυτά, μετά από μία σειρά με digital πασαρέλες αλλά και αποκλειστικά lookbooks για τις νέες της συλλογές, η Victoria Beckham αποφάσισε να επιστρέψει στα runways από το Σεπτέμβριο κιόλας, έτσι ώστε να παρουσιάσει τη collection της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Το πιο ενδιαφέρον σημείο όμως στην ανακοίνωση είναι ότι η πολυπόθητη επιστροφή δεν θα γίνει ούτε στο Λονδίνο, ούτε στη Νέα Υόρκη -έχει πραγματοποιήσει shows στο παρελθόν- αλλά στην Πόλη του Φωτός.

maxresdefault-2.jpg

Η είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode αναφέρεται ότι στην Εβδομάδα Μόδας, που θα διεξαχθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου στο Παρίσι έγινε δεκτή η συμμετοχή 11 νέων brands. Ανάμεσά τους, η Victoria Beckham αλλά και ένας ακόμα γνωστός luxury οίκος, ο Zimmermann, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παρίσι. 

Missoni - Pre Fall 2022 Collection 

Μπορεί το φθινόπωρο να απέχει αρκετά ακόμα, ωστόσο τα fashin brands μας κάνουν να ανυπομονούμε γι' αυτό μέσα από τις μοναδικές τους δημιουργίες. Κρατώντας την αναγνωρίσιμη υφή Missoni, ο creative director, Alberto Caliri, ανακαλύπτει μια νέα πνοή που τον οδηγεί στην εξύμνηση του essential dressing. Οι καθαρές γραμμές αντιπροσωπεύουν την απόλυτη θηλυκότητα, η οποία είναι αληθινή, ageless και πηγαία stylish. Η μούσα της Missoni συνδυάζει την χαρακτηριστική Μιλανέζική αισθητική με το street style που πηγάζει από την vibrant δεκαετία των ‘90s στην Νέα Υόρκη και δημιουργεί μια versatile γκαρνταρόμπα.

missoni-3.png

Η χρωματική παλέτα αντλεί επιρροές από τα φυσικά στοιχεία και τους φθινοπωρινούς τόνους, μπλέκοντάς τα με μεταλλικά, jewelry like, στοιχεία αποδίδοντας το χαρακτηριστικό Missoni touch. Οι περίτεχνοι όγκοι συνδυάζονται με εφαρμοστές γραμμές και δημιουργούν cargo-inspired παντελόνια, oversized metallic τζιν, λαμπερά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και λεπτεπίλεπτα πλεκτά. Από τη συλλογή βέβαια δεν μπορούν να λείπουν τα παπούτσια. Τα σχέδιά τους,  suede και animal print αλλά και pointed toes που ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την essential dressing λογική.

Chanel - Πρόσωπο Pre Fall- Winter 2022/23 collection η Charlotte Casiraghi

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή της πάνω στο άλογο, στο show της Chanel των περασμένο Ιανουάριο; H σχέση του γαλλικού οίκου με την Charlotte Casiraghi μετράει χρόνια και γι' αυτό η Chanel την επέλεξε ως ambassador της, με την καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard να έχει βρει στο πρόσωπό της την αληθινή της μούσα. Για ακόμα μια φορά γίνεται πρωταγωνίστρια για την καμπάνια της Fall-Winter 2022-23 pre-collection.

295079834-460832588824784-8629142658719084116-n.jpg
Image source: @chanelofficial

Η πρόσφατη συνεργασία αποτυπώνεται υπέροχα σε μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες κινούνται ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα μέσα από το φακό του φωτογράφου SMITH. Σαν ηρωίδα ενός μυθιστορήματος, η επιβλητική φυσιογνωμία της Charlotte Casiraghi περιφέρεται στο ονειρικό τοπίο με μακριά παλτό, κοστούμια από tweed ύφασμα σε acid αποχρώσεις ή μαύρο βελούδο, αέρινα set σε εμπριμέ silk- crêpe ή denim με καπιτονέ εφέ. «Όταν ανακάλυψα την collection, βρήκα πράγματα που μου αρέσει να φοράω καθημερινά και με τα οποία νιώθω άνετα. Υπάρχουν πολλά jeans, πουκάμισα, υφάσματα με βάθος όπως το βελούδο... Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέξεις, να μπορείς να εκφράσεις κάτι διαφορετικό ανάλογα με τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια της για την pre-fall collection του οίκου.

Fendi Baguette bag - Show για τα 25 χρόνια της 

Πρόκειται γι ένα σχέδιο, το οποίο είναι για πάνω από δύο δεκαετίες statement επιλογή. Έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά το 1997, όταν τη σχεδίασε η Silvia Venturini Fendi, η τότε καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, υπεύθυνη για τα αξεσουάρ και τις ανδρικές συλλογές, Η φήμη της εκτοξεύτηκε έπειτα από τη λατρεία που της έδειξε η Carrie Bradshaw κατά τη διάρκεια του "Sex and the city". Στη σύγχρονη εποχή έχει μετατραπεί στο απόλυτο it design που κάθε fashionista επιθυμεί να έχει στη συλλογή.

293815327-5011678842288027-9058370977173767810-n.jpg
Image source: @fendi

Φέτος λοιπόν, το ιδιαίτερο design συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μόδας και οι οίκος ανακοίνωσε ότι θα γιορτάσει τα γενέθλια της μ' ένα ξεχωριστό event στη Νέα Υόρκη στις 9 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram, όπου παράλληλα αποκαλύφθηκε και η καμπάνια για τα 25 χρόνια της Baguette με πρωταγωνίστρια τη Linda Evangelista. H Evangelista φωτογραφίζεται από τον Steven Meisel να κρατά δυο διαφορετικού μεγέθους Baguette bags με πούλιες, συμμετέχοντας σε καμπάνια για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.