fbpixel

Search icon
Search
To παιδικό στέκι της Θεσσαλονίκης μετακόμισε σε νέα διεύθυνση
CITY VIBES

To παιδικό στέκι της Θεσσαλονίκης μετακόμισε σε νέα διεύθυνση

Ο παιδικός ΙΑΝΟS βρίσκεται από 1η Σεπτεμβρίου στη Γρηγορίου Παλαμά 3 & Τσιμισκή


Το παιδικό στέκι της πόλης μεταφέρθηκε από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ακόμα πιο κεντρικά, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3 & Τσιμισκή! 

ianos-paidikos.png

Ένας νέος χώρος Βιβλίου και Πολιτισμού διαμορφωμένος αποκλειστικά για τα παιδιά και τους γονείς τους, όπου μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Βιβλία κάθε ηλικίας -βρεφικά, παιδικά, εφηβικά-, παραμύθια, CD, DVD, χαρτικά, αυτοκόλλητα, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια για παιδιά αλλά και για ενήλικες, διακοσμητικά είδη για το παιδικό δωμάτιο, ακόμα και μουσικά όργανα!

1630587201265.jpg

Γεμάτο χρώμα, σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την παιδική ανεμελιά και αγαπάει τη γνώση προσφέρονται μοναδικές προτάσεις αναγνωσμάτων που θα εξιτάρουν τα παιδικά μυαλά και θα τα προσκαλέσουν σε ένα ατελείωτο ταξίδι μάθησης και φαντασίας. Γνωρίστε τον νέο χώρο του εμβληματικού βιβλιοπωλείου στην πόλη και ανοίξτε στους μικρούς αγαπημένους σας την πόρτα σε νέες περιπέτειες!

1630586925969.jpg

Το πιο πλήρες παιδικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης, με καθημερινή ενημέρωση για όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Και μην ξεχνάτε: Δεν υπάρχει παιδί που να μισεί το διάβασμα. Υπάρχουν μόνο παιδιά που δεν έχουν βρει το κατάλληλο βιβλίο, Frank Serafini

Info:

Διεύθυνση: Γρ. Παλαμά 3 & Τσιμισκή 

Τηλ.: 2310 268 682

Site: ianos.gr

Email: kidshop@ianos.gr