fbpixel

Search icon
Search
Τζιν καμπάνα: Πώς να τα φορέσετε σαν αληθινή fashionista
THE LOOK

Τζιν καμπάνα: Πώς να τα φορέσετε σαν αληθινή fashionista

Γνωρίστε τους τρόπους που θα τα απογειώσουν


Τα τζιν καμπάνα αποτελούν ένα διαχρονικό σχέδιο, που έχει κερδίσει μία σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Έκτος ότι είναι πάντα in fashion, πρόκειται για μια ιδανική επιλογή που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε μία υπέροχη σιλουέτα. Το μάκρος αλλά το άνοιγμα στο τέλος, μακραίνουν και αδυνατίζουν την εικόνα και τα πόδια μας.

Πώς όμως θα τα φορέσουμε και τη φετινή σεζόν, καθώς αποτελούν πλέον ένα διαχρονικό key-item. Ανακαλύψτε το παρακάτω.

Leather

4838fddf-093f-4465-8123-7f1b0bd949b9.jpeg


Για να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του street style δεν έχετε παρά να συνδυάσετε δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Η μία θα είναι αναπόφευκτα το flared denim και από την άλλη ένα δερμάτινο κομμάτι. Αυτό που λατρεύουμε εμείς και σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το δέρμα. Είτε λοιπόν επιλέξτε ένα leather top είτε ένα oversized blazer, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Προσθέστε ένα ζευγάρι από sole chunky boots για να απογειώσετε την εμφάνισή σας.

Sweater

93643547-fc4d-44fd-9f73-77cf8f1f250f.jpeg


Για τις λίγο πιο δροσερές μέρες, που θέλετε βέβαια να παραμείνετε stylish, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα cropped τζιν παντελόνι, το τελείωμα του οποίου θα αποτελείται από διαφορετικούς denim tones. Για το επάνω μέρος του συνόλου σας μπορείτε να διαλέξετε ένα πουλόβερ. Για να υπάρχει αρμονία, κινηθείτε στις αποχρώσεις του blue jean. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ και ολοκληρώστε το autumn looks με χρωματιστά designs τόσο στα υποδήματα όσο και σ’ ένα φουλάρι δεμένο στο λαιμό.

Blazer

1895f970-3b4c-403d-92ea-86ab64fa82f0.jpeg


Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να φοράμε all day long τα σακάκια μας. Το πλήθος των νέων σχεδίων που έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες μας δίνουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα μας. Αγαπημένα μας για τη φετινή σεζόν είναι τα box blazers. Τα τετραγωνισμένα αυτά designs, τονίζουν πολύ όμορφα τους ώμους και κάνουν ένα update στην εμφάνιση μας. Ο συνδυασμός με το τζιν καμπάνα θα έχει ως αποτέλεσμα μία υπέροχη σιλουέτα.

Denim on denim

c21c199b-519f-4c81-9f65-0e9c46011571.jpeg

Ψάχνετε να βρείτε έναν διαφορετικό και μοντέρνο τρόπο για να συνδυάσετε το denim on denim; Εμείς σας έχουμε την πιο εύκολη λύση. Επιλέξτε δύο τζιν κομμάτια στους ίδιους τόνους, ένα πουκάμισο κι ένα flared denim, και ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα loafers. Μπορείτε να προσθέσετε και μία it bag σε έντονο χρώματα για να χαρίσετε φρεσκάδα και λάμψη.