fbpixel

Search icon
Search
Total black: 5+1 outfits για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Total black: 5+1 outfits για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι

Ανακαλύψτε τους quiet luxury συνδυασμούς που θα λατρέψετε


Καθώς το καλοκαίρι καταφτάνει, όλοι μας ετοιμαζόμαστε να αποχωριστούμε τα βαριά και σκούρα ρούχα και να επιλέγουμε πιο ανάλαφρες και φωτεινές καθημερινές εμφανίσεις. Ωστόσο, αν είστε κι εσείς λάτρης του μαύρου χρώματος, δεν χρειάζεται να το αποφεύγετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας από τους βασικούς λόγους που το μαύρο υποτίθεται πως δεν λειτουργεί για το καλοκαίρι είναι γιατί επικρατεί το γεγονός ότι τα σκουρόχρωμα ρούχα, και κυρίως το μαύρο, προσελκύουν περισσότερο τη ζέστη, τις υψηλότερες θερμοκρασίες. Με τις ιδανικές επιλογές όμως το μαύρο χρώμα μπορεί να εναρμονιστεί απόλυτα στην καλοκαιρινή σας αισθητική, ενισχύοντας την κομψότητα στα looks σας και χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε μόνο μοτίβα και χρωματιστά κομμάτια για το καλοκαιρινό σας style!

Αυτό που πρέπει να εστιάσετε για αρχή είναι η επιλογή του σωστού υφάσματος. Για να αποφύγετε την έντονη εφίδρωση το ύφασμα από τις καλοκαιρινές black επιλογές της γκαρνταρόμπας σας θα πρέπει να είναι ελαφρύ, βαμβακερό ή λινό, ακόμα και μεταξωτό. Τα συγκεκριμένα υφάσματα, ανεξαρτήτως χρώματος, επιτρέπουν στο δέρμα του σώματός μας να αναπνέει και μας χαρίζουν μία ανάλαφρη και flowy σιλουέτα.

1. Dress + Mules

show-me-your-mumu.jpeg
Image source: Show me your mumu

Υπάρχει κάτι πιο κομψό από ένα μίνι φόρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90 και ψηλοτάκουνες γόβες; Επιλέξτε αυτόν τον εγκεκριμένο από τα γαλλικά κορίτσια συνδυασμό ρούχων την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε τι θα φορέσετε όταν συναντηθείτε για brunch με φίλους.

2. Simple Top + Linen Shorts

image1-1.jpeg
Image source: @polinailieva

Το καλοκαίρι απαιτεί λινό - είναι γεγονός. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πολύ άνετο σορτσάκι με ελαστική μέση που συνδυάζεται με ένα simple τοπ. Είναι μια φόρμουλα που μπορείτε να φορέσετε στο repeat και θα σας κρατήσει ακόμα, δροσερή, τις πιο θερμές μέρες του έτους.

3. T-shirt + Maxi Skirt

jf77fexfls6kpvtmqgyrpe-1280-80jpg.webp
Image source: @vikilefevre

Φούστα πλεκτή, σατέν, λινή ή crochet, όλα ταιριάζουν αρκεί να είναι μέχρι το πάτωμα. Ένας μοντέρνος τρόπος για να τη φορέσετε είναι να επιστρέψετε στα βασικά με ένα ποιοτικό T-shirt, σανδάλια τύπου fisherman και ελάχιστα αξεσουάρ για να διατηρήσετε την εμφάνιση αβίαστη.

4. Waistcoat + Wide-leg Trousers

black-summer-outfits-307846-1686926953579-main-1280-80jpg.webp
Image source: @tylynnnguyen

Η αθόρυβη πολυτέλεια εξακολουθεί να παραμένει για το καλοκαίρι. Μερικές φορές, τα καλύτερα σύνολα προκύπτουν από τα πιο απλά κομμάτια. Ενώ τα ρούχα χωρίς λογότυπα και τα υψηλής ποιότητας υλικά είναι αυτό που χαρακτηρίζει το κίνημα, είναι επίσης σημαντικό να δώσετε προσοχή στην επίτευξη του *vibe* μέσω κλασικών σιλουετών και κοφτά ραμμένων ρούχων. Αυτός ο συνδυασμός γιλέκου και παντελονιού είναι ιδανικός για all-day wear. 

5. Maxi Dress + Bold Accessories

image0-1-7AH1n.jpeg
Image source: @hoskelsa

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μαύρο φόρεμα κατά τη διάρκεια ενός night out, είτε σε mini είτε σε maxi εκδοχή. Αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος στην ολόμαυρη εμφάνισή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στις λεπτομέρειες, όπως τα έντονα florals, ή να δώσετε βάση στα αξεσουάρ. Επιλέξτε το λευκό χρώμα για μια κομψή αντίθεση ή go all the way προσθέτοντας pops του κόκκινου ή του πράσινου. 

6. Loose Linen Top + Linen Trousers

bxxmxw6rum3ryrhcd8brw7-1280-80jpg-1.webp
Image source: @anoukyve
Ένα ασορτί σετ αποτελεί must-have κάθε sophisticasted γκαρνταρόμπας. Όχι μόνο είναι απίστευτα εύκολο να γίνει styled με πολλούς τρόπους, αλλά και να σας κάνει να νιώθετε νιώθεις κομψές και συγκροτημένες. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή flip-flops  και μια ψάθινη τσάντα στις διακοπές.

Feature image source: Posse the label, @hoskelsa