fbpixel

Search icon
Search
Vacay Ready: Τα πολυτελή resorts στη Ρόδο που πρόκειται να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής
ESCAPE

Vacay Ready: Τα πολυτελή resorts στη Ρόδο που πρόκειται να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής

Οι luxury βίλες του ομίλου Lindos Hotels μετατρέπονται στον top καλοκαιρινό προορισμό σας


Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα και τα νησιά της χώρας μας μετατρέπονται στον απόλυτο προορισμό για κάθε travel lover. H Ρόδος είναι σίγουρα μιας από τις κορυφαίες επιλογές, που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει πληθώρα κόσμου. Ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, γίνεται το απόλυτο ειδυλλιακό περιβάλλον και η «βάση» για αξέχαστες διακοπές.

Κι αν αναζητάτε το ιδανικό θέρετρο για την απόλυτη χαλάρωση και μια super εμπειρία διαμονής, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως οι απίθανες πολυτελείς βίλες του ομίλου Lindos Hotels στη Ρόδο θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε!

The ultimate stay experience

216322829.jpg

Πραγματικοί επίγειοι παράδεισοι, σχεδιασμένοι αποκλειστικά για ενήλικες, που αναδεικνύουν όλη τη σαγηνευτική γοητεία της Ρόδου και μεταμορφώνονται σε ειδυλλιακά σκηνικά, που ο καθένας αξίζει να ανακαλύψει από κοντά και να αφεθεί στη «ζεστή» φιλοξενία τους. Με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, ο όμιλος έχει δημιουργήσει private βίλες με τη δική τους πισίνα, πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα up to date comforts, που εξασφαλίζουν μια άριστη εμπειρία διαμονής. Tα Gennadi Grand Resort, Lindos Imperial Resort & Spa, Lindos Grand Resort & Spa, Lindos Royal Resort και Lindos Village Resort & Spa είναι τα brand names που υπόσχονται να κάνουν τις φετινές σας διακοπές ξεχωριστές και γεμάτες πολυτέλεια, χάρη στις απίστευτες υποδομές τους. Να σημειώσουμε πως το Lindos Village Resort & Spa θα λανσαριστεί με διαφορετικό χαρακτήρα την επόμενη χρονιά, καθώς θα απευθύνεται σε ενήλικες και θα προσφέρει πακέτο διαμονής μόνο σε all inclusive.

Μινιμαλιστικά και ultra elegant περιβάλλοντα, που αποτελούνται από κατάλευκα σημεία και μοντέρνες λεπτομέρειες, μοναδικοί αύλειοι χώροι που γίνονται τα ιδανικά σημεία για χαλάρωση, wellness & spa areas για στιγμές πλήρους χαλάρωσης και αναζωογόνησης, γυμναστήριο, χώροι για διοργάνωση εκδηλώσεων, εστιατόρια και bars. Η κάθε λεπτομέρεια και όλα τα updated facilities συνθέτουν το ιδανικό theme διακοπών, το οποίο μετατρέπεται στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο, μιας και παρέχει στους επισκέπτες κάθε πιθανή πολυτέλεια που σίγουρα θα συμβάλει στο να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές!

Green luxury

slide-lindos-grand-resort-2.jpg

Βασικό highlight των resorts αποτελεί ο eco-friendly χαρακτήρας τους, σε ό,τι αφορά στις εγκαταστάσεις και το lifestyle που διατηρείται. Η ομάδα, άλλωστε, δεσμεύεται από το ξεκίνημα να συμβάλει στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας μια «πράσινη» διαμονή, που ωστόσο δε στερείται σε καμία περίπτωση την αληθινή αίσθηση πολυτέλειας. 

Τόσο οι δραστηριότητες όσο και οι υποδομές των ξενοδοχείων τηρούν τις αρχές του sustainability και αποδεικνύουν περίτρανα πως μπορεί κανείς να περάσει μοναδικά, με έντονη αγάπη και αφοσίωση στο περιβάλλον και στην ομορφιά που αυτό προσφέρει. Όλο το σκηνικό, άλλωστε, εναρμονίζεται φανταστικά με την ασύλληπτη γοητεία του νησιού, τη στιγμή που οι guests απολαμβάνουν κάθε σύγχρονη άνεση.

Special gastronomic trips

0.png

Εάν βρεθείτε σε κάποιο από τα resorts, ένα ταξίδι εξερεύνησης στις γεύσεις επιβάλλεται και πρόκειται να ενισχύσει την όλη εμπειρία διαμονή σας. Το μενού των restaurants αποτελεί ένα συνονθύλευμα γευστικών συγκινήσεων από ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας στην επιφάνεια πολιτισμούς, χρώματα και αρώματα από κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτό είναι πραγματικά μοναδικό.

Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και πείτε ένα μεγάλο «ναι» στα γαστρονομικά αυτά θαύματα, στα απίστευτα gourmet dishes, αλλά και στα γευστικά ποτά που απογειώνουν τις αισθήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα A La Carte εστιατόρια που υπάρχουν εκεί, οι κύριοι καλούνται να φορούν μακρύ παντελόνι κατά τη διάρκεια του δείπνου, ώστε να εναρμονίζονται με το κλίμα και το prestige που αποπνέεται. Ωστόσο, στο Terra Mare Restaurant οι κύριοι έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν με casual outfits.

Info

Site: Lindoshotels.com

Instagram: @lindos_hotels

Facebook: Lindos Hotels