fbpixel

Search icon
Search
Το νέο ξενοδοχείο και ιδιωτικό club "Estelle Manor" στο Cotswolds παραδίδει μαθήματα αυθεντικού εκλεκτικισμού
INTERIORS

Το νέο ξενοδοχείο και ιδιωτικό club "Estelle Manor" στο Cotswolds παραδίδει μαθήματα αυθεντικού εκλεκτικισμού

Το πολυτελές κτήμα ανήκει στον βαρόνο του Ennismore Sharan Pasricha


Διακριτική ομορφιά και κομψή βρετανική αισθητική κυριαρχούν σε ένα διαχρονικό κτήμα, περιτριγυρισμένο από πάνω από 3.000 στρέμματα όμορφων πάρκων και κήπων. Το Estelle Manor είναι ένα ιδιωτικό country club και eclectic ξενοδοχείο στο Oxfordshire, στο κατώφλι του Cotswolds. Μια ξεκούραστη και διασκεδαστική κοινότητα, που φέρνει κοντά ανθρώπους που έχουν πολλά να πουν και τίποτα να αποδείξουν ο ένας τον άλλον. Το κτίριο αυτό κουβαλά ένα βαρύ ιστορικό παρελθόν, καθώς ήταν ευρέως γνωστό ως Eynsham Hall και ανήκει, πλέον, στον βαρόνο του Ennismore Sharan Pasricha. Ο ίδιος αγόρασε το Eynsham το 2018, επαναφέροντάς το από το ξενοδοχείο τριών αστέρων που είχε γίνει, πίσω στις ρίζες του: ένα μεγάλο μια exclusive αγγλική κατοικία. Η σύζυγος του Eiesha, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αισθητική του ταυτότητα, καθώς σχεδίασε τους λαμπρούς εσωτερικούς χώρους.

The authentic way of british eclecism

estell-manor-180823-the-library.webp

Κοινός παρονομαστής στην κύρια φιλοσοφία του είναι η ολοκληρωτική και πολυτελής εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης σε κάθε επισκέπτη ή μέλος του. Διαθέτοντας 108 deluxe δωμάτια, τέσσερα υψηλών προδιαγραφών εστιατόρια και έναν  χώρο εργασίας, ένα updated γυμναστήριο και γήπεδα τένις padel, ένα παιδικό club για τους μικρούς φίλους και eclectic χώρους, αποκλειστικά αφιερωμένους στα μέλη, με στόχο να επικοινωνούν και να χαλαρώνουν μέσα από τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Σήμερα, όλα αυτά έχουν μετατραπεί σε ένα παλάτι με 108 δωμάτια, σουίτες και εξοχικές κατοικίες στο κυρίως σπίτι, τους στάβλους και τον περιφραγμένο κήπο. 

estell-manor-180823-the-billliards-room.webp

Μέσα στο κυρίως σπίτι υπάρχουν δύο εστιατόρια, μια βιβλιοθήκη και η ιδιωτική λέσχη (προσβάσιμη μόνο για τα μέλη) με καθιστικό, καφέ/μπαρ και σαλόνι. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια βρίσκεται το Clubhouse, με κοινόχρηστους χώρους εργασίας για τα μέλη, γυμναστήριο, στούντιο γιόγκα, μπουτίκ και παιδική λέσχη. Σύντομα θα ακολουθήσουν τα παμπάλαια λουτρά Eynsham και το κομμωτήριο George Northwood. Κάθε λεπτομέρεια, από τα πιάτα Ginori μέχρι τα γυάλινα σκεύη Richard Brendon, είναι κορυφαία στην κατηγορία τους, ενώ έχουν αποκατασταθεί πρωτότυπες λεπτομέρειες, όπως οι δρύινες επενδύσεις και τα γύψινα ταβάνια.

The exclusive culinary world 

the-brasserie-web-1.webp

Ο γαστρονομικός κόσμος του club διακρίνεται για την ευρεία του γκάμα και τις εξεζητημένες του επιλογές σε καθένα από τα τρία κύρια spots του. Η μπρασερί, την οποία διαθέτει, σερβίρει ολοήμερο μενού με εποχιακά αγαπημένα πιάτα, από σουφλέ τσένταρ Οξφόρδης και βασιλικό καβούρι Αλάσκας μέχρι ψητό κουνουπίδι και μοσχάρι Wellington. Η αίθουσα μπιλιάρδου προσφέρει ένα μενού με παραδοσιακά κινέζικα πιάτα, ενώ τα Σαββατοκύριακα σερβίρεται δεκατιανό dim sum, ιδανικό για γιορτές. Περιτριγυρισμένο από έναν περιφραγμένο κήπο, που προσφέρει μια φυσική πηγή παραδοσιακών φρούτων και λαχανικών, το μενού του εστιατορίου The Glasshouse είναι αφιερωμένο στο μοίρασμα, με φαγητό σε οικογενειακό στιλ.

Info: Eynsham Park, Oxfordshire, OX29 6PN, England. Instagram: @estellemanor