fbpixel

Search icon
Search
Το εστιατόριο στο Πανόραμα που «υμνεί» την ελληνική κουζίνα και αποτελεί μονόδρομο για τις γιορτές
CITY VIBES

Το εστιατόριο στο Πανόραμα που «υμνεί» την ελληνική κουζίνα και αποτελεί μονόδρομο για τις γιορτές

Το Jenny’s βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο φιλόξενα στέκια


Κάθε επισκέπτης αισθάνεται οικεία όταν περνάει την πόρτα του Jenny’s στο Πανόραμα. Είναι ένας άρτια επιμελημένος χώρος, που μπορεί να αποτελεί όχι μόνο κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και έναν προορισμό που θα τους χαρίσει ονειρεμένες στιγμές και γεύσεις κατά τη διάρκεια των πιο ιδιαίτερων ημερών, όπως είναι αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μ’ επίκεντρο τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τα αγνά υλικά, η κουζίνα του είναι ένας φόρος τιμής στις ελληνικές γεύσεις, ενώ δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κλασικά πιάτα και πιο gourmet προτάσεις. Τα πάντα είναι φτιαγμένα με μεράκι, χωρίς άμυλα, χρωστικές, συντηρητικά ή έτοιμα σκευάσματα.

Για τις γιορτινές ημέρες, στο Jenny’s θα υπάρχει festive μενού με όλα τα ιδιαίτερα πιάτα και γλυκά που ετοιμάζουν, καθώς και η συνεχής δυνατότητα catering - αυτό περιλαμβάνει γαλοπούλα με διάφορες γεμίσεις, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, ζαρκάδι, κοκοράκια γεμιστά, παραδοσιακούς λαχανοντολμάδες, βελουτέ σούπες, πάπια με πορτοκάλι, γουρουνάκι με τραγανή κρούστα, νανάκια κοτόπουλο γεμιστά, παραδοσιακές πίτες. Και φυσικά από αυτό δε θα λείπουν το γνωστό αρμενοβίλ και η πάβλοβά τους.

Όσο για την κάρτα των ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αυτή θα παρουσιάζει όλες τις αγαπημένες εορταστικές γεύσεις με μια πιο ιδιαίτερη προσέγγιση υπό την επιμέλεια των σεφ Τζένης Γαλανού και Αντώνη Βαφειάδη.

flavor-31eeeindd.jpg

THE EVENTS

24/12

Την παραμονή των Χριστουγέννων θα μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο γιορτινό μενού το μεσημέρι και το βράδυ να προγραμματίσετε το ρεβεγιόν σας στο Jenny’s.

25/12

Ανήμερα τα Χριστούγεννα επιλέξτε τη ζεστή θαλπωρή του για το οικογενειακό σας festive lunch.

31/12

Στο Jenny’s, η αντίστροφη μέτρηση για το 2024 ξεκινάει από το μεσημέρι με τις πιο εκλεκτές γεύσεις και ολοκληρώνεται με το πιο ονειρεμένο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

1/1

Την πρώτη μέρα του νέου έτους δώστε ραντεβού στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό με ένα πρώτης τάξεως New Year’s γεύμα.

*Όλα τα events των γιορτών συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

Info  

Λεωφόρος Κομνηνών 27, Πανόραμα, τηλ.: 2310 346500, Facebook: Jenny’s All Day Kitchen Bar, Instagram: @jennysalldaykitchenbar