fbpixel

Search icon
Search
Το νέο fashion collaboration που πρόκειται να γίνει viral
FASHION NEWS

Το νέο fashion collaboration που πρόκειται να γίνει viral

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Η νέα designer συνεργασία H&M x Rokh

original-1.jpeg

Η πολυαγαπημένη σειρά σχεδιαστών της H&M ανακοινώνει τη συνεργασία με τον οίκο μόδας Rokh. Γνωστός για τον πειραματισμό του στα δομικά χαρακτηριστικά των ρούχων, υπό το αυστηρό βλέμμα του Κορεάτη σχεδιαστή Rok Hwang, ο οίκος Rokh είναι διάσημος για τα έξυπνα πολυμορφικά σχέδιά του, που χαρακτηρίζονται από απίθανη κομψότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 18 Απριλίου 2024.

Τα κύρια κομμάτια που κυριαρχούν στη συλλογή Rokh H&M είναι κλασικά σχέδια του Rokh, από καμπαρντίνες διπλής στρώσης, μέχρι φορέματα με αποσπώμενο στρίφωμα που συνδυάζονται με κολακευτικά κομμάτια σε στυλ κορσέ και παιχνιδιάρικες τσάντες για το γραφείο αλλά και κοσμήματα.

«Ο Rokh βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενός νέου κύματος Κορεατών σχεδιαστών, των οποίων τα σχέδια έχουν κατακτήσει τη μόδα αυτή τη στιγμή. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε μια επιμελημένη έκδοση των κλασικών σχεδίων γκαρνταρόμπας του σχεδιαστή Rok Hwang και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα φορούν οι πελάτες μας» λέει η Ann-Sofie Johansson, creative advisor and head of design womenswear στην H&M.

«Τα σχέδια της κολεξιόν Rokh έχουν κυρίως κλασική εμφάνιση αλλά με μια πρωτοποριακή διαχρονική προσέγγιση στο σχεδιασμό τους. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το όραμά μας με περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο χάρη σε αυτή τη συλλογή ορόσημο με την H&M» αναφέρει ο Rok Hwang, creative director της Rokh.

Το Notos υποδέχεται την Άνοιξη

5.jpg

Έφτασε η εποχή του χρόνου, που οι βιτρίνες γεμίζουν με χρώματα και elegant looks, προτρέποντας το κοινό να υιοθετήσει μία ανοιξιάτικη διάθεση. Αυτή την Άνοιξη, λοιπόν, οι βιτρίνες των Notos γέμισαν με λουλούδια, που κυριαρχούν στις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα fashion trends από τις νέες συλλογές, δημιουργώντας την Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

Στις νέες συλλογές θα ανακαλύψετε τα key items της Ανοιξιάτικης σεζόν για γυναίκα, άνδρα, παιδί και σπίτι. Πρόκειται για δημιουργίες με προσεγμένο design, έντονες αποχρώσεις και minimal στοιχεία που θα αναβαθμίσουν τα looks σας. Πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν επίσης τα παστέλ χρώματα και τα floral prints που παρουσιάζονται σε αρκετές συλλογές, για πιο romantic looks.

Ταυτόχρονα, η Άνοιξη βρίσκει τα πολυκαταστήματα notos με νέα fashion brands & νέες συλλογές από RIXO, Stine Goya, Favorite Daughter, Marques Almeida, Adolfo Dominguez, Armani Exchange, Maison Labiche, EA7, Michael Kors, Profuomo, Twinset, Gant, Lacoste και πολλά άλλα.

Calzedonia Fashion Tights - Shades of Summer

modc2067-827c-modc1518-5360-2.jpg

Floral δαντέλα, φωτεινά σημεία και γεωμετρικά σχέδια είναι η έμπνευση της συλλογής καλσόν της Calzedonia για την άνοιξη 2024. Κάθε καλσόν είναι σχεδιασμένο ως μοναδικό αξεσουάρ για να αναδείξει τη διακριτική θηλυκότητα, με παστέλ αποχρώσεις του cream και του ροζ μέχρι το διαχρονικό μπλε και μαύρο. 

Η σπουδαία πρωτοπορία της σεζόν είναι η μεγάλη γκάμα επιλογών σε nude καλσόν που εμπλουτίζουν την ήδη υπάρχουσα σειρά και είναι διαθέσιμα σε 11 αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος, με αστραφτερές λεπτομέρειες και αξεσουάρ. Σχεδιασμένα να δίνουν ένα ομοιόμορφο, λαμπερό, σε amber-αποχρώσεις look στα πόδια για τις πρώτες ανοιξιάτικες περιστάσεις, η νέα συλλογή με τις lurex υφές και τις αστραφτερές απλίκες χαρίζει λάμψη στα πόδια και αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. 

