fbpixel

Search icon
Search
Τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι, με βάση το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

Τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι, με βάση το ζώδιό σας

Δείτε τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες!


Το καλοκαίρι του 2024 είναι προ των πυλών και οι πιο ζεστές ηλιόλουστες μέρες και οι έναστροι ουρανοί φέρνουν έναν πιο ρομαντικό αέρα. Κάθε ζώδιο έχει φέτος την πιο τυχερή μέρα του καλοκαιριού που μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Και ευτυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το καλοκαίρι που σχεδιάζει να προκαλέσει ρομαντικό δράμα. Είστε περίεργοι για το τι σας επιφυλάσσουν οι επόμενοι τρεις μήνες; 

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε για την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι με βάση το ζώδιό σας..

Κριός: Self-love

Αυτό το καλοκαίρι o τομέας της ατομικότητάς σας ενεργοποιείται. Αυτή η εποχή θα σας ενθαρρύνει να βάλετε τον εαυτό σας στο κέντρο του σύμπαντός σας. Ήρθε η ώρα για τους Κριούς να επικεντρωθούν στην καλλιέργεια της σχέσης τους με τον εαυτό τους και να αφιερώσουν ποιοτικό χρόνο για να επαναπροσδιορίσουν την πορεία τους.

Ταύρος: Control

Αυτό το καλοκαίρι είναι βέβαιο ότι θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Αντί να πέφτετε στην έλξη τυχαία, οι ρομαντικές σας αποφάσεις θα είναι πολύ υπολογισμένες και μεθοδικές. Θυμηθείτε απλώς να μην μειώσετε τον ενθουσιασμό σας σε σημείο που φαίνεστε αδιάφοροι στο άτομο που σας ενδιαφέρει αυτό το καλοκαίρι.

shutterstock-790669093.jpg

Δίδυμοι: Social setting

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του μια πληθώρα κοινωνικών ευκαιριών. Πιθανότατα θα γνωρίσετε τον άνθρωπό σας από κοινούς φίλους, σε μια ομάδα ή λέσχη ή μέσα στο τοπικό περιβάλλον και την κοινότητά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγετε την κουβέντα με τους άλλους. Το δραστήριο μυαλό σας, το ελεύθερο πνεύμα και η ιδιόρρυθμη φύση σας θα σας βοηθήσουν.

Καρκίνος: Healing

Η σταθερότητα, η πρακτικότητα και η ασφάλεια γίνονται το love language σας. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι γεμάτο με παθιασμένες εξάρσεις αδρεναλίνης στον τομέα της αγάπης. Αντίθετα, κλείνετε τον κύκλο σας και συνειδητοποιείτε ποιον και τι χρειάζεστε πραγματικά σε μια σοβαρή σχέση.

shutterstock-1806334207.jpg

Λέων: Αffection

Η ερωτική σας ζωή είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτη από τολμηρές εκδηλώσεις στοργής. Οι προθέσεις γίνονται ξεκάθαρες. Η συναισθηματική διαύγεια και ο σχεδόν ανεξέλεγκτος ενθουσιασμός σας οδηγούν σε ρομαντικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Παρθένος: Intellectual bonds

Ετοιμαστείτε για τη δημιουργία δεσμών αγάπης που βασίζονται στις αρχές των κοινών προοπτικών και απόψεων. Ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγετε την τάση της τελειομανίας σας και να αφήστε τον έρωτα να κυλήσει στην πορεία του. Οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να σχηματιστούν κάτω από διεγερτικές, φιλοσοφικές εμπειρίες, όπως ακαδημαϊκές ή ταξιδιωτικές συνθήκες.

Ζυγός: Meant to be meetings

Αυτό το καλοκαίρι, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Σημαντικές συνδέσεις έλκονται προς το μέρος σας. Αντί να επιλέγετε επιφανειακές σχέσεις, τολμήστε να αφεθείτε στην οικειότητα. Το πεπρωμένο σας στέλνει έναν ξεχωριστό άνθρωπο και μαθήματα που αλλάζουν τη ζωή σας, παρασύροντας σε ρομαντικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας.

Σκορπιός: Reconnections

Παίρνοντας την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τις ατυχίες του παρελθόντος, μια ερωτική σχέση του παρελθόντος μπορεί να επανεμφανιστεί. Για άλλους Σκορπιούς, υπάρχει η πιθανότητα να προσελκύσετε κάποιον πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο. Αυτό το καλοκαίρι σας ζητά να σπάσετε ξεπερασμένα μοτίβα αντί να επαναλάβετε το ίδιο λάθος.

Τοξότης: Exploring

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε νέα σημεία στη βάση σας, είτε μακριά σε ξένες χώρες με κάποιον, το καλοκαίρι σας θα είναι σίγουρα γεμάτο ενθουσιασμό. Ο ρομαντισμός είναι συναρπαστικός, περιπετειώδης και πνευματικά αναζωογονητικός. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να παίξετε με ασφάλεια. 

shutterstock-2305704825.jpg

Αιγόκερως: Long-term love

Αυτό το καλοκαίρι θα αφιερωθεί στην πλοήγηση σε σημαντικές συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις. Καθώς κλείνει ο κύκλος σας, βρίσκετε την ισορροπία ανάμεσα στη δέσμευση στη δική σας πορεία ζωής και στο να είστε καλός σύντροφος. Αυτό το καλοκαίρι σας προετοιμάζει για ώριμες, σοβαρές σχέσεις. 

Υδροχόος: Healing love

Τους ερχόμενους μήνες θα υπάρξει αφθονία στοργής προς το μέρος σας. Αυτό που αναζητάτε, σας αναζητά. Υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας στον αέρα καθώς βιώνετε την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τις διασκεδαστικές περιπέτειες, το εσωτερικό σας παιδί αισθάνεται και πάλι αναζωογονημένο, χάρη σε ένα ξεχωριστό άτομο. Η ενέργεια του ελεύθερου πνεύματος κατακλύζει την ερωτική σας ζωή. 

Ιχθείς: Karmic meetings

Αυτό το καλοκαίρι δεν ψάχνετε για μια φευγαλέα σύνδεση. Αντίθετα, προσγειώνεστε και σκέφτεστε τι πραγματικά χρειάζεστε σε αυτό το σημείο της ερωτικής σας ζωής. Η επανεξέταση των μοτίβων του παρελθόντος σας επιτρέπει να σπάσετε ξεπερασμένες συνήθειες και νοοτροπίες σχετικά με τις σχέσεις. Τηρώντας το λόγο σας και ενεργώντας με ακεραιότητα, οι σχέσεις ενισχύονται.