fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Το no-foundation makeup look που χρειάζεται μόλις 5 λεπτά

Το ιδανικό μακιγιάζ για τις ημέρες που ο χρόνος σας είναι extra περιορισμένος


Το no-foundation makeup look που χρειάζεται μόλις 5 λεπτά

Σε έναν τέλειο κόσμο, δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ foundation. Αν και το βασικό αυτό προϊόν του μακιγιάζ έχει σίγουρα οφέλη, προσπαθώ να αγκαλιάσω το φυσικό μου δέρμα, να αφήσω τα σημάδια ομορφιάς μου να λάμψουν και να ολοκληρώσω τη ρουτίνα μου σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Έχοντας αυτό κατά νου, έχω κατακτήσει ένα μακιγιάζ χωρίς foundation με μια ποικιλία από χρωματιστά SPF, κρεμώδη ρουζ και bronzer. Υπάρχουν μέρες που απλά δεν θέλετε να εφαρμόσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο foundation, συμφωνούν και οι makeup artists των A-listers. Και το πιο σημαντικό disclaimer: Το να παραλείπετε το foundation δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε "γυμνή".

Δεν ξέρετε πώς να αφήσετε το foundation πίσω σας; Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Για να ολοκληρώσετε ένα makeup look, θα χρειαστείτε μια βάση με χρώμα και ένα ρουζ ή ένα bronzer που εφαρμόζεται εύκολα. 

Εδώ, επέλεξα τα αγαπημένα μου προϊόντα για ένα natural beauty look και μοιράζομαι τις συμβουλές και τα κόλπα εφαρμογής για ένα εύκολο & γρήγορο μακιγιάζ!
snapinstaapp-381132059-6581391041974140-2887535406131512864-n-1080.jpg

The no-makeup makeup look

Σε μια ημέρα χωρίς βάση, μπορείτε, φυσικά, να την παρακάμψετε εντελώς ή να επιλέξετε ένα πιο ελαφρύ προϊόν με ελάχιστη κάλυψη. Σε αυτή την περίπτωση προτιμούμε "ελαφριά και ενυδατικά" προϊόντα με πολλαπλές λειτουργίες (σκεφτείτε μια ελαφριά απόχρωση ή SPF). Οι αντηλιακές κρέμες με χρώμα, οι αντίστοιχες ενυδατικές κρέμες, οι κρέμες CC και οι κρέμες BB είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Ενώ η βάση είναι προαιρετική, πιθανότατα θα θέλετε να προσθέσετε κάποια επιπλέον προϊόντα για την επιδερμίδα για να προσθέσετε ζεστασιά ή φωτεινότητα. Μου αρέσει να ζεσταίνω το πρόσωπο με ένα κρεμώδες bronzer και κάποιο ρόδινο ρουζ για να δώσω λίγη ζωντάνια στο δέρμα. Αν προσπαθείτε να αποφύγετε εντελώς το κρεμώδες μακιγιάζ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ελαφριές φόρμουλες σε μορφή πούδρας, οι οποίες είναι το προσωπικό μου αγαπημένο. Στη συνέχεια, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς αν θέλετε να εφαρμόσετε μάσκαρα, ένα προϊόν για τα φρύδια ή ένα από τα αγαπημένα σας κραγιόν.

Αυτά είναι τα προϊόντα που επέλεξα ως beauty editor ως τις καλύτερες εναλλακτικές για foundation! 

1

Glowish Multi Dew Tinted Moisturizer

Huda Beauty, Sephora.gr BUY HERE

2

Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25

Atticadps.gr BUY HERE

3

Filorga Oxygen Glow CC Cream SPF 30

Hondoscenter.com BUY HERE

4

L'Oreal Paris BB Cream

Hondoscenter.com BUY HERE

5

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30

Sephora.gr BUY HERE

6

Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30

Laura Mercier, Atticadps.gr BUY HERE

7

Ginseng BB Crème - Makeup-Care Face Cream Baby Skin Effect

Erborian, Sephora.gr BUY HERE

8

Glowscreen - Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide

Supergoop!, Sephora.gr BUY HERE

9

Summer Fridays Skin Tint

Cultbeauty.com BUY HERE

10

Αντηλιακή με χρώμα SPF50

Tzimas-cosmetics.gr BUY HERE