fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Το ελληνικό fashion brand με τα χαρακτηριστικά laser-cut μοτίβα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή

To Cutcuutur παρουσιάζει ανεπιτήδευτα θηλυκά designs που ενισχύουν τη σιλουέτα


Το ελληνικό fashion brand με τα χαρακτηριστικά laser-cut μοτίβα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή

Με ανεπιτήδευτα θηλυκά σχήματα που ενισχύουν τη σιλουέτα και μια διαχρονική αισθητική που ταιριάζει στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, το brand με τα χαρακτηριστικά laser-cut μοτίβα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή.

Οι σπουδές Αρχιτεκτονικής και Ψηφιακού Σχεδιασμού των designers της Cutcuutur τους οδήγησαν στο να δημιουργήσουν ένα brand άμεσα αναγνωρίσιμο για τις ready-to-wear συλλογές του, που εξυμνούν τον σύγχρονο μινιμαλισμό μέσα από μια ισχυρή αίσθηση κομψότητας. Η συλλογή S/S ’23 τοποθετείται στο σήμερα, αντικατοπτρίζοντας με έναν αναβαθμισμένο τρόπο τησύγχρονη κουλτούρα. Πρόκειται για μια «βαθύτερη βουτιά» στο παρελθόν του brand, που εστιάζει στην ιδιαίτερη ταυτότητά του.

Υπάρχει η αντανάκλαση του γνώριμου: της Cutcuutur γλώσσας. Όλοι αυτοί οι κώδικεςενσωματώνονται με απόλυτη κομψότητα σε θηλυκάφορέματα, αέρινες φούστες, αγορίστικα παντελόνια, εύκολα tops και κομμάτια από αιθέρια μουσελίνα. Τα all-over μοτίβα μεγάλης κλίμακας, που είναι ένας επαναλαμβανόμενος πυρήνας για το brand, κάποιες φορές διαχωρίζονται σε κρόσσια που «τυλίγονται» σαν ιστός αράχνης γύρω από το σώμα. Ένα γεωμετρικό σχέδιο μικρής κλίμακας που λειτουργεί σαν μια σύγχρονη εκδοχή της broderie κι ένα οργανικό pattern που δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ, αποτελούν επίσης βασικά στοιχεία της συλλογής.

Κι όλα αυτά αποδίδονται στη μονοχρωμία μαύρου και λευκού!

1

Μίνι φόρεμα με τιράντες

BUY HERE

2

Aμάνικο τοπ με laser cut

BUY HERE

3

Διάτρητο φόρεμα με laser cut

BUY HERE

4

Μάξι φόρεμα με laser cut

BUY HERE

Ιnfo: Βιομηχανικό Πάρκο Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη, T: 2310463189, E: info@cutcuutur.com