fbpixel

Search icon
Search
Το κορυφαίο brand οικιακών συσκευών της Ελλάδας γιορτάζει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Το κορυφαίο brand οικιακών συσκευών της Ελλάδας γιορτάζει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη

Το Miele Experience Center αποτελεί μονόδρομο την τελευταία τριετία για όσους αναζητούν αστείρευτη ποιότητα συσκευών στην κατοικία τους


Το Miele Experience Center στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Βασ. Όλγας 194, γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του με πρωταρχικό στόχο την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες της Β. Ελλάδας, ανάλογης της απαράμιλλης ποιότητας των προϊόντων Miele και όπως ακριβώς υπαγορεύει η μακρόχρονη ιστορία της ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των οικιακών συσκευών.

Τρία χρόνια υψηλής ποιότητας, τρία χρόνια εμπιστοσύνης!

Τop services

thes-2.JPG

Με πίστη στις αξίες της και ισχυρή παράδοση στην κατασκευή συσκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το brand Miele είναι για περισσότερα από 50 χρόνια συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και πρωτοποριακής τεχνολογίας στην Ελλάδα. Όσο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, «υποκλίνεται» στην αστείρευτη ποιότητα των προϊόντων που υπάρχουν στο κατάστημα, το οποίο φέτος κλείνει τα τρία χρόνια λειτουργίας του. Δύσκολα, άλλωστε, μπορούμε να ξεχάσουμε το opening του στην πόλη μας το 2018, όταν η Miele Hellas επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην περιοχή μας, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. H εταιρεία παραμένοντας πιστή στο όραμα των ιδρυτών της για «Πάντα Καλύτερα», βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε κάθε καταναλωτή! Δεν πρέπει να ξεχνάτε, άλλωστε, πως το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας άμεσα και αξιόπιστα με ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη στο κατάστημα.

A hospitable place 

thes-external-WohBc.JPG

Το κατάστημα Miele αποτελεί μονόδρομο την τελευταία τριετία για όσους αναζητούν stylish home items, άριστης ποιότητας που θα κρατούν στην κατοικία τους για μια ολόκληρη ζωή. Ένας προορισμός που αντικατοπτρίζει τον μοντέρνο σχεδιασμό και υπόσχεται μια ξεχωριστή, all the way αγοραστική εμπειρία στους πελάτες του. Πρόκειται άλλωστε, για έναν φιλόξενο χώρο που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα της εταιρείας, που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό σας βοηθάει να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε. Extra notice: Μπορείτε να ξεναγηθείτε σε μια πλήρη έκθεση οικιακών συσκευών Miele και να δείτε από κοντά τις συσκευές σε λειτουργία, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη ή απορία σας.

Κάπως έτσι, τολμούμε να πούμε ότι το Miele Experience Center έχει γίνει το πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης στη συμπρωτεύουσα, φιλοξενώντας όλα αυτά τα χρόνια εκδηλώσεις και βιωματικά events και προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες. Να σημειωθεί πως το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

The new global campaign

thes-internal-2-ByjSM.JPG

Με τη νέα παγκόσμια καμπάνια της Miele «Ποιότητα Μπροστά από την Εποχή της», η δεξιοτεχνία, η απόδοση και η βιωσιμότητα έρχονται στο προσκήνιο για να εκφράσουν τις βασικές αξίες της εταιρείας. Το εγχείρημα υπογραμμίζει τη μακροχρόνια απόδοση, για την οποία έχουν κατασκευαστεί τα προϊόντα Miele, παρέχοντας ένα επίπεδο ποιότητας και βιωσιμότητας –σημαντικά σημεία αναφοράς για την κουλτούρα και την design φιλοσοφία της.

«Ποτέ δεν μείναμε απλά ικανοποιημένοι με το καλύτερο - το motto «Πάντα καλύτερα» βρίσκεται στο DNA μας. Κατασκευάζουμε και τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια για να παρέχουμε υπερσύγχρονες συσκευές που είναι σχεδιασμένες να διαρκούν 20 χρόνια, γιατί πιστεύουμε ότι η διάρκεια ζωής μιας συσκευής είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας», δηλώνει το team της δημοφιλούς εταιρίας κορυφαίων οικιακών συσκευών, μιλώντας τόσο για όσα πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια, όσο και για την απαράμιλλη ποιότητα των ειδών σπιτιού που μπορεί κανείς να ανακαλύψει στο κατάστημα.

245268217-2301132723356430-3394627134647215955-n.jpg

Γνωρίστε περισσότερα για τη βιωσιμότητα, την υψηλή απόδοση και την κατασκευαστική δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζουν τις συσκευές Miele, στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας κατατοπίσει ανάλογα με το τι ακριβώς θα ζητήσετε. Don't miss it!

Info

Για σύνδεση, επίδειξη και τεχνική υποστήριξη οικιακών ή επαγγελματικών συσκευών Miele μπορεί κάθε πελάτης που ενδιαφέρεται να καλέσει στο 801 222 4444 για να προγραμματίσει το ραντεβού του με το τεχνικό τμήμα.

Site: www.miele.gr

Τηλ. για service Miele: 801 222 4444

Τηλ. επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 194, ΤΚ 54655, Θεσσαλονίκη