Ευέλικτα, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, με look που αποκαλύπτουν μερικώς ή πλήρως τα πόδια, και ιδανικά για να συνδυαστούν με κοντά σορτς, mini φορέματα και oversize σακάκια, τα νέα nude καλσόν της Calzedonia ολοκληρώνουν κάθε outfit με μια glossy, θηλυκή πινελιά.

Η Intimissimi παρουσιάζει τα νέα Corsetry για την SS'24

intimissimi-sicilia-f01-0626-poster-r5.jpg

Η όψη της Μεσογειακής ομορφιάς συναντά την κομψότητα της Intimissimi στη νέα συλλογή Corsetry για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Εμπνευσμένη από τα ζεστά χρώματα του Ιταλικού καλοκαιριού και των πιο χαρακτηριστικών προορισμών του.

Σχεδιασμένη να αντανακλά τον ρομαντισμό και το πάθος της “Bel Paese”, η συλλογή παρουσιάζει λεπτή δαντέλα και σχέδια που μαγνητίζουν το βλέμμα σε μια παλέτα από παστέλ αποχρώσεις. Η νέα ιστορία της Intimissimi τοποθετείται στα γραφικά τοπία της Σικελίας: δρόμοι, παλάτια και κήποι, σύμβολα της παράδοσης, και φωτεινά πλάνα που μαρτυρούν ομορφιά και γοητεία.

Υπάρχουν πολλές σειρές lingerie που προτείνονται αυτή τη σεζόν, από τη δροσερή και φωτεινή The most romantic season στην απόχρωση Dreamy Blue με πολύτιμη δαντέλα και highlights έως την κομψή και ρομαντική Eternal flower, με floral κεντήματα σε γαλάζιο που έρχεται σε αντίθεση με το pure Talc.

Η πρόταση Secret Garden είναι θηλυκή και κομψή, εμπλουτισμένη με λεπτομέρειες όπως βολάν, τούλι με floral μοτίβα και δίχρωμη δαντέλα σε Talc και Dusty Lily, για lingerie, σλιπ και κιμονό, τα οποία μπορούν να φορεθούν και ως πανωφόρια. Εξίσου κομψή αλλά πιο αισθησιακή, είναι η Crafted Elegance, με γεωμετρικά μοτίβα με μια vintage πινελιά και λεπτομέρειες από διαφανές τούλι, στην έντονη απόχρωση Blueberry.

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 ολοκληρώνεται με την iconic Lace 1294, ένα must-have της Intimissimi με floral δαντέλα με αντιθέσεις, που τροποποιήθηκε για να ταιριάζει στις αποχρώσεις της νέας συλλογής. Συμπληρωματικά με τα sets σε ποικίλα στυλ και μεγέθη, η Intimissimi προσφέρει bralettes, κορσέδες και κορμάκια, τα οποία είναι ιδανικά για να φορεθούν σε πλήρη θέα, συνδυασμένα με set από πουκάμισα και σορτς της σειράς από μετάξι, επίσης στα χρώματα της σεζόν.

Ο Dries Van Noten αποχωρεί από τον κόσμο της μόδας

dries-van-noten.jpg

Ο Βέλγος σχεδιαστής μόδας Dries Van Noten ανακοίνωσε στο Instagram ότι αποχωρεί από τη θέση του δημιουργικού διευθυντή της εταιρείας του αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από 38 χρόνια. Ο Van Noten, 65 ετών, πρόκειται να αποχωρήσει μετά την επόμενη ανδρική επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Ιούνιο.

Γνωστός για τα πολυτελή χρώματα και το avant garde στιλ του, ο Van Noten ξεκίνησε ως μέλος των λεγόμενων Six της Αμβέρσας που εκπαιδεύτηκαν στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών της πόλης τη δεκαετία του 1980. Άλλα μέλη ήταν ο Walter Van Beirendonck και η Ann Demeulemeester. Σε δήλωσή του, ο Van Noten δήλωσε ότι η καριέρα του ήταν "ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Ο Van Noten πρόσθεσε ότι ο διάδοχός του θα ανακοινωθεί "εν ευθέτω χρόνω" και ότι η ομάδα του στούντιο θα αναλάβει την επόμενη γυναικεία συλλογή.

