fbpixel

Search icon
Search
New Month Ahead: Τι προβλέπει το ζώδιό σας για τον μήνα του Ιουνίου;
LIFE & CAREER

New Month Ahead: Τι προβλέπει το ζώδιό σας για τον μήνα του Ιουνίου;

Τι σας επιφυλάσσει ο ερχόμενος μήνας βάσει του ζωδίου σας


Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια κι αυτοί που δεν ασπάζονται τις συγκεκριμένες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τις προβλέψεις κι αυτοί, που θεωρούν πως την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, μοιάζει σίγουρο πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας, αισθανθήκατε μία ταύτιση με τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις, ανάλογα με το δικό σας star sign.

Ο Ιούνιος έχει σχεδόν καταφτάσει και μαζί του θα έρθει η ηλιοφάνεια και γενικά η καλοκαιρινή χαρά. Αλλά τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες; Η αστρολογία είναι εδώ για να μας δείξει τον δρόμο, με μια πρόβλεψη (ή περισσότερες) για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε παρακάτω τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για τον Ιούνιο του 2024

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η δημιουργικότητα σας θα είναι σε πλήρη φόρτιση την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Ξαφνικά, ιδέες του παρελθόντος που φάνταζαν αδύνατες θα φανούν εφικτές αλλά οι αμφιβολίες μπορεί να επιμένουν.  Προς το δεύτερο μισό του μήνα, θα έχετε στο μυαλό σας τα χρήματα - είτε πρόκειται για δαπάνες είτε για αποταμίευση. Θα νιώσετε τον εαυτό σας να έλκεται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η δημιουργία ενός προϋπολογισμού και η εστίαση στους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους είναι ένα καλό σχέδιο.

shutterstock-490324282.jpg

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Μην ξεχνάτε εντελώς τις ευθύνες σας και προσέξτε τα οικονομικά σας. Ο Ιούνιος θα είναι επίσης ένας μήνας υψηλής ενέργειας, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε θυμό και απογοήτευση αν δεν την αξιοποιήσετε. Προσπαθήστε να εστιάσετε τη δύναμη σας στην ευθυγράμμιση των πράξεων σας με τις αξίες σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους. Αφιερώστε επίσης λίγο χώρο για να συνδεθείτε με την κοινότητα σας - θα βρείτε ότι το να ακούτε διαφορετικές προοπτικές είναι πραγματικά μεταμορφωτικό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Προσπαθήστε να επαναπροσδιορίσετε το focus σας, ξαναβρίσκοντας τον ενθουσιασμό σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να παθιαστείτε με το έργο που έχετε αναλάβει. Ψάξτε γύρω σας για νέες πηγές έμπνευσης και ακολουθήστε το ενδιαφέρον σας όπου σας οδηγήσει. Η ηλιακή σας επιστροφή σας έχει μια διάθεση «νέα χρονιά, νέος εαυτός», αλλά κάντε υπομονή. Η αλλαγή δεν χρειάζεται να γίνει με τη μία και δεν πειράζει να πάρετε το χρόνο σας για να εμβαθύνετε λίγο.

