fbpixel

Search icon
Search
SAINT VALENTINE

Valentine's Day: Τα κομμάτια που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl

Γιορτάστε με στιλ την Ημέρα των Ερωτευμένων μαζί με το Mosty.com


Valentine's Day: Τα κομμάτια που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl

Η Ημέρα των Ερωτευμένων πλησιάζει και είτε είστε δεσμευμένοι είτε single έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε με παρέα ή και μόνη. Παρόλο που πρόκειται για μία εμπορική γιορτή, αποτελεί μια ιδανική μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας αλλά και να κάνετε κάτι διαφορετικό απ ότι συνηθίζετε. Όποια κι αν είναι τα σχέδια σας, καλείστε να είστε fashionable και να δημιουργήσετε σύνολα που θα εντυπωσιάσουν. 

Δεν υπάρχει καλύτερος «σύμμαχος» σ' αυτήν τη διαδικασία από τον πιο fun και απόλυτο online fashion προορισμό, Mosty.com, όπου η elegant αισθητική συναντά την άριστη ποιότητα. Με τις θερμοκρασίες να είναι χαμηλές και τον χειμώνα να βρίσκεται στο πικ του, αναζητάμε pieces, τα οποία θα συνδυάζουν το στιλ με την άνεση και την ευελιξία. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις top επιλογές που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl. 

Ανακαλύψτε τες!

Little black dress

320074985-1140148213536032-5959372782196292895-n.jpg
Image source: @carodaur

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια όλων των εποχών. Το LBD είναι συνώνυμο της θηλυκότητας, της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία τέτοια ημέρα, καθώς μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε. Μπορείτε να το φορέσετε με καλσόν η χωρίς, με ψηλοτάκουνα ή με φλατ και να του χαρίσετε μία πιο casual chic αισθητική προσθέτοντας ένα oversized blazer ή να απογειώσετε τον classy χαρακτήρα του συνδυάζοντας το με χρυσά κοσμήματα. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας θα πρέπει να βρίσκεται στις επιλογές σας. Μπορείτε να το επιλέξετε τόσο για το δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο, τόσο και μία ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι. 

Velvet suit

11d81ff809e872168ecbe5063bb9fcea-VoBjL.jpg


Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί σε heroe pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πλέον μπορούν να σταθούν σε όλες τις εμφανίσεις κι όχι μόνο στα office looks. Προσφέρουν πάντοτε μία classy και formal αισθητική, ενώ η επιτυχία είναι δεδομένη, χωρίς να πρέπει να περάσετε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας. Για ασφαλείς εμφανίσεις η επιλογή ενός κοστουμιού είναι η καλύτερη. Προτιμήστε το χρώμα της φωτιάς, το κόκκινο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Faux fur

0f5e0f8ca4a32ccb86392f41aba5f1f0.jpg


Τα πανωφόρια αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια των χειμερινών συνόλων. Τη φετινή σεζόν παρατηρούμε μία έντονη κυριαρχία των faux furs. Οι γούνες έχουν μετατραπεί σ' ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashionistas, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία να τις εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Εκτός από τη έξτρα θερμοκρασία προσθέτουν πόντους στο στιλ. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε κάθε γυναίκα να βρει αυτό που τις ταιριάζει. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία πιο «παιχνιδιάρικη» εμφάνιση επιλέξτε έντονες αποχρώσεις, ενώ για πιο minimal looks οι κλασικοί αλλά και οι σκούροι τόνοι θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Ιδανική επιλογή για να τη φορέστε πάνω από το LTB σας και να μαγνητίσετε κατευθείαν τα βλέμματα. 

Tailored trousers 

327629235-564085162414601-420706634631039450-n.jpg


Το tailored style έχει απογειώσει τη φήμη του τις τελευταίες σεζόν και οι απανταχού fashion lovers μας δείχνουν συνεχώς τον τρόπο να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Βασικό στοιχείο για πλήρως επιτυχημένα σύνολα αποτελούν τα παντελόνια. Χαρακτηρίζονται από πολλή άνεση και πρακτικότητα, καθώς μπορούν να μας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων από τις πιο casual μέχρι τις πιο formal. Σε περίπτωση που θέλετε μια πιο casual Valentine's Day, ένα polished παντελόνι σ' αυτήν τη φιλοσοφία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία day to night εμφάνιση για... παν ενδεχόμενο. 

Knee high boots

9f877e2592f3b5fbb21aceda725c5f9d.jpg


Τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο στη δυναμική που θα έχει ένα σύνολο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα οι μπότες βρίσκονται πρώτες στις επιλογές μας. Μάλιστα τη φετινή σεζόν οι knee high boots έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό come back με ιδιαίτερα σχέδια για κάθε γυναίκα με στιλ. Αυτήν την ξεχωριστή ημέρα σας προτείνουμε να «παίξετε» με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε καινούριες εκδοχές. Μη διστάσετε να επιλέξετε metallic boots που αποτελούν big thing στον κόσμο της μόδας. Μπορείτε να τις συνδυάσετε τόσο με το φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια, ανάλογα την περίσταση.

High heel sandals

ca4c4eee32511e52720323c0107e4db4.jpg


Για τις γυναίκες που θέλουν να φέρουν λίγο καλοκαίρι στον χειμώνα και που έχουν οργανώσει μία ρομαντική και formal βραδιά, τα ψηλοτάκουνα σανδάλια αποτελούν την καλύτερη και πιο fashionable επιλογή. Για να προστατευτείτε από τις χαμηλές θερμοκρασίας μπορείτε να φορέσετε glittery socks ή statement καλσόν που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ακόμα πιο επιτυχημένη εικόνα. Έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε με ότι επιθυμείτε. Παρουσιάστε ένα αξέχαστο look που θα «μαγέψει» τους πάντες!

1

Green eco fur

Tavus BUY HERE

2

Rhodonite cherry velvet blazer

Dyemonde BUY HERE

3

Rhodonite cherry velvet trousers

Dyemonde BUY HERE

4

Zina black satin pants

Manolo BUY HERE

5

Mylitta black velvet dress

Mallory the Label BUY HERE

6

Grey metallic snake sandals

Sante BUY HERE

7

Silver metallic high-heel boots

Sante BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com