140 χρόνια πρωτιές: Το Breitling Aerospace B70 Orbiter

01-breitling-aerospace-b70-orbiter-ref-eb70101a101e1-rgb.jpg

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα. Σήμερα, σηματοδοτεί την 25η επέτειο από την πρώτη απευθείας πτήση με αερόστατο σε όλο τον κόσμο με την κυκλοφορία του Aerospace B70 Orbiter. Κάθε μοναδικό ρολόι περιέχει ένα κομμάτι του ιστορικού αυτού αερόστατου.

Το Aerospace B70 Orbiter για την 25η επετειακή έκδοση—με το φωτεινό-πορτοκαλί καντράν του στο χρώμα του Orbiter 3—περιέχει το δικό του κομμάτι της ιστορίας: ένα τμήμα του αρχικού αερόστατου Breitling Orbiter 3 ορατό μέσα από το πίσω μέρος της διαφανής κάσας. Το caseback διαθέτει επίσης το λογότυπο της αποστολής Breitling Orbiter 3 γύρω από την περίμετρό του και την επιγραφή "First non-stop flight around the world 25th anniversary".

Παρουσιάζεται με bracelet από τιτάνιο ή μαύρο λουράκι από καουτσούκ με πτυσσόμενο κούμπωμα και διαθέτει το λογότυπο της αποστολής Breitling Orbiter 3 στο καντράν στη θέση 3. Οι αριθμοί και οι δείκτες του είναι επικαλυμμένοι με Super-LumiNova®, καθιστώντας τους ευανάγνωστους ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Και η κάσα αλλά και το bracelet έχουν κατασκευαστεί από τιτάνιο, ένα στιβαρό υλικό με την υψηλότερη αναλογία αντοχής προς βάρος οποιουδήποτε μετάλλου. Είναι επίσης μη μαγνητικό, υποαλλεργικό και εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση, εξασφαλίζοντας στους χρήστες του ένα ισχυρό, ασφαλές και άνετο ρολόι που θα τους υποστηρίζει—ακόμα και στις πιο δύσκολες αποστολές.

Το ρολόι τροφοδοτείται από το πρόσφατα σχεδιασμένο πιστοποιημένο από την COSC Breitling Manufacture Caliber B70: Αναλογική και ψηφιακή κίνηση οθόνης SuperQuartzTM με θερμική αντιστάθμιση που αποδίδει 10 φορές την ακρίβεια ενός τυπικού ρολογιού χαλαζία. Αυτός ο κινητήρας τροφοδοτεί τη σειρά λειτουργιών του ρολογιού, συμπεριλαμβανομένου ενός 1/100 του δεύτερου χρονογράφου (με λειτουργίες split-time και flyback), αντίστροφη μέτρηση χρονόμετρού, δεύτερη ζώνη ώρας, δύο ξυπνητήρια, λειτουργία μέτρησης γύρων και διαρκές ημερολόγιο.

New limited edition collection by Massimo Dutti

22-8XnlU.jpg

Με μια προσεκτική επιλογή διαχρονικών ρούχων, νέων όγκων κι εξαίσιων υλικών, η νέα Limited Edition SS24 Collection by Massimo Dutti αναδεικνύει κάθε πτυχή του νέου οπτικού σύμπαντος της μάρκας. Το Massimo Dutti, με την τολμηρή δέσμευσή της στη συγχώνευση της μόδας και της τέχνης, όχι μόνο αμφισβητεί τα καθιερωμένα πρότυπα της βιομηχανίας καθημερινής ένδυσης, αλλά προσφέρει επίσης μια διεισδυτική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία και την εμμονή της σε αξίες όπως η διαχρονικότητα και η αποκλειστικότητα.

Μια συλλογή που προκύπτει από την αισθητική και διαλεκτική εξέλιξη της μάρκας. Η γυναικεία συλλογή ξεπερνά την απλή μόδα- είναι ένα καλλιτεχνικό ταξίδι που συντονίζει τις γυναίκες που αγκαλιάζουν το ζωντανό μωσαϊκό της παρούσας στιγμής, σε όλες τις αποχρώσεις του. Πιο κατασκευασμένα σχέδια, σιλουέτες με περιτύλιγμα και υφάσματα υψηλής ποιότητας. Η δεξιοτεχνία λάμπει στις λεπτές λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κομμάτι να ξεχωρίζει.

Από το βαθύ κατάμαυρο μέχρι τις απαλές nude αποχρώσεις και τα ζωηρά κόκκινα του κερασιού, η ποικιλόμορφη χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τόσο τις τρέχουσες τάσεις όσο και το πλούσιο φάσμα αποχρώσεων που συναντάμε στη σύγχρονη κοινωνία.