shutterstock-1265401177.jpg

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου βρίσκεστε σε κατάσταση ερημίτη. Θα θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να ξεκαθαρίσετε κάποιες μπερδεμένες σκέψεις. Σκεφτείτε να το κάνετε αυτό σε μια νέα τοποθεσία - μια αλλαγή σκηνικού θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η στιγμή απομόνωσης θα σας παρακινήσει με τη σειρά της να κυνηγήσετε κάποια όνειρα και φιλοδοξίες που έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα εδώ και καιρό.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με το καλοκαίρι επιτέλους εδώ, είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε. Αλλά υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που σας ενοχλούν. Είτε πρόκειται για ένα παρελθοντικό ειδύλλιο είτε για μια ανεπίλυτη στιγμή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την αντιμετωπίσετε και να θεραπευτείτε. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σας επηρεάσει. Μην το αφήσετε όμως- γνωρίζετε αυτή την αλήθεια και τώρα μπορείτε να δράσετε αναλόγως. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποδέσμευση από κάποιες συνήθειες ή ρουτίνες.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Έχετε τόσες πολλές σπουδαίες ιδέες για το πώς να προχωρήσετε στην καριέρα σας και είστε ενθουσιασμένες καθώς περιμένετε να τις υλοποιήσετε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ορισμένες ευθύνες που συνδέονται με μια στενή σχέση μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδια σας. Δείτε το περισσότερο ως μια ευκαιρία να ισορροπήσετε και να σχεδιάσετε τη νέα σας ζωή. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αυτόν τον μήνα θέλετε να ανακαλύψετε νέους τρόπους σκέψης, δράσης, ύπαρξης. Θα νιώσετε μια βαθιά επιθυμία να ερευνήσετε λίγο βαθύτερα το γιατί - γιατί σκέφτεστε με τον τρόπο που σκέφτεστε; Τι κρύβεται πίσω από ορισμένα κομμάτια του εαυτού σας; Βεβαιωθείτε ότι θα προχωρήσετε σε αυτή τη διαδικασία απαλά και με υπομονή. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να βιαστείτε μέσα από το ταξίδι της θεραπείας και της ανάπτυξης. 

shutterstock-1523438147.jpg

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Παρατηρείτε μια παρόρμηση να κλειστείτε στον εαυτό σας αυτό το μήνα. Αν πρόκειται να κοινωνικοποιηθείτε, αυτό θα γίνει με τον στενότερο εσωτερικό σας κύκλο. Προχωρήστε, λέμε εμείς. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ακολουθήσετε αυτή τη ροή και να ενισχύσετε το δεσμό με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει ενθουσιασμός για τις δυνατότητες του μέλλοντος, αλλά αυτό συνδυάζεται με κάποια ανησυχία για το αν οι καλές στιγμές μπορούν να διαρκέσουν. Οι σχέσεις δεν χρειάζεται να φαίνονται τόσο περίπλοκες. Αν αισθάνεστε ότι η σύνδεση αξίζει κάποιους συμβιβασμούς, προχωρήστε. Αν όχι, μη φοβηθείτε να προχωρήσετε παρακάτω.

shutterstock-1047397954.jpg

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η υγεία είναι πλούτος, το ξέρετε; Και δεν μιλάμε μόνο για τα σωματικά πράγματα. Αυτός είναι ένας μήνας που θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην ψυχική και συναισθηματική σας ευεξία. Συνειδητοποιείτε ότι οι ισορροπίες έχουν χαθεί και πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή, απότομα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ένα συναρπαστικό καλοκαίρι είναι στα χαρτιά. Σίγουρα κάτι έρχεται για να φτιάξει τα πράγματα. Αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας πει ότι πρέπει να βρείτε νέους τρόπους να χειρίζεστε τις καθημερινές εργασίες που πάντα θα σας χτυπούν την πόρτα. Πάρτε στα σοβαρά αυτό το κοσμικό κάλεσμα για δράση. Ήρθε η ώρα να βρείτε την ισορροπία που λαχταράτε.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, θέλετε να αλλάξετε το χώρο του σπιτιού σας. Έχετε τόσες πολλές ιδέες και είστε έτοιμοι να φέρετε νέα ενέργεια στο σπίτι σας. Φροντίστε να κάνετε αυτή τη διαδικασία διασκεδαστική. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζετε τα πράγματα - πάρτε το χρόνο σας. Το να αφιερώσετε λίγο χρόνο για ηρεμία, ησυχία ή για να κάνετε κάτι που σας δίνει χαρά, θα σας βοηθήσει πολύ. Οτιδήποτε για να βγάλετε όλη αυτή την αγχώδη ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο.

Feature image source: Zimmermann