fbpixel

Search icon
Search
To dream summer body είναι μόλις ένα βήμα μακριά, χάρη σε αυτήν τη μέθοδο
MAGAZINE

To dream summer body είναι μόλις ένα βήμα μακριά, χάρη σε αυτήν τη μέθοδο

Η Vaser Lipo προσφέρει τρίτης γενιάς makeover στο σώμα



Το dream summer body είναι μόλις ένα βήμα μακριά, χάρη στην επαναστατική θεραπεία σύσφιγξης και σμίλευσης του σώματος Vaser Lipo, που μας συστήνει η Dr. Γιολάντα Πεπέ - μια μέθοδος που εφευρέθηκε για να αποτελέσει το μέλλον της λιποαναρρόφησης.

Τι είναι το Vaser Lipo;

Είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τρίτης γενιάς, το οποίο χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης. Με την παλλόμενη ενέργεια που διοχετεύει στους ιστούς, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ παράλληλα προκαλείται αγγειοσύσπαση. Με αυτόν τοντρόπο, μέσω της θερμικής ενέργειας, ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα η περιοχή τουδέρματος να συσφίγγεται, ενώ παράλληλα το κορμί να σμιλεύεται και να αποκτά την εικόνα της γράμμωσης.

Ποια αξιολογούνται ως τα οφέλη του;

Το Vaser Lipo αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης, αφού καθιστά δυνατή τη φυσική προβολή των μυών του σώματος. Το λίπος που απομακρύνεται μπορεί μέσω της λιπογλυπτικής να εγχυθείσε άλλα σημεία, για να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το μυϊκό σύστημα στους άνδρες ή να δημιουργήσουμε καμπύλες σε άλλα σημεία του σώματος στις γυναίκες.

449751a5-4d72-43cf-b62a-9b6e0455af3c.jpeg

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία;

Όπως ακριβώς και στην κλασική λιποαναρρόφηση, και μετη χρήση Vaser Lipo αρχικά ο πλαστικός χειρουργόςπραγματοποιεί μικροσκοπικές τομές στην περιοχή. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή μέθη. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων Vaser, οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενό τους υγροποιείται. Με τη ρευστοποίηση τουλίπους μέσω του θερμικού υπερήχου ελαχιστοποιείται ο τραυματισμός των γειτονικών ιστών, με αποτέλεσμα να περιορίζονται η αιμορραγία και οι εκχυμώσεις. Τέλος, τολίπος αναρροφάται μέσω ειδικής μικροκάνουλας.Το Vaser Lipo μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία τουσώματος, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι γοφοί, το άνωτμήμα της πλάτης, αλλά και σε πιο δύσκολες περιοχές, όπως οι μηροί, οι βραχίονες, τα γόνατα, τα πλευρά, κ.λπ.

Γιατί η συγκεκριμένη μέθοδος υπερέχει σε σύγκριση μετην κλασική λιποαναρρόφηση;

Το Vaser Lipo δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλάπροσφέρει σύσφιγξη στην περιοχή και βελτιώνειουσιαστικά το περίγραμμα του σώματος. Αποτελεί ιδανικήλύση για όσους θα ήθελαν να προχωρήσουν σελιποαναρρόφηση, αλλά διστάζουν να το τολμήσουν, αφούπρόκειται για μια ήπια επέμβαση. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι τα άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος, το οποίο δεναντιμετωπίζεται με δίαιτα ή γυμναστική. Φυσικά, αποτελείμια εξαιρετική μέθοδο και για όσους αναζητούν μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής με άμεσα αποτελέσματα.

9cdb77cf-3de0-4ce5-a430-8ffe689c4f76.jpeg

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε;

Το Vaser Lipo είναι μια ασφαλής διαδικασία εφόσον πραγματοποιείται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το χειρουργείο και το σώμα βελτιώνεται συνεχώς μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών. Η διαδικασία σύσφιγξης συνεχίζεται για ένα διάστημα έξι μηνών μετά την επέμβαση. Οι τομές είναι τόσο μικρές, που με την πάροδο του χρόνου σχεδόν δενείναι ορατές. Να τονίσουμε πως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αφού τα λιποκύτταρα απομακρύνονται οριστικά, εφόσον το άτομο συνεχίσει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

f8023a5f-2673-4ed4-83c1-08274b77d184.jpeg

Ευχαριστούμε την Πλαστικό Χειρουργό Dr. Γιολάντα Πεπέ για τις πληροφορίες, πτυχιούχο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική.

Info: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287800, 2310 275050

Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287100

giolantapepe.gr