fbpixel

Search icon
Search
Το πρώτο βιώσιμο boutique hotel στην Ελλάδα βρίσκεται στη Σέριφο κι αυτό το καλοκαίρι μετατρέπεται στον Νο1 προορισμό
MAGAZINE

Το πρώτο βιώσιμο boutique hotel στην Ελλάδα βρίσκεται στη Σέριφο κι αυτό το καλοκαίρι μετατρέπεται στον Νο1 προορισμό

Το Nōstos Serifos χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών


Το πανέμορφο νησί της Σερίφου υποδέχτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο το πρώτο βιώσιμο boutique ξενοδοχείο. Το Nōstos Serifos, σε κοντινή απόσταση από τα Λιβαδάκια, μετατρέπεται αυτό το καλοκαίρι στον Νο1 προορισμό για τους travelers και υπόσχεται να τους χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών!

Exceptional Design

Με ανεπιτήδευτη αισθητική και γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται με διακριτικά στοιχεία decor, η απλότητα έχει τη δική της γοητεία. Τα earthy vibes έχουν την τιμητική τους και ταιριάζουν υπέροχα με το feeling του νησιού, με τα μεγάλα παράθυρα να προσφέρουν απεριόριστο φως και καταπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο.

nostos-77.jpg

Sustainability on Top

Το Nōstos Serifos είναι σχεδιασμένο με βιώσιμο τρόπο, με έμφαση στα τοπικά υλικά και τις τεχνικές των ντόπιων αρχιτεκτόνων. Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά τη δημιουργία του ξενοδοχείου το καθιστά μοναδικό στο είδος του. Ο Harry και η Bianca, οι σημερινοί ιδιοκτήτες του, κατάφεραν να συνδυάσουν την κληρονομιά του τόπου με μια ξεχωριστή σχεδιαστική ιδέα, παραμένοντας πιστοί στην αυθεντική φιλοξενία, την οποία χαρακτηρίζει η μινιμαλιστική και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

The Ultimate Stay & Wellness Experience

Συνολικά, υπάρχουν 15 δωμάτια και δύο σουίτες, σχεδιασμένα σε τρία διαφορετικά στιλ. 1. Cozy Double & Triple: Η super fresh και λειτουργική διακόσμηση, τα queen size κρεβάτια, τα ιδιωτικά μπάνια και όλες οι σύγχρονες ανέσεις συμβάλλουν στον χαρακτήρα των Cozy Triple δωματίων. 2. Maxi: Πρωινό ξύπνημα με θέα το Αιγαίο πέλαγος. Αυτός ο τύπος δωματίου είναι ιδανικός για όσους αναζητούν άπλετο εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο για να χαλαρώσουν, με πολυτελή κρεβάτια, ιδιωτικό μπάνιο, επιπλέον καναπέδες και κρεβάτια, καθώς κι εξωτερικό τζακούζι. 3. Mini: Φιλόξενο και προσεκτικά σχεδιασμένο, συνδυάζει τα απαραίτητα για στιγμές χαλάρωσης και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε κανείς να επιθυμήσει. Ένα λειτουργικό δωμάτιο με μπάνιο μπορεί να γίνει η βάση για τις εξερευνήσεις σας στο νησί. Ακόμη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχει ένα fitness spot εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε κατά την παραμονή σας εκεί.

nostos-27.jpg


Info:
Λιβάδι, Σέριφος, τηλ.: 22810 51677, nostosboutiquehotel.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024