fbpixel

Search icon
Search
Time to shine: 5 celebrities μοιράζονται τα δικά τους μυστικά για εκτυφλωτική λάμψη
FACE & BODY

Time to shine: 5 celebrities μοιράζονται τα δικά τους μυστικά για εκτυφλωτική λάμψη

Υιοθετήστε τα κι εσείς asap!


Αναρωτιέστε κι εσείς πως καταφέρνουν όλες οι λαμπερές celebrities να διατηρούν τη λαμπερή κι αψεγάδιαστη εικόνα τους σε όλες τις περιστάσεις; Η αλήθεια είναι πως η καθεμία έχει τα δικά της go-to μυστικά που πρέπει να υιοθετήσετε κι εσείς, προκειμένου να αποκτήσετε την πολυπόθητη αλαβάστρινη επιδερμίδα τους, αναγκάζοντας όσους βρίσκονται γύρω σας να αναρωτιούνται τι κάνατε στο δέρμα σας. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο hot beauty tips & tricks αυτών των γυναικών κι εσείς πρέπει να τα δοκιμάσετε σήμερα κιόλας,

Ήρθε η ώρα να λάμψετε κι εσείς!

Catherine Zeta-Jones

shutterstock-2263099947.jpg

Θεωρείται -δικαίως- μία από τις πιο λαμπερές γυναίκες του Hollywood και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες δεκαετίες, έχοντας συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα επάνω της. Η Catherine Zeta-Jones διατηρεί μέχρι και σήμερα την αψεγάδιαστη εικόνα της, ενώ σήμα κατατεθέν της είναι το λαμπερό της δέρμα. Ποιο είναι το δικό της big secret; H Jones δηλώνει υπέρμαχος των DIY products και θεωρεί πως μεγάλος της σύμμαχος είναι το μέλι, το οποίο αναμειγνύει είτε με κάποιο face oil, είτε με λίγο γιαούρτι και το τοποθετεί σε καθαρό δέρμα, αφήνοντάς το να δράσει για μερικά λεπτά. Η διάσημη ηθοποιός τονίζει πως τα αποτελέσματα είναι ορατά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κι εμείς, μάλλον πρέπει να την εμπιστευτούμε!

Angelina Jolie

shutterstock-180321404.jpg

Αν υπάρχει μία γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλές άλλες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αυτή είναι αναμφίβολα η Angelina Jolie. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωρίζει καλά το μυστικό της επιτυχίας και δε φοβάται να μοιραστεί τα δικά της beauty μυστικά. Στη δική της περίπτωση, υπάρχει ένα θαυματουργό συστατικό που κάνει τη διαφορά κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της routine. Η Jolie είναι μεγάλη fan των caviar-based treatments, τόσο για την περιποίηση του προσώπου, όσο και του σώματός της. Μπορεί να μην ανήκουν στην κατηγορία των πιο affordable products, ωστόσο κάνουν θαύματα και χαρίζουν ένα λαμπερό, υγιές αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση. Iconic!

Jennifer Lopez

shutterstock-1129097228.jpg

Για την Jennifer Lopez «κλειδί» για μία καθαρή και κυρίως, λαμπερή επιδερμίδα, αποτελεί ο καλός ύπνος. Πιο συγκεκριμένα, η λατίνα star αποφεύγει συστηματικά να κοιμάται μπρούμυτα, καθώς δε θέλει να επιβαρύνει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η JLo θέλει να αποφύγει τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών, γι' αυτό και προτιμά να ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι της. Φυσικά, προσπαθεί να κοιμάται καθημερινά για περίπου 8-9 ώρες το βράδυ και διατηρεί -όσο είναι αυτό εφικτό- ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου, καθώς είναι γνωστό πως έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα. Last but not least, δεν αποχωρίζεται τις αγαπημένες της silk pillowcases όπου κι αν βρίσκεται. Αν κρίνει κανείς από τη δική της εμφάνιση, μάλλον αξίζει να υιοθετήσετε κι εσείς τα συγκεκριμένα tips.

Olivia Culpo

shutterstock-1440180563.jpg

«Ξεκίνησα να καταλαβαίνω ότι για να έχεις υγιές και καθαρό δέρμα, δε φτάνει μόνο το να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπό σου, μετά από μερικές συνεδρίες με την αισθητικό μου. Για να απαλλαγώ από τα ενοχλητικά σπυράκια, άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου, εντάσσοντας σε αυτήν αρκετά λαχανικά και φρούτα και η διαφορά ήταν μεγάλη». Για την Olivia Culpo, το «μυστικό» βρίσκεται σε μία καλή κι ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, σε συνδυασμό με μία σταθερή skincare ρουτίνα με τα σωστά προϊόντα. Αυτό το combo της εξασφαλίζει απίστευτη λάμψη και της χαρίζει το δέρμα των ονείρων της, ενώ δε χρειάζεται πλέον να λέει «ναι» σε heavy makeup products. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τροφές που καταναλώνετε και φυσικά, μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό στη διάρκεια της ημέρας. Σύντομα θα δείτε την επιδερμίδα σας να ανακτά τη χαμένη της λάμψη και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Μiranda Kerr

shutterstock-2291334225.jpg

H Miranda Kerr έχει δημιουργήσει πλέον το δικό της beauty brand, που καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας κι είναι γνωστό, πως είναι υπέρμαχος των clean προϊόντων γενικότερα. Το πασίγνωστο μοντέλο, «ορκίζεται» στο έλαιο άγριου τριαντάφυλλου εδώ κι αρκετά χρόνια και το έχει εντάξει στην καθημερινότητά της, υποστηρίζοντας πως μπορεί να κάνει θαύματα και να χαρίσει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα. Πως το χρησιμοποιεί η ίδια; Απλώνει μικρή ποσότητα στο πρόσωπό της κι έπειτα κάνει ελαφρύ μασάζ με ένα jade roller με ανοδικές κινήσεις. Επαναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία το πρωί και το βράδυ κι όπως λέει, πρόκειται για τη δική της, favorite στιγμή μέσα στην ημέρα, καθώς εκτός από τα benefits που έχει για το δέρμα της, τη χαλαρώνει και της χαρίζει ένα αίσθημα ευεξίας. Δοκιμάστε το κι εσείς!