fbpixel

Search icon
Search
To πιο ασυνήθιστο πολυτελές spa φέρει την υπογραφή του οίκου Dior
INTERIORS

To πιο ασυνήθιστο πολυτελές spa φέρει την υπογραφή του οίκου Dior

Γιατί σημασία δεν έχει προορισμός αλλά το ταξίδι...


Τα ταξίδια έχουν συνδεθεί εδώ και καιρό με τον ρομαντισμό και την αίγλη, ιδιαίτερα όταν προσφέρουν μια σειρά υψηλών υπηρεσιών που στόχο έχουν την απόλυτη ευεξία και χαλάρωσή μας. Το τρένο Royal Scotsman της Belmond, το οποίο διασχίζει τα σκωτσέζικα υψίπεδα, «πλέκοντας» ανάμεσα σε munros, κάστρα και γέφυρες κερδίζει σε πολλά επίπεδα, ενώ πλέον παρέχει μια wellness εμπειρία με την πιο premium ταυτότητα - αυτή του οίκου Dior.

6-O9BcS.jpg

Από το καλοκαίρι του 2023, η διαδρομή του τρένου θα είναι πιο εξελιγμένη από ποτέ. Η Belmond συνεργάστηκε με το Parfums Christian Dior για τη δημιουργία του Dior Spa Royal Scotsman: ένα βαγόνι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ευεξία. Εμπνευσμένο από την αγάπη του Monsieur για τη Σκωτία, το νέο spa έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα πολυτελές «κουκούλι γαλήνης» στις ράγες.

3-2qo29.jpg

Όλα είναι αριστουργηματικά σχεδιασμένα: υπάρχει ένα κατά παραγγελία μενού υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει τρεις ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί από τους wellness experts του γαλλικού οίκου. Δοκιμάστε το μασάζ σώματος D-Travel για να ανακουφιστείτε από το άγχος και τις εντάσεις του ταξιδιού, ή τη θεραπεία σώματος D-Elements, η οποία χρησιμοποιεί προϊόντα εμπνευσμένα από το τοπίο της Σκωτίας, όπως ημιπολύτιμες θερμές πέτρες και μια ομίχλη σώματος Bain Dior, που παραπέμπει στην ηρεμιστική ομίχλη της περιοχής. Η θεραπεία D-Highlands είναι μια περιποίηση προσώπου - μια αναζωογονητική, σμιλευτική εμπειρία που συμβάλλει στην αποκατάσταση και την αναζωογόνηση εν κινήσει.

dior-spa-royal-scotsman-suite-source-supplied-186540-3.jpg

Οι δύο αίθουσες θεραπείας έχουν διακοσμηθεί πλήρως για την περίσταση, με τοίχους καλυμμένους με το διάσημο μπορντό χρώμα Toile de Jouy. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους κομψούς εσωτερικούς χώρους ή να ονειροπολήσουν καθώς βλέπουν το breathtaking τοπίο και τους καταπράσινους λόφους να περνούν από μπροστά τους.

stunning-views-from-the-dior-spa-royal-scotsman-source-supplied-186541-2.jpg

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο συγκλονίζουν, καθώς το Dior DNA είναι ολοφάνερο σε κάθε γωνιά αυτού του τόσο ιδιαίτερου spa. Ο γαλλικός οίκος που μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές εικόνες, οι οποίες συχνά τιμούν τις παριζιάνικες ρίζες του ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τον εαυτό του και μετά τη σχετικά πρόσφατη είσοδό του στο ξενοδοχείο Cheval Blanc στην Πόλη του Φωτός - αυτήν τη φορά αποφάσισε να προσφέρει μια luxurious και εμπειρία εκτός των συνόρων του. 

maxresdefault.jpg

Ο συνδυασμός καφέ ξύλου, μπορντό και λευκών αποχρώσεων μας βάζει αμέσως στο κλίμα του ταξιδιού, καθώς συνδυάζεται ιδανικά με τις άγριες αλλά συνάμα μεθυστικές σκοτεινές εικόνες που παίρνουμε από το εξωτερικό περιβάλλον. Οι λάτρεις τις ευεξίας θα λατρέψουν αυτήν τη νέα on the move προσθήκη!

1-y4Mei.jpg

Μάλιστα, εκτός από το Dior spa, υπάρχουν πολλές άλλες συναρπαστικές ανακοινώσεις που σηματοδοτούν την έναρξη της επερχόμενης σεζόν του Royal Scotman, όπως ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι Taste of Scotland, σχεδιασμένο από τον βραβευμένο σεφ Tom Kitchin, και ένα νέο δρομολόγιο Highland Survival Adventure που δημιουργήθηκε από τους ειδικούς της πολυτελούς περιπέτειας WILDNIS.

Info: Το Dior Spa θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Απριλίου | www.belmond.com