fbpixel

Search icon
Search
To super wow event της Αθήνας που ανέδειξε τα hair trends της εποχής
BEAUTY PEOPLE

To super wow event της Αθήνας που ανέδειξε τα hair trends της εποχής

Το απόλυτο #BeautyPlethoraEvent με άκρως καλοκαιρινή διάθεση


Υπό τη «σκιά» του βράχου της Ακρόπολης και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Wella Company πραγματοποίησε το #BeautyPlethoraEvent τη Δευτέρα 4 Ιουλίου. Προσφέροντας μοναδικές στιγμές έμπνευσης, δημιουργίας και πάθους, σε περισσότερους από 1300 καλεσμένους χάρισε εικόνες που προσφέρουν απόλυτη έμπνευση. Το μεγαλύτερο event της ελληνικής κομμωτικής σκηνής στην καρδιά της Αθήνας, με λαμπερούς προσκεκλημένους, αγαπημένους hair experts, μοναδικά tips, νέα color trends και πολλές εκπλήξεις. Με γνώμονα ένα κόσμο που βλέπει τη δύναμη στη θετική αλλαγή, η Wella επενδύει στην πληθώρα ομορφιάς. Μιας ομορφιάς που δεν έχει γεννηθεί τυχαία καθώς το σύνολο των ταλαντούχων πρωταγωνιστών της οδηγεί τελικά στο ιδανικό αποτέλεσμα. 

romeu-felipe-finale.jpg

Η φαντασία, το δημιουργικό μυστήριο & η προσωπική μοναδική αισθητική είναι χαρακτηριστικά της σημερινής ομορφιάς.

Τα ηχηρά ονόματα του χώρου

Όσο για τις παγκόσμιες τάσεις μαλλιών, ο Romeu Felipe και ο James Earnshaw, σημαντικά ονόματα της διεθνούς κομμωτικής σκηνής και μέλη της παγκόσμιας καλλιτεχνικής ομάδας Wella Professionals, παρουσίασαν τη δική τους ερμηνεία και εντυπωσίασαν με τη δεξιοτεχνία τους! Φυσικά, οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί αφού η ξεχωριστή, Shinefinity Ambassador, Ήβη Αδάμου έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα live music act και ολοκλήρωσε τη βραδιά με τον πιο δυναμικό τρόπο. Τέλος το Schweppes χάρισε έμπνευση και λάμψη με το δικό του τρόπο, καθώς ανέλαβε την υποδοχή των καλεσμένων, προσφέροντας δροσιστικά αναψυκτικά σε υπέροχες και πλούσιες γεύσεις. 

ivi-adamou-on-stage.jpg
Ήβη Αδάμου


Romeu Felipe ή αλλιώς ο άνθρωπος με τα «χρυσά χέρια»

Ο Romeu Felipe θεωρείται ένας από τους κορυφαίους hair colorists στον κόσμο. Ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός της Wella Professionals στην Βραζιλία και σήμερα είναι ο δημιουργός των ICONIC BLONDE εμφανίσεων μερικών από τις μεγαλύτερες διασημότητες της Βραζιλίας αλλά και της διεθνούς showbiz. Η αναφορά του ονόματος του συνοδεύεται από το προσωνύμιο «χρυσά χέρια» και είναι ιδιαίτερα γνωστός για την απίστευτη ικανότητά του να ενθουσιάζει τους ανθρώπους «κάνοντας δηλώσεις» με την τέχνη του. Ο Instagram λογαριασμός του απευθύνεται σε περισσότερους από 2,000,000 followers. Ως πρωτοπόρος της τεχνικής «painting» η έμπνευσή του προέρχεται από τα φυσικά μαλλιά των παιδιών, που αποκαλύπτουν τέλεια εφέ φωτός και σκιάς. Εκτός από τις χρωματικές του δημιουργίες, είναι expert σε κουρέματα και styling.

romeu-felipe-on-stage-2.jpg
Romeu Felipe

Ο James Earnshaw, ο άνθρωπος πίσω από τα μοναδικά χρώματα 

O James Earnshaw είναι νικητής, για 2 συνεχόμενα έτη (2019-2020), στα ONE Shot Awards και British Hairdressing Awards και συμμετέχει ενεργά στο London Fashion Week, σε Editorials στο Salon International και ξεχωρίζει στο διαδίκτυό για τις μοναδικές χρωματικές του δημιουργίες! Το προφίλ του στο Instagram απαριθμεί 78 χιλιάδες ακόλουθους έχοντας κερδίσει την αγάπη του κοινού αλλά και πολλών celebrities, «φέρνοντας στο φως» τολμηρά fashion looks εμπνευσμένα από το cool λονδρέζικο street style. Αυτός ο υπέροχος επαγγελματίας βρέθηκε ανάμεσα σε ηχηρά ονόματα και έδωσε στη βραδιά το δικό του, μοναδικό στίγμα και μια «γεύση» από όλα όσα επρόκειτο να έρθουν στον κόσμο της ομορφιάς. 

james-earnshaw-on-stage-2.jpg
James Earnshaw

Αδιαπραγμάτευτη ομορφιά

Η Wella Company, ως ανεξάρτητη εταιρία μετά από σχεδόν 20 χρόνια, παραμένει δίπλα στους συνεργάτες και το κοινό, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλής τεχνολογίας products, καινοτόμες υπηρεσίες και αξέχαστες εμπειρίες! H αδιαμφισβήτητη κουλτούρα ομορφιάς και η αδιάλειπτη αφοσίωσή στην κομμωτική τέχνη, εδώ και 60 χρόνια στην ελληνική αγορά, είναι το κλειδί για την απελευθέρωση προσωπικών επιδιώξεων δημιουργίας και έκφρασης!

wellacompany.com