fbpixel

Search icon
Search
Το θέρετρο που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση µπροστά στις ατελείωτες αποχρώσεις του µπλε και µε φόντο µοναδικά ηλιοβασιλέµατα
MAGAZINE

Το θέρετρο που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση µπροστά στις ατελείωτες αποχρώσεις του µπλε και µε φόντο µοναδικά ηλιοβασιλέµατα

Το Mako Sea & Suites είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση στη Χαλκιδική


Με φόντο το βαθύ πράσινο των πεύκων να συναντά το ζωντανό γαλάζιο της θάλασσας, το θέρετρο Mako Sea & Suites βρίσκεται σε µια από τις πιο παρθένες περιοχές, µε τα καθαρότερα νερά, τη Χαλκιδική. Με τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους να συνυπάρχουν σε απόλυτη αρµονία µε το φυσικό περιβάλλον, ο επισκέπτης συναντά και βιώνει µια δυνατή σύνδεση µε τη φύση, αισθανόµενος ευεξία, µε νου και σώµα σε µια ιδανική ισσοροπία.

img-e7067.jpg

Η αίσθηση της γαλήνης και της αφθονίας µεταφέρεται στον επισκέπτη, τόσο µέσα στα 14 δωµάτια και σουίτες, που είναι σχεδιασµένα ακολουθώντας µια κοµψή, µίνιµαλ αισθητική στις αποχρώσεις της άµµου, όσο κι έξω από αυτά, περπατώντας ανάµεσα στα διαφορετικά είδη φυτών στους κήπους και δίπλα στη µαγευτική κεντρική πισίνα και τα αίθρια, που εκπέµπουν elegant boho vibes, ακριβώς µπροστά στη θάλασσα. Κορυφαίος προορισµός κάθε ταξιδιώτη που αναζητά µια εναλλακτική, αυθεντική εµπειρία διακοπών δίπλα στη θαλασσινή αύρα, το ΜΑΚΟ προσφέρει χαλάρωση µπροστά στις ατελείωτες αποχρώσεις του µπλε και µε φόντο µοναδικά ηλιοβασιλέµατα.

Highlights

mako-junior-suite.jpg

1. Εµπνευσµένο από τη θάλασσα και αφιερωµένο σε όλα τα είδη που απειλούνται µε εξαφάνιση, όπως ο Mako Shark, το 10% των εσόδων όλων των κρατήσεων προσφέρεται για σκοπούς αειφορίας και περιβαλλοντικές δράσεις.

2. Φιλικοί προς το περιβάλλον χώροι, που ανταποκρίνονται στη φιλοσοφία πως το design πρέπει να λειτουργεί ως γέφυρα σύνδεσης της φύσης µε τον πολιτισµό και τους ανθρώπους.

3. Έχοντας δεσµευτεί για τη µείωση του οικολογικού αποτυπώµατος, χρησιµοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας, καταργεί σταδιακά όλα τα πλαστικά µιας χρήσης και οργανώνει περιβαλλοντικές δράσεις, όπως συχνοί καθαρισµοί της παραλίας και του βυθού.

4. Το Octo Restaurant προσφέρει µενού 8 πιάτων και ορεκτικών, που εναλλάσσονται συχνά και µαγειρεύονται µε µεράκι από φρέσκες πρώτες ύλες ντόπιων παραγωγών, συµπληρώνοντας το πλούσιο Brunch Beach Menu.

5. Η ιδιωτική παραλία µε τις άνετες ξαπλώστρες, που προσφέρονται στους πελάτες των δωµατίων χωρίς επιπλέον χρέωση και η ενδιαφέρουσα ποικιλία σε θαλάσσια σπορ και σε απολαυστικά, δροσιστικά drinks & cocktails, που θ’ αποτελέσουν τον πυρήνα της διαµονής σας.

Info

Mako Sea & Suites

Πευκοχώρι Χαλκιδικής

τηλ. +30 6970 592577

www.makosuites.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021